Evlenince karım ve annem bir arada olurmu?

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım konuyu tam olarak nereye açsam bilemedim, ben 22 yaşındayım kısmetse 1 yıl içinde evlenmeyi düşünüyorum fakat annemle babam boşanmanın eşiğindeler yıllardan beri süre gelen anlaşmazlık vb sebeplerden artık annem kesin karar verdi ve boşanıp benle beraber yaşamak istediğini söylüyor, yalnız başına yaşamanın kolay olmayacağını söylüyor 50 yaşında, yemeğinizi yapar çocuğunuz olursa onuda bakarım diyor. Maddi olarak boşandığında da ev alabilicek durumda ve küçük bir miktarda olsa yan gelir imkanıda var.

Şimdi annem bütün bunları bana vermek istiyor geniş büyük bir ev alırım düğününü yaparım diyor beraber yaşayalım istiyor kız arkadaşımda olmaz kesin hayır demiyor ama bu konuya biraz tereddütlü yaklaşıyor farkedebiliyorum annem sakin anlayışlı bir insandır birşeye karışmaz özel hayata saygısı vardır ama her zaman iyilik yapsın, konuşsun, gülsün, güldürsün ister,(kız arkadaşıma şimdiye kadar benden çok hediye vb almıştır) kız arkadaşımda neşelidir fakat yerine göre ciddi olduğuda olur sizce bir arada yaşamamız bir sıkıntı oluşturur mu?

Edit: Annemin boşanma sebeplerinden biriside babam tarafından aldatılması.
Evlenince karım ve annem bir arada olurmu?