Yakışıklı ve dindar erkekler neden bu kadar çekici geliyor?

Ulaşılmaz oldukları için mi? Nefslerine hakim oldukları için mi? Bilmiyorum ama aşırı çekiciler... Beden eğitimi ve din hocamda dindarlardı ve yakışılıydılar... Hatta dabbe 4-6 serisini sırf o hocalar için defalarca izledim.. Hele dabbe 4'teki faruk hoca, dindar erkekler neden bu kadar çekiciler geliyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Geçen yaz bir markette kasiyerlik yapıyordum bir çocuk geldi 21-22 yaşlarında ve yakışıklıydıda ama hiç bize göz ucuyla bile bakmadı neyse, iki tane ürününü geçirdim. Parayı verdi, kağıt parayı ucundan tutarak aldım.. Sonra para üstünü bozuk para olarak verirken "abdestim var," dedi.. Benim devreler yandı.. Hiç böyle bir erkeğe denk gelmemiştim... Genelde yakınlaşmaya çalışırlardı... O an şeytan girdi aklıma "dokun ulan, ilk kez oluyor, o yasak elma ama çokta tatlı" der gisinden girdi..
Güncellemeler
+1 yıl
Bende parayı verirken inadına dokundum (Allah affetsin) Neyse, çocuğun ilk yüzü asılsada"kusura bakmayın, yanlışlıkla oldu" dememle, sonradan "önemli değil" diyip, eşyalarını alıp yüzüme bakmadan gitti... Bir daha görmedim ama diğer kasiyer arkadaşımın 1 aylık dalga eğlencesi oldum, ilk kez bir erkeğe, bildiğin asılmıştım ama yüzüme bile bakmadı...
Yakışıklı ve dindar erkekler neden bu kadar çekici geliyor?