Büyüklerimiz boşuna dememiş ''akraba akreptir'' diye. Benim bir teyzem var yüzüne dost, arkandan ikiyüzlü, çirkef bir insan. Defalarca onu arkamdan konuşurken başkalarına kötülerken yakaladım, neyse dedim büyüğümdür boşver dedim unuttum ama son duyduklarım beni o kadar kızdırdı ki.. Benden için ''Ancak süslenip makyaj yapıp gezmeyi bilir, iyice şımardı bu, çok fesat, fena bir kız'' gibi laflar.. ne zaman elimde telefon görse laf vurur bel altı. kendi kızına bakmaz. kendi kızı en kültürlü en ahlaklı ona göre. üstelik birde Adanadaki diğer kızını arayıp ''o kızla muhattap olma'' demiş. Şimdi diyceksiniz ki seninde vardır kabahatin.. illaki olmuştur ama kızları üniv. deyken defalarca evini, tuvaletini temizledim, bir dediğini iki etmedim. Bu iyiliklere karşılık bu nankörlük mubah mı? evlerine gittiğimde bulaşıklarını yıkar evi süpürür giderim. psikolojik sıkıntılarım olduğu zamanlar kalbini kırmış olabilirim ama benim yaşım daha 19 be ! 55 yaşında ki kadın nasıl bu yaşta kızı karanır, kötüler ! Siz olsanız ona nasıl davranırdınız? Sürekli evimize gidip geliyor..
Güncellemeler
+1 yıl
000000
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar