Ayıpladığınız şeyleri dönüp dolaşıp kendiniz de yapıyor musunuz? Hiç dikkat ettiniz mi? Bende şahsen çok oluyor. 🙈

Yaşarız tabii. Bu konu hakkındacAllah Resulü Buyurdularki; "Kınadığınız Başınıza Gelmeden Ölmezsiniz."
Aynı zamanda Allah-u Teala'da Şöyle Buyuruyor: "Kırdığınız Yerden Kırılacaksınız." Kıyamet\34
Bu yüzden kimseye ayıp gözle bakmamak lazım Kardeşlerim... Gördüğümüz ayıp ve kusurları kapatalım. Umulur ki Allah bize Rahmet eder..
Eyvallah amenna
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kesinlikle yaşarım 🙈 o yüzden pek bakmamaya görmemeye üzerinde konuşmamaya çalışırım 😊
Ben de görmemezlikten gelirim "olsun o da öyle" der geçerim yoksa yaşıyorum 🙈
Bende yok ayıplamıyorum benimde çoluğum çocuğum olacak diyorum 😁😂
😄 annelik iç güdüsü
😂 😂 😂 galiba sanırım ☺
Cevap
3Cevap
"Kınadığınız Başınıza Gelmeden Ölmezsiniz.".. ınsanoglu nefsıne cogu zaman yenılır ve bu duyguyu yasar.. herkes gıbı bende yasadım tabıkı ama ders almayı bılmek onemlı olan.
Kesinlikle
Kimseyi kınamak istemem ama oluyor yani insanız insan zaten mahne verdiği biseyi yaşamadan ölmez derler
@EvcilDeve mahane verme derler bişey olunca 😊
@EvcilDeve bilmem belki de
@EvcilDeve TDK ya bak valla ben çok duydum sen duymamış olabilirsin
olmuştur muhakkak ama net hatırladığım şu diyebileceğim yok..
Zaten birini kinadiginiz anda ya siz ayni seyi yasarsiniz ya da cocuklariniz.. bu hayatin kurali
Mutlaka :/ birini yaşamadan gitmiyorum inanır mısın :/
Bana ters gelen bir olay karşısında bile ayıplamam Çünkü neyi ayıplarsan onun başına geleceğini biliyorum.
Hayır yapmıyorum, bu konuda dikkatliyim.
yapmamaya ozen gosteriyorumm
aynen bidaha birini ayıplarsam
Karma is s bitch
evet oluyo
Yokk
Bilmem belki bazen
Farkinda degilim
Yaşadım.
Yoo.
oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar