Valla biz 4 kız kardeşiz. Hepsininde yeri ayrı ayrıdır benim için. Tabiki zaman zaman aramızda tartışmalar ve kızgınlıklar oluyor normal olarak ama. Birinden birine birşey olduğu zaman canımdan can gidiyor sanki. Onlarsız bir hayat düşünemiyorum.
Ablam ve abim var. Abim uzakta olduğu için cok iyi anlaşırız. Hiçbir şeyime karışmaz :D gözünün önünde erkeklerle muhabbet ederim de ağzını açmaz. Ablam ise hep dibdibeyiz. Her gören"siz cok iyi anlaşıyorsunuz" diyordu. Şu siralar bana zıt geliyor ablam. :/ nazar mı yoksa ne bilmiyorum.
Tabi ki de.. Arada sürtüşmeler olsa da onlari cok seviyorum.. Hele ablami daha cok.. Ablam bir hatam oldugunda duzeltmeme yardim ediyo.. Abilerim bir derdim oldugunda destek oluyo ya.. Onlar benim olmassa olmazlarim..
küçükken paso kavga ediyorduk kardeşimle. şimdi kurtarıcı melek oldum anasını :D başı ne zaman belaya girse alo abi şöyle oldu böyle oldu. tamam ulan ayı, babam gile söyleme ben geliyorum.
Ortanca kardeşim aşırı sinirli bir yapıya sahip. Olduk olmadık basit sebeplerden çok büyük tepkiler verip kalp kırmada birinci. Genelde anlaşamıyorum onunla. Ama en küçük kardeşimle anlaşırım.
Evet Kardeşlerimle anlaşıyorum, Eskiden Çok kavga ederdim ama hastalığından sonra daha iyi anladım onun değerini.. Şimdi keşke Ne yaparsa yapsın ona kızmasaydım diyorum
2 tane uvey kardesim var aramiz iyi onlardan yasca cok buyugum hafta sonlari aliyorum gezdiriyorum beni gorunce birakmiyorlar gidim karsilikli cok yakiniz
kesinlikle anlaşamıyoruz bazen beni deli ediyor ona sinirlenip telefon kırmışlığım bile var kendisine zarar vermemek için :D ama kardeşlik çok başka bir duygu severiz birbirimizi :)
Bende tek çocuğum ama abim dediğim birisi var günde 12 saat görürüm onu hayatıma karışır korur kollar ama bazen öyle bir sınır eder ki , yeter diye bağırır ama ondan vazgecemiyorum
benden 12 yaş küçük kardeşten ziyade çocuğum gibi büyüdük.. Beni deli gibi sever.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Abim var evlerden irak Ablamla aramiz iyidir ikisindende uzakta yasiyorum pek anlasmamizi gerektircek vakit olmuyo ama abim her sekilde ayar etmeyi basarir
En İyi Cevaplar