Anneler gününün yaklaşmasıyla birlikte ben de annem için en özel hediyeyi aramaya başladım. En az annem kadar özel bir hediye almaya karar verdim. Neler alabilirim, neler yapabilirim derken aklıma pek çok fikir geldi. Ben en özel hediyeyi ararken hepsini eledim :) Daha sonra aklıma harika bir fikir geldi. Anneler gününe kadar hediyemi vermeden nasıl dayanacağım diye de düşünmüyor değilim :)
Anneler Günü için plan yapma zamanı!
Anneler Günü
Gün annemin günü. Bana her zaman özel hissettiren annemin de özel hissetmesini çok isterim. Yasaklardan dolayı evde olacak olsak da bu hiç problem değil. Anneler Günü için güzel bir çiçek siparişi verebilirsiniz. Her kadını çiçek mutlu eder :) Ardından gün boyunca annenize ne kadar çok sevdiğinizi söyleyebilirsiniz. Mutfaktaki aşçı siz olabilirsiniz. Güzel bir yemek masası hazırlayarak annenizi mutlu edebilirsiniz. Ve en güzeli de annenizi özel hissettirecek olan hediyesi :) Günün starı anneler olduğuna göre bir stara yakışan parıl parıl parlayan hediye de güne daha da anlam katacaktır.
Anneler Günü'nde Pandora İle Işık Saç!
Pandora
Starlarımıza yakışan hediyeler Pandora' da! Kolye ve küpe anneniz için oldukça parıltılı olacaktır. Zarafeti ile kendine hayran bırakacak olan bu ikili eminim ki annenizin de çok hoşuna gidecektir. Pandora'nın sayfasına girince o kadar harika ürünlerle karşılaştım ki karar vermem de zor oldu. Harika ürünler var mutlaka incelemelisiniz.
Anneler Günü'nde Göz Kamaştıran Hediye Pandora'da!
Pandora
Annenize her zaman takabileceği şık bir bileklik almaya ne dersiniz :) Pandora'da çok güzel bileklikler var ve bence en güzeli de kendini zevkinize göre charmlar ekleyebiliyorsunuz. Daha özel günler için kullanabileceği, daha günlük ve spor charmlar ile bilekliğinizde farklar yaratabiliyorsunuz. Ayrıca hediye paketleri de kalpli oluyor ve ürünün yanında ek olarak bakım seti de veriyorlar. Sizin anlayacağınız siz sevdiklerinizi şımartırken, Pandora'da sizi şımartıyor.
Benim favorilerimden biri bu: Melek Kanatları ve Anne Charm
Bu şık charmlar günün anlam ve önemini yükseltirken aynı zamanda sevgiyi ve minnettarlığı da en güzel şekilde belli ediyor. Melek kanatlarıyla da anneni mutlu ediyor.
Bir diğeri: "Seni Seviyorum" Sonsuzluk Kalp Sallantılı Charm
14k rose altın kaplama olan bu charm'ın önünde Love You, arkasında ise Always have, always will yazıyor. Bana çok anlamlı geldi, eminim annen de beğenir. :)
Anneler gününde sevgiyi ve minnettarlığı Pandora ile dile getir <3
Çiçek sepeti veya elektronik eşyalar için İnternet sitelerinde geziniyorum oralardan anneme güzel bir hediye seçiyorum bu ay elektrikli süpürgeye ihtiyacı var onu alacağım :)
ya bunlar kapitalizmin oyunları ya bırakın sal gitsin sadece ileride annen veya ailenden biri ölünce keşke dememek için ona göre yaşa her gün yaşa tek bir gün değil
En İyi Cevaplar