Dua okurken sürekli ağlıyorum?

Merhaba arkadaşlar benim numaramı birisi ığdırdaki erkekler tuvaletine yazmış ama ben ığdırda yaşamıyorum dün de biri yanlışlıkla aramış bende korktum arkadaşıma verdim abisiyim ben onun falan diye tanıt dedim arkadaşımda telefonun sahibiyle kavga etmişler bana kürt dedi yani sesi o taraftan olan insanların sesi falan dedi kavga ettikleri için çocuk tuvalete numaramı yazmış olabilirmi yani dün akşam başkasıda merhaba diye mesaj atmış ws ye ekleyip kimsin nunaramı nerden buldun falan dedim tuvalete kapıya yazmışlar dedi nerde yaşıyosun dedim ığdır dedi ama atarlandı hep bana sonra bende engelledim işte sonra ayetel kürsiyi okumaya başladım belki Allah dua okuyayım diye başıma böyle bir olay açtı diye düşünüyorum ve ilk okuduğumda ağlamaya başladım anlamına falan da baktım yine ağlıyorum hüngür hüngür sonra yine ayetel kürsiyi okuyorum 18. Deyim öksürük tuttu böyle gıcık lı sonra 24 kere falan okudum ama hep okurken hıçkırık tutuyodu beni böyle ağzımdan hıçkırırken gaz çıkıyodu sonra bitti okumam Allaha ellerimi açtım dua ediyorum o telefon şeyinden kurtulayım falan diye başka şeylerde diyorum dileklerde bulunuyorum yine ağlamaya başlıyorum bu neyin habercisi olabilir?
Dua okurken sürekli ağlıyorum?