Öldürme dürtüsü?

Sorum biraz acayip ben hayatım boyunca herkesi seven ve herkesin beni sevdiğini düşünen biriyim ama son günlerde bir arkadaşım dediğim pislik beni köşeye sıkıştırıp tehtid edip az çok dövdüler bu bende çok büyük hasar oluşturdu zaten sosyal fobim vardı şimdi şimdi iyice karmaşıklaştı olaylar liseye başladım alışma sürecinde iken sınıvlar yüzünden internette kalktı (tek strest attığım yer) iyice bunalıma girdim ve şimdi ise çok acayip bir dürtüm geldi öldürme dürtüm gördüğüm her insanı iyi kötü farketmez öldürmek istiyorum ama bazen kafa dengi saçmala ortamlarında (sosyal fobimin yok olduğu yerler) istek ortadan kalkıyor zeka düzeyini soruyosqnız iyi bir zekam vardır (okul notları falan değil normal hayatta insanlar hatta yapıcakken ben önceden farkediyorum ve inanılmaz sinirime gidiyo [keşke böyle olmasam çünkü her şeyi önceden anlamak çok kötü bişi yanlış bişi kendim yaparken iyice uyuz oluyom nası farketmedim diye ]fazla uzatmayım) ve dürtüler örneğin biri bana şakadan haafif vursa bile 'onu öldürücem onu kesinlikle öldürücem ' diye bir ses geliyor arkamdan el 1 saniyeliğine boğazına gidiyo son saniyesinde kendimi tutuyorum ama bu da beni zedeliyo sinirimi içime atmak. Sürekli aklımdan seneryolar geçiyo o pislik çocuğu rüyamda görüyom kendi adını her gördümmü elime bıçak alıp etrafı doğramak istiyorum. Lütfen bir yardım edin sevdiğim insanlar benden korkup uzaklaşçak diye söleyemiyorum sevdiklerimide incitmek istemiyorum bir yardım edin sürekli derin düşüncelere dalıp dürtüyü içime gömmeye çalışıyorum başardım ama farkındayım biri yine o çocuk gibi bana sataşıp zarar verirse bu sefer onu kontrol edemem ve kesinlikle onu öldürürüm lütfen bir yardım ( sölemedim ama bu dürtünün hiç aklıma gelmediği yer sevdiğim kızın yanında oldumu dürtü tamamen gidiyo)
Öldürme dürtüsü?