bir yaratıcının olduğuna inanmıyorum, inanamıyorum. ama inanmak istiyorum ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Dunyadan daha buyuk bir gunes var!!!
Hergun sabah doguyo aksam gerı batıyor...
Ve havada asılı duruyo sence sebebı nedır?
2
Kuru topraga bır cekırdek bır tohum atıyorsun
Canlanıyor buyuyor sence bu canı kımden alıyor?
3
Elını kalbıne koy kalbın her attıgında ALLAH ALLAH DIYE zıkredıyor dene ve gor...
4
İnsanlar alemı ve hayvanlar alemı olmak uzere 70 bın alem var kaınatta..
Doguyor ve OLUYOR lar canı alam kım veren kım?
5 bıraz tarıh ıle aran ıyıse eğer
Canakkele zaferı ıstanbulun fethı tarıhın en buyuk ıkı zaferıdır ve allahın gucu ıle yanı ıman gucu ıle kazanılmıstır...
6 son care
Sımdı elını kapının arasına koy ve sıkıstır...
Ve agrı olan yerı bırıne kanıtlayabılıyorsan
Allahın varlıgınıda kanıtlaya bılırsın
Eger yeterlı degılse daha da yazabılırım :))03 Yorumla
Soran+1 yılmerhabalar özür dilerim çok yorum gelince hepsini okuyamadım. bu anlattıklarınız mantıksal açıdan pek inandırıcı gelmiyor şu an kur an mucizelerine bakıyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılTam cevap yazıyordum sorunu kaldırmışlar. Birdaha sormuşun. Karikateist gibi sayfalardan uzak dur. Kafan karışmış seninde. İşte insan bilmedigi şeyden korkar. çekinir. Eğer birşey merak ediyorsan buradan konuştugum bilgili bayan üyeler var seni onlara yönlendirebilirim bu konuda. Belki birinin hidayetine vesile oluruz bellimi olur?
07 Yorumla
Soran+1 yılevet kaldırdılar, evet beğenmekten vazgeçtim. aslında çokta iyi olur ya
- +1 yıl
Tamam. Ozaman güzel bir iş yaptın. Dini bilgisi zayıf ve inancı zayıf olan kimseleri bu tip sayfalar çok kolay avlıyorlar. Açıkcası ateist olmanın sana hiçbir kazancı olmaz.
Soran+1 yılkazanç veya yararda değilim, sadece inanmak istiyorum. umarım anlaşılmışımdır
- +1 yıl
Ne istediğini biliyorsan problem yok @illalazımmıki Abla bu arkadaşımıza bir yardımcı olurmusun. Müsait olduğun zaman.
Soran+1 yılteşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim. Eğer ulaşamassanız bana yazın.
Soran+1 yılumarım ulaşabilirim
+1 yılIman etmen için sorman gerekiyor sormaktan merak etmekten korkma sen nerdeysen zaten Allah orda soru sor onunla konuş iste birsekilde cevap bulacaksın bunuda okuyarak veya zihnini yorarak anlayacaksın zaten.. sonrasi onun hidayetine kalmış
00 Yorumla
+1 yılŞöyle düşün haşa Allah olmasa bile inansam bir şey kaybetmem ama eğer Allah varsa inansam çok şey kazanırım bir de inanmadığını düşün yoksa bir şey olmaz ama varsa ahiret hiç iyi olmaz demin bir kızla tartışmaya girdik belki sen osundur.
05 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır ben değilim
- +1 yıl
Evet sen değilsin anladım zaten o kız köpek gibi üstüme atladı inanabiliyormusun siz müslümanlar barbarsınız insan kesiyorsunuz dedi.
Soran+1 yılhayır ben böyle şeyleri samimi bulmuyorum barbar vs olacağına ki geçmişe baktığımız zaman islamın ilk yayıldığı dönemde kadınlar köle olarak kullanılırken islam yüceltti. benim problemim islam ile değil iman edemiyorum inanamıyorum.
- +1 yıl
Ama bak istiyorsun arayış içindesin ne istediğinde biliyorsun ama tadına varamıyorsun bir türlü. İman edemiyorum diyorsun ya Allah'a inanmak isteyerek buna can atarak zaten sen imanına çoktan yer hazırlamışsın. Bilmiyorsundur belki birşeyleri. Kuran senin bu arayışına umarım rehber olur.
Soran+1 yılumarım..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
26Cevap
madem bu isteğin var elimizden geldiğince Allah rızası için yardımcı olalım 1. neden inanmak istiyosun 2. kaç zamandır böylesin?
312 Yorumla
Soran+1 yıloh sonunda mantıklı bir yorum, 4 yıldır böyleyim. sıkıntıda hissediyorum kendimi.
Soran+1 yıltabi ki çelişkiler ve belirsizlikler bu hale gelmemin en büyük sebebidir
Soran+1 yılbenim problemim islam değil, inanamamak..
Soran+1 yıl@Arsız1905 evet şöyle anlatayım madem ailemden belirli bir din eğitimi almadım zaten bunun sonrasında arkadaş ortamı okuduğum kitaplar vede izlediğim belgeseller bir yaratıcının olmadığını aslında evrenin boşluk olduğunu ve bu boşlukta insan ömrünün sadece yaşadığı zaman (ahiret inancı yok ) bunu öğrendim.
Soran+1 yıltabi ki okurum
bazı insanlar toplama çıkarma yapamıyorlar pi sayısının sonu bulunmuyor yaratıcının bir başka kanıtı ya da altın oran ya da Bigbang benim zorlandığım din kurallarına uymak yaratan kesin olarak vardır inanıyorum ama niye bizi bu kadar kısıtlıyor onu anlamıyorum 🤔😞😞
00 YorumlaEy cahiller. Allahi inkar edenler buyurun izleyin
https://www.youtube.com/watch?v=t4ORGzRMbfs14 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel bir videoydu teşekkür ederim
Soran+1 yılşu an bahsettiği ayetleri okuyorum gerçekten teşekkür ederim ya.
+1 yılKur'an-ı kerim okuyabilirsin. Allahın varlığına kanıt bir çok şey etrafında mesela önce aynaya bakarak başlayabilirsin.
20 Yorumla
+1 yılŞöyle düşün bir ev var biz diyoruz ki bu evi yapan ne güzel yapmış biz bu evin bir yapan olduğunu biliyoruz e o zaman bu koskoca kainatın kendi kendine mi var olduğunu düşünüyoruz bize bunca nimeti veren hayvanları insanları ve bitkileri yaradan Allahtır. Bu dünya kendi kendine var edilmemiştir.
00 YorumlaNeden inanmiyorsun senin aklina birileri mi girdi yoksa bu konuyu annenle babanla konustun mu hic sen onlarla bir konus
02 Yorumla
Soran+1 yılailemden pek bir dini eğitim almamıştım zaten, arkadaş ortamıda tuzu biberi oldu
- +1 yıl
Herkesin yorumunu okudum ateistler ön safda zaten onlara bakma diger yandan kuran-ı okumak önemli degil önemli olan anlayarak okumak tanidigın hocalar yok mu veya hoca olmasınada gerek yok bilgili biri olsun kuran-i okuyan birisi olsun yeter onlara git sor ogren Allah vardır eger o olmasaydi sende olmazdın zaten bu dunyaya sen kulluk etmek icin geldin Allah'ın ibadetlerini yerine getirmek icin varsin sen iyice arastirip ogren duzgun bir sekilde ama sacma sapan seyler getirme aklina ve bunu sana yaptiran seytandir ona da izin verme
+1 yılCan verenin kuluyum varlığından emin olmak istiyorum şüphelerimden kurtulmak istiyorum diye gök yüzüne veya düşündüğün şeye bunu söylersen sana yardımcı olur :)
00 Yorumlasen iyi misin salak hiç bişey yoktan varolurmu sence ee herşey kususursuz yaratıcı yok lan bir tane müdüre bakmak için başına 5 tane müdür koyuyolar bu kadar kusursuz kainatın başındada bir yönetici olması garipmi geliyor sana :(
04 Yorumla
Soran+1 yılsalak vs demen hoş değil ama sana şöyle söyleyeyim , çok okudum çok araştırdım ondan kaynaklı herhalde
Soran+1 yılönemli değil pekala.
+1 yılNiye inanman gerektiğini düşünüyorsun? İnanmak istiyorsan Türkçe olarak kutsal kitapları okumayı deneyebilirsin.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. Aynaya bak ve o mucizevi seni kim yaratmış olabilir bir düşün bakalım kendi kendine olmuş olamazsın, Allah var ve cok buyuk. Yakında pişman olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılya pişman olayımda inanayım abi, ben ne diyorum sen ne diyorsun neyse.
Geçmişte yaşanan tarihi olaylara inanıyo musun dıyerek başlayalım
00 Yorumlabir dışarı çıkın yıldızlara bakın bide elinizde ki telefona bakın telefonun biri tarafından yapıldığını biliyorsunuz ya yıldızların
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. herkes herşeye inanmakta serbest inanmak zorunda değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılinanamak zorunda olduğum için değil, inanmak isteyipte inanamamak bu
+1 yılpeki şeytana inanıyormusun? veya bir inancın var mı Varsa inanıyorsan birşeye o birşeyi vareden i düşün Sonsuzlugun Sahibini
06 Yorumla
Soran+1 yılinanamıyorum şeytanada, kötü olan olaylar insanın kendi iradesi diye görüyorum
- +1 yıl
Ya okadar derindeysen şöyle düşün içinde oldugun sadece sana ait bir dünya Sadece sana senin yaşattıgın kadar biticek ama sonsuzluk var göktanrı var mesela tek tanrıya inan dogal olarak inanmış sayılırsın
Soran+1 yılahiret inancına inanamıyorum ki..
- +1 yıl
sen kendini biraz uyandır bence cok derinlere inmişsin Benim ne bir ip sallayanım oldu nede çekenim hep tırmanarak cıktım cıkıyorum sende öyle yap bian önce git bir menzil gör inanmasanda git gör gezmiş ol cok degişicek fikirlerin eminim kardeşim ömrünü adayanları gör ve mucizelerine tanık ol daha fazla geçmeden Gel :)
Soran+1 yılumarım ya
- +1 yıl
sen yaratıcıya inanmıyorsunya bana inan seni ben yarattım :D ahaha ):
eğer bir allah varsa onu affetmem için ayaklarıma kapanmalı
08 Yorumla- +1 yıl
@rich10 kardesım kımsenın kalbı carpılmaz
Sadece KÖRELİR sadece senın oldugun gıbı!!!
Allah sadece ınsanları carpmak ıcın yoktur...
Eger karanlıktan ya da
Gecenın zıfır karanlıgında bır ormanda yurudugunu dusun!!!
Karsına ne cıkacagını bıle bılmıyorsun
Bu kalbınde kı korku karanlık ya da ordakı hayvanlar degıldır ALLAH KORKUSUDUR!!!
Gizli Üye(30-35)+1 yıltövbe Allah'ım şu soruyu okudum benide günaha soktun.. git abdest al namaz kıl tövbe et
03 Yorumla
Soran+1 yılya kardeş sorduk ki yardım et diye saçma sapan yorumlar yap diye değil.
Cevap sahibi+1 yılbende sana adam gibi git abdest al namaz kıl dedim doğru yolu bu şekilde bulursun diye burda sana yardım ettim ama onu bile anlayamamışsın
Soran+1 yılbu şekilde mi anlatılır, beni günaha soktun diye kesinlikle yanlış yorum yaptın herneyse sağol.
En ufak bir kurumun bile yöneticisi varken bu kadar büyük bir evrenin neden olmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla kasma.
Bu cehennemi birileri dolduracak sonuçta :D00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. saçmalık aç oku aplacım milletin görüşüyle mi hareket edeceksin
00 YorumlaEnis Doko ya bir mail atabilirsin sitesine uğrayabilirsin
sanırım ben de senin gibiyim
inanmaya zorluyorum kendimi00 Yorumla
+1 yılİnanmana engel olan şey nedir?
010 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum çok eşelemem herhalde
- +1 yıl
Sen simdilik inanmaya inanıyorsun galiba :). Belki ilk adımın bu olur, çogu insanın başlayış hikayesi vardır Allah ı tanımayla ilgili. İslama inanıyorsun galiba hicbir sorun yok degil mi?
Soran+1 yılİslama karşı bir kötü düşüncem yok sadece olan olaylar dünya evren çevresinde mantıksal bir şekilde Allah inancını vermiyor diye düşünüyorum
- +1 yıl
Kötü düşüncen yoksa güzel. Bence sen kuran okumalısın, meallerini okumalısın. Youtubede videolar var cok güzel okuyan imamlar var dinlerken mealide yazıyor zaten orada. Dinledikce dinleyesin gelir zaten. Önyargıyla yaklasacak birine de benzemiyorsun bence etkili olacaktır
Soran+1 yılevet okuyorum ama tatmin edecek birşeyler olmuyor, sözler köşkü vs var onlarlada iletişime girmeye çalıştım ama olmadı. bir karşılık alamadım son olarak buraya yazdım..
- +1 yıl
Nureddin yıldıza sorabilirsin :)
Soran+1 yıl:) beni kaile almıyorlar
- +1 yıl
İnanmadığına kendini programlama tekrar basla hic cabalamamıs gibi
Soran+1 yılöyle yapıyorum gerçekten geceleri oturup uzun uzun okuyorum izliyorum artık umarım en iyisi olur.
- +1 yıl
İnsallaj
Buraya yazana kadar Kuran okumayı denedin mi?
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) çelişkilerden bu durum oluştu desem?
Soran+1 yılhayır alay etmedim. inanmak istediğim için yazdım.
+1 yılSana ihtiyaç yok gelme bu tarafa :)
02 Yorumla
Soran+1 yılla bu kadar saçma sapan yorum atmada beni inandırmaya çalış bu şekilde ne kadarda imanlısın amanın.
- +1 yıl
Neden ugrasayim derdim ne ister inan ister inanma banane
Gizli Üye(36-45)+1 yılkafana takılan ne sorularını sor dini bilgim zayıf ama yardımcı olabilirim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. İnanmak istemiyor isen inanmayın
00 Yorumlaniye inanmak istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılKahinat kitabını oku.
00 Yorumla
+1 yılBen de inanmıyorum, bazen inanıyorum.
00 Yorumlainanmıyorsan inanma çok önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılAncak Allah'a inandığım zaman, yaşadığımı anladım.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu evrenin nasıl olduğunu açıklayabiliyor musun?
00 YorumlaBende çok uğraştmda olmuyor :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma zaten inanma.
10 Yorumla İnanma.
00 YorumlaAramıza hoşgeldin
05 Yorumla- +1 yıl
birşey diyecem hem Allahın verdiği bedeni kullanıp onun verdiği suyu içip onun verdiği nimetlerle beslenip hala nasıl onu inkar edebiliyorsunuz size şaşarım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği