Aşkım, canım, hayatım, birtanem gibi romantik kelimeler kullanmaktan hoşlanmıyorum. Anneme bile sarılamadım bugün?

Ben evleneceğim zaman eşime aşkım, canım, hayatım, birtanem şeklinde romantik kelimeler söyleyemem. Sadece ismiyle hitap ederim. Hediye alırım ama hediye aldıktan sonra boynuma atlayıp sarılması hoşuma gitmez. Hediyeyi ona sevinsin diye alırım ben. Bugün anneler günü ama anneme de sarılamadım. Neyse onu karıştırmayalım ama ben mesela eşime karşı böyle romantik şeyler sergileyemem. Yapıma ters yani. Bu durum normal mi? Buna ne ad veriliyor?
Güncellemeler
+1 yıl
1) Anneme bile sarılmayalı yıllar oldu.

2) Eşimin bana aşkım, canım, cicim, hayatım gibi kelimeler kullanması beni rahatsız eder. Benim ise bu kelimeleri kullanmam imkansızdır çünkü yapıma ters.

3) Hediye aldığım zaman hemen sevinip boynuma atlamasından rahatsız olurum. Tamam hediyeyi sevinsin diye alıyoruz ama sonrasında boynuma atlayıp bana sarılması beni rahatsız eder.

4) Bana sıkı sıkı sarılıp ''aşkımmm'' gibi şeyler söylemesi beni aşırı derecede rahatsız eder. Ben böyle şeylere gelemem.
Aşkım, canım, hayatım, birtanem gibi romantik kelimeler kullanmaktan hoşlanmıyorum. Anneme bile sarılamadım bugün?
Cevapla