Şimdi bir erkek bir kızla yaşadığı cinsel birlikteliği başkalarına arkdsşlarına dostlarına anlatır mı ? Toplumumuzda böyle bir erkek nasıl adlandırılır ?
bu doğru mudur ?
bu doğru mudur ?
Simdi bir sey dicem eger o erkek senle ciddi degilse zate direk cinsellik alip basini yurur tabikide acar neden dicen obur arkadaslarina hava aticakta onun icin hemde oyle bir anlatir ki sen bile dersin vay be ben bunlari yaptim mi onun icin diyoruz ya erkekle evlenene kadar hic bir sey yapmayin oncesinde yaparsan senle eglendirmelik yapar bu isi ve ustune sunu der bu kiz bana verdiyse onceden kac kisiye vermistir bile der o kadar ileri giderler biraz terbiyesizlik sinirini astim kusura bakmada bunlar gercekler ne yazik ki.
Evet anlatan p**evenkler çok var. Bunu dinleyip "Helal koçum, yapıştır, yürü be kim tutar seni" diyen o* çocukları da çok var. Ama bence anlatmak hoş değil. Zaten beceriksizler ve fazla bulamayanlar bulduğu üç beş taneyi de döndürüp dolaştırıp anlatır.
Türk erkeklerinin genelinde vardır bu yüzdeye vurarsak 70lik 80lik bir çoğunluk böyledir. Erkeklik egolarını tatmin etmek adına hemcinslerimizi kullanarak bir saygınlık felan elde etmeye çalışırlar geçen kızı aldım gittim şurda şunu yaptım şurasına dokundum. Yanlız o küçük beyinlerinde şunu idrak edemiyorlar onlarında anneleri kız kardeşleri eşleri var gün gelir aynı muamele onların yakınlarınada yapılır.
anlatsa da palavradır inanılmamalı gerçek duyguları yaşayan erkek anlatamaz sevdiği kadını başkaları farklı düşünsün istemez...
Cevap
43Cevap
ortada bir sevgi varsa anlatmaz kesinlikle ama alelade biriyse en ince ayrıntısına kadar anlatır ama bu konuda kadınlar daha önde onlar sevdiklerini bile anlatırlar kendi arkadaşlarına çünkü devamlı bir yarış içinde oldukları için nekadar mutlu olduklarından herkes haberdar olsun isterler.
yok daha neler ben niye kadınımla yaşadıklarımı anlatayım.ergenken bile yapmadım yapılan abaza ortamınada girmedim girmemde bunlar kutsal detaylar sadece ben o ve Allah bilir
Ad üstünde özel başkalırına anlatıldığı zman özelliği kalmaz değilmi.Fakat tanımadığı aynı ortamdan olmıyan kişler ile yaşadığı bazı fantazilerini isim ve yer bildirmeden kısaca anlatabilir oda konuya ilşkin bir açıklama olarak paylaşbilir .
yapanların çoğu çevresinde itibar sağlamak için yapar vaaay şuna bak hızlı kaç tanesini sıraya koymuş desinler diye.ama bunu söyleyenlerin de büyük yüzdesi eline kız eli değmemiş sadece lafta donjuan tiplerdir
Kız arkadaşı olduğu halde başka biriyle yattığını ballandıra ballandıra anlatan bir arkadaşım vardı. Artık yok.
Benim için öldü.
Biri bana anlatsa muhabeti değiştirir ya da ortamı terkederim. Cinsellik yemek yemek kadar sıradan birşey artık ne gerek var dinlemeye ya da anlatmaya. Futbol konuşmayı tercih ederim.
kısa ve net cevap vereyım delikanlı erkek bırak anlatmayı sevdiği değer verdiği insana elini tutmakdan öte gitmez..
anlatılmaması gereken birşey ki anlattıkları kıza şantaj yapmasın,böyle bir erkek bişi çocugu gibi bişeydir,doğrumudur derken kimi kişiliksiz insan yapar bunu :)
Delikanlı erkek sevdiği/sevmediği hiç kimseyle yaşadığı bir şeyi bir başkasına anlatmaz.
speciale giren herşey 2 kişiliktir açığa cvurulması insanın onuruyla alakalı bir durumdur.
Anlatana delikanlı erkek denmez zaten.mert ya da adam gibi erkek genelde böyleleri efendi görünüşlüdür ve çok konuşmazlar küfür ettiklerinide pek duymazsnz
delikanlı erkek anlatmaz.ama anlatanlar var evet.onlar nasıl adlandırılıyor bilmiyorum
..+
Delikanlı erkek, bırak anlatmayı sevdiğine dokunmaz.
anlatmaz çok yapıyoılar bunu bugünlerde arkadaşlarım çok anlatıyo kız arkadaşlarıyla pozisyonuna kadar hakkaten beelii etmiyorum *ayar oluyor piçlik diyede buna denir bence
eğer adam gibi adamsa bırak cinselliği ,arkadaşları arasında yaşadıklarını ağzına almaz, çok sevdiğini söyler o kadar :)
tam bir karaktersizliktir ama malesef böyle insanlar var maalesef
tabiki de anlatmaz... sonuçta adı üstünde özel anlar..
Sevdiği kızsa anlatmaz. Sadece gönül eğlendirdiği bir kızsa anlatır, sonuçta amaç belli. Sevdiği kızla yaşadığı cinsel birlikteliği anlatıyorsa o erkek zaten HÖDÜK'tür.
delikanlı erkek sevdiği kızla yaşadığını anlatmaz anlatıyorsa sevmiyordur ya da delikanlı değildir özeli ona özeldir paylaşıyorsa ona p**evenk denir bence
Erkek adam ozelini kimseyle paylasmaz sadece cinsellik degil ettigi bir tatli kelimeyi bile kimseye soylemez o ozel anlari o ve ben bilip yasamaliyiz sir gibide orda kalirmali kimse bilmez bilmemeli..
delikanlı erkek anlatmaz,tıpkı namus zedelenmesi olan kadınların kadın ortamında anlatması gibi
aynen +
en azından kadın gibi 5dakkika önce tanıştıgı kişiye anlatıcak kadar düşmez..eğer sevmişse
gönül eğlendirdiyse anlatabilir ama seviyorsa en yavşağı bile aldatmaz.
adam olan anlatmaz severse dğer verirse ama yok karaktersizdir kızda k.şardır herkse yayar marifet sanır
anlatanı var anlatmayanı var anlatan deliğikansızdır
Hayır, hiçbir erkek sevdiği kızla yaşadığı özel anlarını başkasına anlatmaz..
Onu her erkek anlatır
delikanlı oturmasını kalkmasini bilen yeri geldiğinde lafını esirgemeyen erkek kişiye denir
senin bahsettiğiniz ise kişiliksiz dedikoducu birisimiş
Delikanlı dediğin erkek evlenmeden bir kıza dokunmaz zaten .
sevdigiyle ilgili olan hicbir seyi anlatmaz...o onlarin ozelidir maademki sevgilim deyip senle birlikteyse
Senin kene ötmüş anlaşılan. Doğru bi' hareket değil tabi.
Seni, yaşadıklarınızı çevreye anlatmakla tehdit eden bi' kene türü erkek yok muydu? Yanlış mı hatırlıyorum?
Okey, ondan dolayı sordun zannettim.
aklıma arkadaşın ustası geldi adam karısıyla ne yaparsa anlatıyordu. böyle insanlar tek kelimeyle gavat diye adlandırılırlar
adam olan adam gibi seven anlatmaz...sevmeyen anlatır adam olmayan anlatır
delikanlı kızda erkekde tutupda evlenmeden cinsel birlktelik yaşamaz emin ol!
bence boyle birşey yapan erkek şerefsizin önde gidenidir bu kızı sevmedıgınınde göstergesidir.
delikanlıysa zaten evlilik öncesi yapmaz ha kızda düzgün olsa o ayakalra girmez bir kere
Anlatan erkek bizden değil. Erkek adam anlatmaz anlatıyosa da %80 yalandır.
Anlatılır mı öyle şeyler
ne bana anlatsınlar ne de ben anlatayım...
kesinlikle :D
40 tan sonra anlatıyorlar. bugün evde 4 posta atarım diyorlar.
Öyle delikanlılık mı olur la.. Mahrem şeyleri benden başkası bilemez..
Hayır, godoş deniyo ona.
aynı şekilde delikanlı kızda anlatmaz !
asla. ( hatta onlara erkek bile demiyoruz biz ).
p**evenk,yavşak,i*ne ne dersen de
'' ADAM '' olmayan anlatır.
böyleleri coğunluktaaaa :(
Sence ? Tabikide anlatmaz ya
Allah kimseyi o kadar kişiliksiz bırakmasın...
anlatırlar , şerefsizlik paraylamı ?
karakter olmayan bir erkek anlatır :)
Anlatmamaları gerekir.
anlatır.övünür falan filan.
anlatmamalı bence seviyosa anlatmaz yaa
benim kitabımda yavşak gecer
Anlatmamalı kız ya da erkek.
anlatılmaz yanlış
anlatmaz:D
Bence anlatmamalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar