Anlayışsız Arkadaş davranışları (gereksizce) ?

Bir arkadaşınız gurbette , dönmesine 1 haftası filan var fakat sizde askere gideceksiniz gitmeden önce görüşmek istediğiniz bir kişi var , olabilir yani sonuçta istediğimle görüşürüm değil mi? Fakat ne hikmetse görüşceğim kişi aynı şehirde olduğu için bir sitemler bir laflar hayır anlamadığım zaten daha öncesinde ben bu adamla izine gelmiş görüşmüşüm daha 1 ay olmadı kendisi 1 hafta sonra dönüyor yani nebilim , istediğimle görüşüyorum istediğimi yaparım fakat ben neden kendimi sanki eşimmiş gibi gereksizce bir sebepten dolayı hesap verme psikolojisinde hissediyorum mecbur muyum?

Bu insanın ziyaratine gidebilir miydim elbette giderdim fakat gitmedim yani kendiside bana gelmicek biliyorum cünkü adım gibi eminim , Bu bencil arkadaşlıklar uzun süre süren dostluklar nolcak niye böyle oluyor hayır ben kendimi artık hizmetkar gibi hissetmeye başladım. Sanki benim hayatım değil onların hayatıymış gibi. Sizce bunu nasıl atlatabilirim iplememek sadece keyif aldğım şekilde yaşamak sizlerde de oluyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Sitem eden Erkek , Görüşeceğim kişi bayan ki Görüştüğüm kişi her sene düzenli olarak yanına gittiğim kişidir olayda bir farklılıkta yok yani.
Anlayışsız Arkadaş davranışları (gereksizce) ?