Kanka ayağına yavşayan biri bir kankasına neden değer verir?

Bu kişinin sevgilisi var. Sevgilisi olduğu başka kıza da yavşıyor ve bu olayları kankasına anlatıyor. Kankasına yavşadığını belli ediyor konuşmalarından ve davranışlarından. Aynı zamanda kıza centilmenlik yapıyor. Onu düşüyor. Ona biri laf söylese yanında oluyor ve koruyor. Bu kişinin anne babası önceden ayrılmışlar. Babası başkasıyla evlenmiş ve üvey kardeşleri var. Ailesinden uzakta yaşıyor. Üniversite için teyzesinin yaşadığı şehirde üniversite okuyor. Sevgilisi ailesinin yaşadığı şehirde. O ise sevgilisinden habersiz başka kızlarla mesajlaşıyor. Sevgilisi ve başka bir kızla da çıkıyor. Aynı zamanda en yakın arkadaşına yavşıyor. En yakın arkadaşı benim. Bana yavşadığını belli ediyor. Ben ona arkadaş gibi davrandıkça o ise bana karşı çok tuhaf. Geçen sene bana diğer arkadaşlarına davrandığı gibi davranırdı. Bu sene sürekli senden hoşlanıyorum, sen evet desen sevgilimden ayrılırım gibilerinden laflar ediyor. Beni başkasından kıskanıyor. Benimle sinemaya ve ya başka yerlere davet ediyor. Bana bir laf söylediği zaman o kişiyi azarlıyor. Okulda servisi beklediğim zaman yanıma gelir benimle sohbet eder. Diğer arkadaşlarım aramızda bir şeyler olduğunu sürekli konuşuyorlar. Bana gülüm ve bebeğim gibilerinden sesleniyor. Yardıma ihtiyacım olduğu zaman yardım eder. Neden bana yavşıyor olabilir. Geçen sene böyle biri değildi diğer arkadaşlarımdan biri davranışlarıyla kendisine benzetti ondan bu sene farklı biri. Geçen senede az vardı ama bu kadar değildi. Benimle küs kalmak istemiyor. Aramızın bozulması sağladıkça illaki bana mesaj atıp barışmamızı sağlıyor. Ben onun bana karşı davranışlarından rahatsızım. Benim yanımda hep kızlardan bahsedip duruyor. Bana kıskanıyorsun gibisinden laflar ediyor. Bunun amaçı ne yani

Kanka ayağına yavşayan biri bir kankasına neden değer verir?