Eşine yemek hazırla, evi temizle, ütü, bulaşık, market alışveriş, çocuk bakımı falan bunların sadece kadına bakması saçma değil mi? Bir erkeğin görevi sadece korumak sevmek ve babalık vasfında bulunmak mı (onu da yaparsa tabi)
Cevabın nedir?
+1 yılAsıl erkekler sizin gibiler yüzünden sıkıntı yaşıyor
1-Eşin dediğin insan bekarken flört zamanında aşık olup gözünün içine baktığın her an yanında olmasını istediğin hatta dikkatini, ilgisini çekmek için bir çok şeyden taviz verdiğin, seve seve vermeyi göze aldığın insan evlenince kıymeti kalmamış gibi neden yemek yapmak zoruna gidiyor ayrıca bekar ken kendi evinde kalsan kendine yemek yapmayacakmısın evlendiğinde tek fark masaya fazladan bir tabak koyuyorsun
2-Evi temizleme, utu, bulaşık Bu maddeler sığınanlara sorarrım her allahın günü bu işleri yapan var mı kimi haftada bir yapıyor ve hatta ayda bir yapan bile var bulaşık desen makine yıkıyor ve söylediğim gibi bekar evinde kalanlar bu görevlerden kurtulamıyor
3-Erkeğin görevi sevmek demişsin Eve para getirmek için arkadaşlarına çevrene hava atmak için bir çok özelliğini bilmediğin teknolojik telefon veya başka elektirirkli alet almak için misafirden misafire kullandığın koltuğu süz olarak aldığın tabak çanağın parasını kazanmak için hatta sen rahat et diye gecesini gündüzüne katan yeri geldiğinde laf anlamaz insanlarla muhattap olan yeri geldiğinde amirinin küfrünü yiğen adama koca deniyor. Sen bekar evinde kalsan hem evin ile ilgileneceksin hemde kocana yaptığın ve kölelik olarak gördüğün şeyleri elin adamına yapacaksın erkek ise kazandığı para cebine kalacak ev geçindirmek için sıkıntıya girmeyecek yani27 Yorumla- +1 yıl
Bekarken para kazanmak zorunda degil misin peki? yemek yemek ihtiyaç tabiki ya para kazanmak? Günümüzde kadınlar da calisiyor para kazaniyor sizin ne oneminiz kaldi o zaman? Bunun dişinda eşimin aldiği hediyeler tabiki beni mutlu eder esimle ve secimimle gurur duyarim ama ona muhtaç değilim ki , bende calisip para kazanip istediğim şeyi alirim , eşime de hediye alirim. ben bütün bunlara yapabilirken eşimin zaten bulasik makinesinin yikadigi bulasiklari makineye dizmesinde bir sakinca göremiyorum , eline yapismaz nede olsa eşinin yükünü azaltir ve birbirinize daha çok zaman ayirirsiniz boylece
- +1 yıl
Pardonda sende evde bekarken yemek yapıyosan tabiki annene yaptırmayıp kendin yapıyorsan sende evde bir tabak daha koycan bunda ne var dimi ama :) Sende madem bulasik camasir mankinesi yıkıyor sende atabilirsin dimi kirlileri ya da bulaşık makinasına pisleri dizebilirsin seninde elin ayağın var sonuçta :) Digerine gelince kadın çalışıyorsa ne olucak peki o şeylerde kadınınsa alnının teri emegı var bu konuda ne yapıcaksın? Az empati kur hayatta kadında erkekte eşittir kusura bakma köle almak için evlenmiyorsun hayat arkadaşı can yoldaşı için evleniyorsunuz.
- +1 yıl
Bekarken para kazanmak kısmen zorundayız kazandığımız para tamamiyle bize ait üstümüzde bir yük yok borç yok canımızı sıkan biri oldumu rahatlıkla iş değiştirebiliriz iş bulamadımmı dert edecek bir durumumuz olmaz. Günümüzde kadın çalışıyorsa sırf bir tık daha refah seviyesine ulaşmak için. Çalışan bayanların çoğu parasını bakım malzemesine, kuaföre çocuğu varsa çocuğunun kıreş parasına ya da bakıcıya harcıyor yani sıfıra sıfır elda var sıfır. Kadınlar ne derse desin kadınlar erkeklere muhtaçtır bu gün bunu anlamayacaksınız ama ilerde anlayacaksınız yaşınız ilerlesin bir yalnız kalın ev işleri ile geçinmek için çalışmak arasında kalın birde ilerleyen yaşınız üstüne üstlük evde çıkan sorunlar, çocukalrın sorunları derken gerçekte erkeklere ne kadar ihtiyacınız olduğunu gösterecek erkeklerde kadınlara ihtiyaç duyar ama erkekler güç bakımından sizden güçlü olduğundan sizin kadar sorun yaşamaz ve günümüzde bir çok erkek bekar hayatı yaşadığından yemek ve ev işlerinde sıkıntı yaşamıyor.
- +1 yıl
@sıla2222 Bekar hayatı yaşayan erkek yok mu sanıyorsun dediklerinin hepsini yapan var ama en azından arkadaşlarına çevresine hava atmak için borca sokacak biri yok o yüzden maddi yönden sıkıntı yaşamaz bunu anlatmaya çalışıyorum Soruyu soran Arkadaş "eşine yemek hazırlamak" kelimesini kölelik olarak görüyor yine söylüyorum o eş dediğiniz insan evlenmeden önce size daha çok vakit ayırsındiye sizle ilgilensin diye yapmadığınız taviz ve özveri kalmayan insan bekarken yanlız kalsanız sırf sizi daha çok sevsin sizi baş tacı yapsın diye ayaklarını bile yaıkayacağınız kişi evlenince bir anda düşmanınız oluyor bir çok erkek ise kendini baş tacı yapa eşinin ayağını yıkamak tan yerinmeycek kadar inceldiğini biliyorum aradaki fark bu sizler evlenenne kadar başınızda taşıdığınızı evlendikten sonra köle olmasını istiyorsunuz bizler ise baş tacı edeceğimiz insanla evlenmeya çalışıyoruz
- +1 yıl
Alakasi yok evlenmeden önce ne dusunuyorsam evlendikten sonra da dusuncem değişmez , bu düşüncemi söylerim karsimdakine eğer bana uyuyorsa zaten bir beraberlik dusunurum ama konu bu değil siz konuyu saptiriyorsun. asla bir kadin bir erkeğe muhtaç değildir. kadin bakimli olsa parasini buna veriyor , bakimsiz olsa ne biçim kadin bakimsiz diyip aldatiliyor. çocuğunun kresine para vermek cocugunun eğitimine para harcamak bos bir şeyse sizin zihniyet zaten benim ne demek istediğimi sittin sene anlamaz. kadin refah düzeyini yükseltmek için değil , kendi ayaklari üzerinde durmak için calisir , adamin vereceği uç kuruşa bunu nerede harcadin bu kadar dedirtmemek için calisir.
- +1 yıl
Yanlış anlamada bakım denince nedense insanların aklına makyaj geliyor bir çok doğal, makyaja ihtitaç dumayacak kadar güzel olmasına rağmen sırf bu yüzden kendini makyajla çirkinleştirmak için uğraşıyor. Senin ne düşündüğün ne söylediğin beni alakadat etmiyor bir çok insna tanıdım ağzından çıkanla hareketleri farklı bu gün böyle dersin evlenince 180 derece dönersin örnekleri çok ha diyelimki sen evlenmeden önce neysen sonrada o oldun bu gerçekleri değiştirmez. Kreş muhabbetine gelince evet kreş anlamsız bakıcı tutmak dünyanın en aptalca şeyi çocuğunu başkasına emanet edip başkasının ahlakı ile karakteri ile yetiştirmek ne kadar mantıklı çocuk anneye ihtiyaç duyar ve annenin kendi evladını yetiştirmesi kadar doğal bir şey yok sizler ise kendiniz bakmak yerine kazandığınız parayı bakacak kişiye veriyorsunuz ve çocuk annesi yerine yabancının karektri ile biçimleniyor. Standart klişe laf kendi ayakları üzerinde durmak için çalışmak kendi ayaklarının üzerinde durmak istiyorsa evlenme
- +1 yıl
wwwKADİRwww seninle evlenecek kadına acıyorum. Kadınlar mümkünse bu gibi orspu çocuklarını tanımadan evlenmeyin
En İyi Cevaplar
+1 yılHani diyorsun ya Herkesin hayatına kimse karışamaz , niye insanların hayatlarını sorguluyorsun? herkesin bir seçimi var ve bunun doğrultusunda yaşıyor, senin hayatında bu ve buna benzer sorun var mı? senin seçtiğin ve seni seçen kişi ile bunun hakkında konuşmak gerekmez mi? -ki zaten biz bunları konuştuk ve aştık, yani hayata dair evlilik durumunda : bunları beraber üstleneceğğimizi bir eş olarak hayatı bölüşeceğimizi dile getirmedik mi? - Bu soruda varmak istediğin nedir? zor şartlar altında yaşayan veya yaşamak zorunda olan kadınlara yardımcı olmak mı? nedir varılmak istenen husus? Eğer ki böyle birşey varsa sorunun en temeline inmek var ; yaşadığımız coğrafya da hala kadınlarına erkek doktorun bakmasını istemeyip kadın doktor yok mu diye soru soran ve kızlarını okullara göndermeyen insanlar var? bu düzen bu şekilde ilerlediği sürece sen ben ve buradaki insanlar bu düşünceleri burada savunup tartışıp bir sonuc elde edemedikten sonra ne önemi var? yanlışsam düzelt :)
23 Yorumla- +1 yıl
sadece insanları anlamaya çalışıyorum , belki mantıklı bir fikirleri vardır :D onlara da söz hakkı tanımak lazım di mi , bunun dışında evet seninle konustuk bu konuları bu zaten bizim hayatımızla ilgili değil bu zihniyettiki insanların bizim gibi insanlara nasıl baktığını bilmek önlem almak aslında yapmak istediğim :)
- +1 yıl
ve tabiki yanlışın yok aşkım senin düşüncelerine hep katılırım biliyorsun , buradaki insanlarla münakaşaya girmek bile saçma geliyor şu an, sadece böyle insanların varlığını hatırlamış olduk fena mı :*
- +1 yıl
kurban olurum sana :)
Zeki mühendis kızımız! 😀 türk kadının çıkmazları...
Ne kadar moden olursa olsun özellikle bizim toplumda özgür olabilmek ve sosyal statü (!) bir de bekaret mevzusu var ( olsan da olmasan da herkes aynı evli değilse) toplum ve akran baskısı (ay canım sende hala bir şey yok mmu?) /teyzelerden beter 😁/
Senin dediğin kısma katılıyorum. Türk erkeği hizmet bekliyor! Kadın-erkek çalışsa dahi erkek çoo yardım etmiyor.(yardım eden azınlık)
Kadınların da beklentileri değiştiiği için artık değişeceğini düşünüp hayal kurmayıp gitmeyi tercih ediyorlar.36 Yorumla- +1 yıl
@magicboxx kadin muhendis olmak zor.
- +1 yıl
güzel yorumunuz için tesekkurler :)
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik farklı bir olay. Bu dediklerinin hepsi yapılıyor ama belli bir süre sonra insan hayatında bir nefes istiyor. Cinsel ihtiyaçlarını daha rahat karşılıyor ve en önemlisi bana göre çocukları oluyor. Evlenmedende olabilir tabiki ama ben evlenilipte çocuk sahip olunması taraftarıyım. Ayrıca her erkek aynı değildir. Eşine her konuda yardım eden erkek sayısıda yandsınmayacak kadar çok artık günümüzde.
www.kozanbilgi.net/.../...C4%B1m-Eden-Erkekler.jpg
umretour.com/.../...51064384976232_884068359_n.jpg30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
43Cevap
+1 yılSize tam anlatacağım gibi bir erkek lazım. bir kere kesinlikle çamaşırları makineye atacak nasıl olsa makine yıkıyor. Yıkadıktan sonra assın bir zahmet dimi çocuk oyuncağı. Bulaşıklarıda dizsin nasıl olsa makine yıkıyor. Yıkadıktan sonra yerlerine yerleştirmekte ne var 10 dakika sürer. Sen evi süpür o silsin (iş paylaşımı) Halılar zaten halı yıkamaya veriliyor onda sıkıntı yok. Pardonda sadece sevişmek için mi sizinle evleniyoruz biz? Ben bunların hepsini yapacaksam yemişim öyle evliliği. Evlenirken alınan pırlanta ile hava atmasını bilirsiniz ama. Lafı ve zamanı gelince ''erkek değil misiniz hepiniz aynısınız demesini biliyorsunuz. Lafı gelince '' erkek değil misiniz mecbursunuz bakmaya etmeye'' Lafa gelince her alanda eşitlik istersiniz ama her fırsatta öncülük istersiniz. Düğün zamanı bütün stresinizi çıkartın adamdan, hamilelik desen neymiş hormonlar değişiyormuş diye yapmadığınızı bırakmayın. Ohh anasını satayım ne güzel dünya. Biraz fazla yemek yapmak bu kadar koymuş olamaz size ya yazık. Nesil gittikçe bo. klaşıyor beyler. Bu okuyunca kendini kraliçe elizabeth zanneden kızlar gittikçe artıyor elinizi çabuk tutun piyasada kız kalmıyor. Dişi diye kendini ağırdan satan insan salataları olacaklar hepsi ileride.
01 Yorumla- +1 yıl
Lan mal her kadın böylemi düşünüyor kadın erkeğe muhtaç diyorsunuz ya ben ona sinirleniyorum hep siz haklısınız değil mi erkeğin kölesi olmayan kadın görünce kuduruyorsunuz
+1 yılEvlenmek zorunda olduklarına inandırılarak büyütülüyorlar ve kadınları dünyaya geliş sebebinin evlenip çocuk yapmak ve bir erkeğe hizmet etmek olduğunu sanıyorlar.
Küçük çocuklar iyi bir kariyer yerine gelinlik hayali kurmaya başladıklarında beyin yıkama işlemi tamamlanmış oluyor genelde.30 YorumlaBir kadın bunları yapmak zorunda değil ki. Dinimizce kadın çocuğunu bile emzirmek zorunda değilken bu saydıklarınız da zorunlu değildir. Saydıklarınız şeyler Anadolu kadınlarnın gelenekleridir ve şu anda bile devam etmektedir. Resmen erkeğin her türlü ihtiyacını gidermek için yaşıyoruz gibi bir algı oluşmuştur. Erkek eşine yardım etmeli. Aksi takdirde evde zaten bir zaman sonra huzursuzluk çıkar. Kadın değersiz olduğunu hissetmeye başlar. Kendini hizmetçi gibi görür ve bu durumdan rahatsızlık duyar. Şahsen ben her şeyde eşitliği savunduğum gibi evlilikte de savunuyorum. Evlilikte eğer ben bir şeyler yapmaya çalışıyorsam eşim de yapmalı. O yüzden kızlar ne yapıyoruz? Tanışma sürecinde bütün fikirlerimizi açıyoruz. Oldu oldu olmadı devam et yoluna. He yok ben her şeyi yaparım derseniz o zaman konuşmanıza bile gerek kalmaz. Erkek sever hizmet edilmesini. Kim sevmez ki?
10 Yorumla
+1 yılTahmin ediyorum bir çok bayan sevgi ve mutluluğu hayal ederek evleniyor. Ev işinide yaparım bulaşık benim çocuk senin gibi görev paylaşımı ya da anlaşmalı bir evllik yapmıyoruz. Bunu zaman gösteriyor. Eşleri yardımcı olanlar şanslı ama erkeğinde işimize burnunu sokan hiç çekilmiyor. Çalışan bir kadın varsa ev işinde erkeğin yardımcı olması esas.
10 YorumlaÇalışmıyorsan bir zahmet yapıcan para kazanmak kolay mı. Çalışıyorsan aranızdaki sevgi saygı devam ediyorsa yine yaparsın ne olacak eline mi yapışır. ama anlayış şart tabi kimin işi erken biterse dışarda o yapacak diğeri olaya sevgisini katacak... evlilik bu çocuk oyuncağı mı... şimdiden işleri düşünenler evlenmesinler zaten
12 Yorumla- +1 yıl
Şimdiden bana bakacak kadin la evlenmek isterim diyen erkekler var, bu isler yapilmasi zor şeyler değil , elime de yapismaz. sorun neden kadinin yapacak olması , bir erkeğin cam silmesi neden ayiplanir mesela erkek daha güçlü değil mi onun kolu bile agrimaz eşine yardim etmek bu kadar mi zor
Alışveriş & Hediyeler konusunda 6,2b cevap paylaştı. - +1 yıl
Ahahahah demek istediğim bu yanindaki de tam bir mağara kackini zaten
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadinlar sevmek sevilmek ilgi gormek ister.. Yaninda acilara gogus gerebilecegi bir dost ister.. Deger gordugunu bilmek ister.. Anne olmak ister.. Bunlara sahip olmak icinde bazi fedakarliklar yapar tabi ki.. Bu fedakarliklar bence temizlik yemek yapmak gibi seyler..
00 Yorumla Evlilik ciddi bir şeydir arkadaşım kadında erkekte beraberce ugrayacaklar herşey için kadın evin iç işleri bakanı erkekte dışişleri bakanı gibidir ama aralarındaki fark bakanlar biri diğerine katilmazken evlilikte aile herife beraber karar verir aslında çok uzun mesele ama zamanimizda dandik boş bir şeymiş gibi görülüyor bunun sebebiyse kızların ve erkeklerin evlenmeden herşeyi yaşadıkları için n evlenecek kişilere özel birseyleri kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılYoo sahsen ben ev hanimi olmak istyorum esimde calisip evin gelirini saglar. Bu seklde isde bolunmus olur esim disarda calisir eve gelir getirir bende evin isini gorurum. Ha bende calisio olsaydm tabiki ozman ev isinide beraber yapmak zorunda kalirdik. Ama kendi fikrim ben ev hanimi olmak istyorum
00 Yorumlaaslında doğru ama kadınlar evlenmek istiyor genelde bulaşık yemek olayını çıkarmak lasım hem iş yerinde çalışıp hem evde yemek yapmaz zaten çocuk bakımına gelınce benden yuksek mıktarda para kazanırsa ben işten çıkarım çocugun bakımını okul saatini etkılemıcek şekilde çalışırım hayat arkadaşı olmak zordur
00 Yorumla
+1 yılSaçma değil herkesin bir görevi vardır adet böyle. Erkeğin görevleri farklıdır kadının görevleri farklıdır erkek. Erkekte kadında çalışıyorsa bir kadın tutulur 2-3 güne bir gelir ev işlerini halleder zaten. Kadın çalışmıyorsa zaten bu dediklerinden dert yanmaya hakkı yok. Hem adam gidip canını dişine takıp eve ekmek getirsin hemde gelince ev işlerini yapsın kadında oturup gündüz esra erol akşam dizilerini izlesin yok öyle bir dünya :)
10 Yorumla
+1 yılBunun cevabını ben de merak ediyorum. Bir kadın olarak bunun cevabını sen vermelisin. İllaki çevrende evliliği kafasında senin bahsettiğin gibi algıyan birçok kadın vardır
15 Yorumla- +1 yıl
Ben eşitlikten yanayim , anlamadigim bunu yapan kadinlarin hangi mantikla hareket ettikleri
- +1 yıl
İşin trajik tarafı bu kültürü tekrar üretenin de kadınlar olması
- +1 yıl
bir şekilde baskidan dolayı oluştuğunu düşünüyorum , kendini ezik görüyor toplumda çoğu kadin
- +1 yıl
Çok saçma değil mi kocasından şiddet görüp, kızına da kocasının hizmetkarı olmasını telkin etmesi hatta bu konuda baskı kurması
- +1 yıl
Fazlasiyla
+1 yılO eskidendi be abi artık kadınlar da çalışıyor yardım etmek zorundayız yani uyumasın mı kadın mk. Ütü yapamıyorum onun dışında yardım ederim yani.
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 6,2b cevap paylaştı. Evlenirsem bir gün eş diye aldığım kişi benim yaptıklarımı dönüşümlü yapar kadın yapsın ben oturayım yok öyle dünya ne eşim için nede oğlum için
10 Yorumla
+1 yılBeraber yapılır bazı şeyler herşeyi kadına yüklemek acımasızlık resmen
20 Yorumla
+1 yılBu bizim aile kültürümüzde olan bişey yemeği ve işleri kadın yapar.
Ha tabi eş çalışıyorsa erkek yardım etmeli bence ama çoğunluk kadındadır bu işler. erkeğinde farklı görevleri vardır yani bu bizim düzenimiz böyle gitmek zorunda annenden yemek istersin ütü istersin her işi kendim yaparım deme şimdi :)00 YorumlaAynen hem kadin calisiyor hem ev isi yapiyor evlenmek sacma
10 YorumlaKurdukları hayallerde bunlar yok.
Güzel süslüyorlar..10 Yorumla
+1 yılbak ben temizliği bulaşıgı marketi çocugun bakımını korumayı sevmeyide yaparım ama ütüyü yapamam çift yapıyorum ütü izi çıkıyor ama gece acısını çıkartırım?
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılSende amma yüklenmişsin bize kadın olmak zordur hem bunu sadece sen yapmıyorsun ki senelerdir annelerimiz yapmıyor mu?
06 Yorumla- +1 yıl
Artik çalışan anneler var devir değişti arkadasim , kadin olmak zordur diyip bu haksizligi kimse hak goremez bir kadina
- +1 yıl
yeni değil ki arkadaşım çalışan kadınlar şu an evli kadınların çoğu karı koca çalışıyorlar onlar nasıl yürütebiliyorlar peki? Sen yeterki rahatına düşkün olma sende yaparsın anne olmak zordur...
- +1 yıl
Fazla bencilce buluyorum
- +1 yıl
Peki saygı duyuyorum senin görüşüne..:)
- +1 yıl
Erkekler neden rahatina düşkün oluyor , yine ayni şeyi demissin anne olmak zordur kocasi bu zorluga zorluk katar haklisin
- +1 yıl
Yo ben evleneceğim eşimin her şeyine koşarım bu çocuk bakmaktan yemek yapmaya kadar her şeyi kapsar. Evlilik her şeyi paylaşmak değil midir. İnanırmısın annem bana beş yıldızlı otelde yemek dersleri bile aldırdı her türlü yemeğide yapıyorum şimdi yani erkek olup yan gelip yatmam ben...:)
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılHep aynı adamı sevmek, sadece onunla beraber olmak, onunla yaşamak istemek ve bunu bir bağ ile tescillendirmek mesela :)
04 Yorumla- +1 yıl
Beraberlikten bahsettin ama yine kadin bu yolda tek başına , neden beraber yapilmiyor bu isler
- +1 yıl
Ama sorun kadın bunu bile bile neden ister ki sorusuydu :)
Neden beraber yapılmıyor dersen erkeğin odunluğudur ;) - +1 yıl
Demek ki millet odun seviyor
- +1 yıl
Ne diyelim odun olmayanını bulursanız onu sevin :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu konuda kadınlara haksızlık yapıldıgını düşünüyorum kadın olmak zaten beden olarak zor bişey heleki çalışan bayansan ütü çamaşır bulaşık çocuk bakımı cocuk doğur bunlar seni yaşlandırıyor umarsız bir erkekle evlenirsen durum daha da zor
00 Yorumla
+1 yılInsan kendine göre secmeli elbet bunun hayalini kuran kizlarda vardir :/ ama ben gelecegimde kendimi öyle bir kadin olarak hayal etmiyorum ;)
00 YorumlaBir gecin bunlari, insan niye Evlenir? Sevdigi icin (ideal bu)... sevince iki tarafda calisir, birbirine yardimci olur, kol kanat gerir...
01 Yorumla- +1 yıl
ayakta alkışlıyorum.. kendini beğenen kızlara duyurulur örnek alın..
+1 yılya bu kafa sadece türkiyede 😂 alın cillop gibi yabancı erkek napıcaksınız yavrum bunları ya 😂
23 Yorumla- +1 yıl
Yabancı erkekle evlende gör ebininkini tersten 😃 sen birde yabancı kızlara sor 😃 davulun sesi uzaktan hoş gelir
- +1 yıl
çevremde çok hiç şikayeti olan duymadım
- +1 yıl
Benimde çevremde Türk ile evlenen çok bende onlardan hiç şikayet duymadım ;)
Eğer kadın çalışmıyorsa tabiki onları yapması gerekir ama her ikisidr çalışıyorsa birbirlerine yardımcı olmalılar
00 Yorumla
+1 yılİşte onu evlendikten sonra anlıyorsun 😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
Aslında öküz hep öküz ya 😄
+1 yılBen şahsen eşime yardim etmek isterim her isi o yapmasi
10 Yorumlaçünkü doğdukları andan itibaren erkeğin kölesi olmak için yetiştiriliyorlar hayattaki tek amaçları bu oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumda günde 10 saat çalışıp eve parayı kim getiriyor acaba ?
013 Yorumla- +1 yıl
Kadinin calistigini düşünerek cevaplarsan
Cevap sahibi+1 yılikisi bir calisiyorsa ev işlerinide ikisi bir yapacak tabikideee
- +1 yıl
İste kadin hep calisip hem diğer isleri yapiyor , neden bunu bile bile evleniyorlar sorum bu yahu
Cevap sahibi+1 yılwww.moraldunyasi.com/..._bir_savas_taktigidir.html
bu yazıyı okumanı tavsiye ederim senin sordugun konuyada değiniliyor.- +1 yıl
Moral Dünyası'nı okuyan bir zat-ı muhterem.. 👏👏
Cevap sahibi+1 yıl@MütefekkiriSeyyah Moral dünyasını okumuyorum, sitenin nasıl bir site olduğunuda bilmiyorum. Sadece bu konudaki yazısını gördüm okudum beğendim ve paylaşmak istedim.
- +1 yıl
Anladım.. ;) iyidir iyi..
Moral dünyası dergisi var aylık..
Güzel yazılar kaleme alırlar..
Ahlaki ve dinî bir dergi..
Cevap sahibi+1 yılHer konuda iyilermidir?
Tereddütsüz önerebilirmisin peki, bazı web siteleri saçmalayıp benimde kafamı karıştırıyor çünkü- +1 yıl
Şimdi bilemem sizi ama ben bizzat basılan yerini biliyorum.. Yazarlarının çoğunu tanıyorum.. Gönül bağım vardır..
Çok istafede ederim.. Bazı konular herkese hitap etmeye bilir.. Bana hitap eden konularda oldukça iyiler.. Şiddetle tavsiye ederim.. Yıllık abone olmanızı öneririm..
Beğenmezseniz devam etmezsiniz.. Evliyseniz eşinizle çok istifade edersiniz..
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim, dergi aboneliğine bir göz atacağım.
Birde benim size ayrı bir sorum olacaktı. Özelden zaten yazacaktım ama buraya kısmetmiş.
Tabi bu konuda bilginiz var mı bilmiyorum ama bencelerini okuyup beğendiğim bilgili biri olduğunuzu düşünüyorum. Benim okuduğum bölüm internet ve medya üzerine.
Ben hobi olarak başlayıp daha sonra üzerinden az da olsa para kazanmaya başlayabileceğim bir web sitesi açmak istiyorum. Ancak mesela ben Fitness ve Spor konusunda çok bilgiliyim. Bu konuda birçok site olduğu için yükselemem diye düşünüyorum. Az bulunduğunu düşündüğünüz ve önerdiğiniz bir web site kategori ve konusu varmıdır?- +1 yıl
Bu konu hakkında hiç düşünmedim açıkçası..
Fakat tavsiyem en iyi bildiğin iş üzerine yapman olur.. Diğerlerini inceleyip eksik taraflarına bak.. Eksik bulduğun şeyi kendi web sitende belirtki farkın olsun..
Cevap sahibi+1 yılpeki kardeşim çok teşekkür ediyorum önerilerin için : )
- +1 yıl
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu.. ;)
Maharet güzeIi görebiImektir, sevmenin sırrına erebiImektir. Cihan, aIem herkes biIsin ki şunu; en büyük ibadet sevebiImektir..
00 YorumlaEvlenmek başka hayat demek sevginin aşkın kavuşması iki yüreğin biz olmadı demek i
00 Yorumlaerkeklere muhtaçsınız fizyolojik olarak seks konusuunda olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunları yapmayacaksanız erkek neden evlensinki? Kendi kendimize daha iyiyiz karı dırdırı yok. evin yükü yok. Kimseyle ilgilenmek zorunda değilsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani sen ablanı gece gündüz kocası için çalıştırcan e napalım senin kararın
kölelik içgüdüsü mü vardır nedir.
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılherıflerın ısıne gelmesı lazım aslında dimi.:)
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla eşim benim hizmeti görsün ben onu ilgiye boğarım korurum severim :D
02 Yorumla- +1 yıl
Köle zihniyeti gibi geliyor sahsen
Cevap sahibi+1 yılTamam be yardımcı olurum ona yıkmam her işi üstüne gerekirse gündelikçide tutarız
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet hepsini kadın yapması lazım olmuyorsa çalışmasınlar oda olmuyorsa evlenmesinler
00 Yorumlaniye benim annem saçma işmi yapıyor şimdi?
02 Yorumla- +1 yıl
Annenin dönemiyle bizim donemi kiyaslamak yanlis olur arkadasim
+1 yılsen bunları yapmaktan gocunur musun? evlenince?
00 Yorumla
+1 yılerkekte yapcak o kadar :D
10 YorumlaÇalışmayı seviyorlardir
10 Yorumlaatladığın birşeyler var sanki?
00 YorumlaOnlar kadınların görevi değil eşine ikramıdır
10 YorumlaKimse kadınları zorla evlendırmıyo evşenmeın kanks
01 Yorumla- +1 yıl
Neden evlendiklerini soruyorum kanks
+1 yılbunlar sizin göreviniz, yemek ütü çocuk bakımı
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyin kalın evde
01 Yorumla- +1 yıl
Zihniyete bak ya
+1 yılSen çalışıp para getir, Eşin bu dediklerini yapar.
00 Yorumla
+1 yılKabul etmiyorsan evlenme
00 Yorumla
+1 yılHayat paylaşmayı gerektirir
00 Yorumla
+1 yılcinselliği yaşamak icin
00 Yorumla
+1 yılSen ne istiyorsan onu yaptır.
00 Yorumla
+1 yılSen Yapma :)
10 YorumlaÇok haklısın canım
10 YorumlaHayat şartları 😂😂
00 Yorumla
+1 yılYaratilis... boyle
00 YorumlaSacma sjjs
00 YorumlaEwlenme sen 😄
00 Yorumla
Devamını Gör(46)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Evlenince her işi kadınlar yapacaksa neden evlenmek isterler ki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler