2 tane mal var biri erkek, biri kız. Gizli kullanıcı üzerinden önce Türk erkeklerine nasıl katlanıyorsunuz diye soru açıyor, sonra kürt erkeklerinin yakışıklı olma sorunsalı diye devam ediyor. Yakışıklılıktan ölüyonuz :D
galeri7.uludagsozluk.com/269/kurt-adam_504444.jpg20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKürt bayan arkadaslarim var. Hepside cok iyiler ve güzeller. Kültür olsun uyum olsun hicbir sorunlarida yok. Önyargiyla yaklasanlar utansin.
Her kürt terörist degildir bunu hala bilmeyenler var.00 Yorumla
+1 yılbazıları olabilir ama çoğunlğu değil sende böyle bir algı oluştuysa en çirkni bile yakışıklı gelebilir ya da kriterlerin düşüktür
03 Yorumla- +1 yıl
lütfen çevrenize bakın gerçeklerden kaçmayın
Soran+1 yılyok hayır tabi ki hepsi diyemem ama geneli yüz hatları düzgün kara kaşlı, kara gözlü, esmer, epey çekici oluyor, kalın kaşlar, uzun kirpikler ve simsiyah, sık sakallar. of of bunların vücudu genelde yapılı falan çok iyiler sevgilim öyleydi mesela.
- +1 yıl
ha bak sen de esmerleri beğeniosan beğenmen normal
+1 yılevet esmer güzeli oluyor erkekleri
43 Yorumla
Soran+1 yılaynen genelde esmer, sakallı ve iri yapılı çok iyiler
- +1 yıl
kürt erkeklerine mi meraklısın
- +1 yıl
değilmi esmer sakallı oluyoruz türk kızları tapıyor be
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılyapılı mı senin sevgilin şişko olduğundan öyle gözükmüştür bilardo sopası gibi kolları olup yanında birkaç kişi varken artistlik yapan küfürbaz milletin karısına kızına sarkıp kendi bacısını karısını örten tipler ve çoğunlukla çirkindir sen de onlardan birisin galiba
15 Yorumla- +1 yıl
sakin ol evlat gerçekler bunlar büyüyünce anlarsın
- +1 yıl
gerçek olan senin kardeşim olman
- +1 yıl
kardeşim olman ahhaha kurt yuvana dön
- +1 yıl
@MAÇOBEYEFENDİ sana kardeşim demiştim kardeşim diye çevirmişler
- +1 yıl
evet babam senin ananla evlendi ya hergün yapıyor ananı bende yapıyorum mature fantazim var zaten cici kardeşim gel de babamın elini öp :D bende karının yani kürt yöngemin elini öpeyim sonra...
Gizli Üye(25-29)+1 yılniye insanları yargılamaya bu kadar elverişli bir milletiz ya , utanıyorum ! kimse kendi bulunduğu durumu seçmiyor yargılamaya aşağalamaya da kimsenin zerre hakkı yokken buradaki yorumları yapanları da kınıyorum.. hepimiz aynıyız kimsenin kimseden üstünlüğü yok geldiğimiz yer belli , gideceğimiz yer belli. ayrım yaparak kendinizi düşürmekten başka bir şeyi kazanmazsınız.
10 Yorumla
+1 yılBeyler, bugün sizi Diyarbakırlı bir Kürt olarak yaratmayan rabbiniz için ne yaptınız?
#AllahınaŞükret🙏
Ayrıca Kürt'lerin yapılı olmasını ben de iyi buluyorum, yoksa inşaatta çalışamazlardı. Bizim site inşaatlarında hep Kürt çalışırdı, son beş senedir onlara ekmek vermiyoruz.00 YorumlaGenetik 😊kuzenlerimin hepsi bahsettiğin gibi maşaallah 😊
Sanki uhde olcakti 😊25 Yorumla- +1 yıl
öyleyiz cidden süperiz esmer sakala tapıyor türk kızları bizde mevcut
Soran+1 yılaynen maşallahları var, uhte değil canım ukte , doğrusu, uhte sorumluluk anlamı içeriyor ikisi farklı
- +1 yıl
gerçek bu özgüven olsa ne yazar olmasa ne yazar bizde de açık tenli kadın sevgisi var çekiyor türk kızı rus kızı
+1 yılaynen biz kürtlere türk kızları tapıyor görünen köy klavız istemez kara esmer sakallı olmamıza tapıyorsunuz
24 Yorumla
Soran+1 yılaynen :) ama keşke çok sahiplenici olmasanız sıkıyorsunuz aşırı sevgiyle ve kaçırıyoruz :)
- +1 yıl
ama ne yapalım huyumuz kurusun sen sarışınmısın?
Soran+1 yılevet sarışınım
- +1 yıl
biliyordum esmer erkek hastası türk kızları eeee ne yapalım tanrı verigisi evlenip sizi asimile etmeliyiz
+1 yılbende kürdüm benım kuzenlerımde öyle hepsı yakısıklı.. d
30 Yorumla
+1 yılGenelde kürt erkekleri zayıf uzun çelimsiz kültürsüz olur ama bilemedim şu an acaba sende onlardan biri misin cnmm sjshha😂😂
34 Yorumla- +1 yıl
sonunda biri gerçekçi yaklaşmış ya etek giyip molotof atan bilardo sopası gibi kolları olan adamlar bunlar
Soran+1 yılçelimsiz mi ya sen kürt görmemişsin git bakalım bir kürdün kollarına sana nasıl güçlü oldugunu gösterir ben kürt değilim ama kültürsüz oldukları iddaa ettim zaten kültürlüler demedim
- +1 yıl
Ben sana kültürlü dedin mi dedim sanki shshah
- +1 yıl
kız haklı soran tam destek esmer sakallı olmamıza da tapıyorusnuz
+1 yılEvet genelde esmer ve renkli gözlüler. Ama çoğu geri kafalı, maço ve türklerle arada düşmanlık var bu yüzden eş olarak tercih etmem.
125 Yorumla- +1 yıl
ama bak taptığınız aşikar türk kadınları esmer sakal manyağı çoğu bizde renkli göz pek yok açık tenliler de var
- +1 yıl
vallaha çatır çatır çıkıyoruz evleniyorlar bizle türk kızları bizle bizim esmer kürt kızı türk erkeği ile pek evlenmez
- +1 yıl
@maçobeyefendi ben kimseye tapmam. Başkaları beni ilgilendirmiyor ben evlenmem.
- +1 yıl
kesin konuşma bak burak kenan bunlar hep kürtlere benzer sen sarışmısın?
gerçi bizde bir atasözü var türk ile çık eğlen esmer kürt kızı ile evlen ama genelde türk kızları ile evlilik dolu kürt kızı türk erkeği ile evlenmez kolay kolay - +1 yıl
@maçobeyefendi sadece tipe bakarak kimseyle evlenmem medeni anlayışlı çağdaş biri olması gerek. Başkalarının tercihi beni ilgilendirmiyor
- +1 yıl
eeee şu anda kürt gençleri eğitimli rahat ol bak ben üç fakülte mezunuyum üç dil biliyorum şimdiye kadar hep türk kızları ile takıldım
sen sarışınmısın biz de esmer olmayan türk kızına ilgi var genelde özellikler trakya ve ege kızları hatta karadeeniz kürt erkekelerine bayılıyor tip olarak maçoluğumuza da - +1 yıl
@MAÇOBEYEFENDİ 28 yasında 3 fakulte masallah 15 yasındamı aldılar fakulteye soruyu soranın sen oldugu bariz belli oldu
Soran+1 yıl@scorpion026 kesinlikle o değil ben sordum soruyu ama sorumun içine etti ya herkese cevap yetiştiriyor
Soran+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ moço sus artık yeter soru benim sorum herkese cevap yetiştime saçma sapan ya
- +1 yıl
@scorpion026 ıspatlarım kardeş hodri meydan var mı yüreğin yaşım 28 kamu açıkdan okudum
hemşirelik iel sonra bu yıl hukuk bitirecem son sınıfım oldu mu üç dil biliyorum yabancı onu da ıspatlarım - +1 yıl
@scorpion026 sen kürtleri o eskide cahil bırakılan kürtler mi sanıyorsun etrafına bak asıl cahil sizsiniz sindir bak kızlarınız bile itiraf adiyor sizi tip olarak beğenmiyorlar bugün diziler bile kürt tipliler ile dolu sindiremiyorsan direk yut oldu mu?
- +1 yıl
Banane ben maço sevmiyorum ayrıca çevremde bir sürü kürt erkeği var hiç sarışın esmer ayırt etmeden hepsiyle ilgileniyolar. Ayrıca bunları burda yazmandaki amaç ne yani
- +1 yıl
hayır burada kürtlere olan faşist saldırılara cevap şart soran böyle andavallara cevap şart
Soran+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ ırkçı faşist dolu site hangi birine cevap yetiştiricen boşver bence
- +1 yıl
sizin gibi ırkçılar ile mücadele evlenmesen bile esmer sakallı kürt erkeği upte olarak içinde kalır unutma ahahha
Soran+1 yılkürtler sarışın kadınlara bayılıyor bu bir gerçek ondan bahsediyor maço bey ama uzattı yani
- +1 yıl
Ayrıca ben türkleri beğenmiyorum demedim gayet yakışıklı erkeklerimiz var çirkin bile olsalar türkü tercih ederim daha da uzatma konuyu
- +1 yıl
@MAÇOBEYEFENDİ 3 fakülte mezunuyum demişsin o zaman okuyorum diceksin ben burda faşistlik yapmadım ama sen faşist dediğine göre asıl ırkclık yapan sensin herkese cevap yetiştirmeye calısıyosun bnende soranın sen plşduıgunda şüphe duyarım her okuyanda adam olmuyo
- +1 yıl
uzatan yok bebeğim gerçeklerden kaçamazsın bak dilin döküldü kalbin sana gerçeği sundu neyse boş ver bu gerçeği görüyoruz zaten
- +1 yıl
@scorpion026 ırkçılara cevap vermek suç mu?
ya da faşist olan kürt bile olsa yaşaması gereksiz diyebiliyorum ben sen desene ırkçılar gereksiz - +1 yıl
@MAÇOBEYEFENDİ kardeşim sanan kızların hangi ırktan erkek istediğinden kız zaten cogu yazmıs evet coguda öyle kürt kızlarıda hamarat kocalarına sadık bunuda biliyorum ama cogunun ırkcı olduguda belli
- +1 yıl
Ne içimde kalcak be azcık beynini kullan esmer sakallı yakışıklı bir kürtlerde mi var sanıyon türkler öyle erkeklerle dolu. Ne kadar okursan oku beyin yok maçonun geri kafalının tekisin engelliyorum uza artık
- +1 yıl
@birerkeksoruyor sende cevap vercem diye kadınları aşağılama ne demek kadınlara söker? Biz zayıf mıyız kendimizi savunamaz mıyız sanıyosun
- +1 yıl
kes kadınları aşağılamıyorum feminist sen evet neden esmer ve renkli gözlü diyerek kürt sorana hak veriyorsun yoksa kürt erkeklerini çekici mi buluyorsun
- +1 yıl
@birerkeksoruyor sanane dağ adamı hanzo evet feministim kendine saygısı olanda öyle olur. Senin gibi maçolara boyun eğmez. S git simdi
+1 yılHer ırkın iyiside vardır kötüsüde. Sınıflandırmak yanlıs olur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet öyle sanıyodum sonra aldattı beni kısacası canı cehenneme Türk erkeğinden şaşmamak lazım Allah hayırlısını nasip etsin
247 Yorumla- +1 yıl
bize tapıyorsunuz vazgeçemezsin esmer sakaldan
Cevap sahibi+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ Allahtan başkasına taptığımız yok bu bir. İkincisi esmer zorunluluğu yok teninin kara olması gerekmiyo önemli olan sakal ki bu Türk erkeklerinde mevcut. Üç hayırlısı dedim zaten insan olsun yeter yaşadıklarımı yeniden yaşamaya niyetim yok
- +1 yıl
vallaha benim gördüğüm bu türk kızları esmer sakal manyağı
Cevap sahibi+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ doğrudur fakat bir sakal tav olmayacak kadar da akıllılar ki dediğim gibi aynı özellik Türk'lerde mevcut
- +1 yıl
türklerde az geneli melezleşme ile oldu son 10 yılda emin ol bizler ile evlilik ile oldu bu
neyse
Cevap sahibi+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ dediğin gibi neyse sizler bizler yok 😄
- +1 yıl
vallaha şahsen sizleri açık tenli türk kadınını sevsek de bize en uygunu esmer kürt kadını sizler aşırı açık giyiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ yahu o zaman neyi tartışıyoruz git esmer kürt kızı al ben de Türk erkeği 😄 Bak demin kızlar hasta diyodun ama kürtler de açık tenli bizi beğeniyo o zaman. Ben kapalıyım açık giyiniyo diye bir genelleme yapılamaz ✋🏻
- +1 yıl
kapalı az sizde yok demedim ki ama bizimkiler daha usturuplu giyiyor
Cevap sahibi+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ tamam sizinkilerden evlen o zaman😄
- +1 yıl
ya açık tenli kadın sevgimiz oda bizde az yani her türlü çatışma
Cevap sahibi+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ ne çatışması 😄
- +1 yıl
seviyoruz ama aklımız kürt kadının da bu çatışma sizin açık tenli olmanız bizi çekiyor
Cevap sahibi+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ anladım 😄
- +1 yıl
ya işte gel görki annem türk
Cevap sahibi+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ aaa işler değişti şimdi 😄 sen tam Kürt sayılmazsın ne güzel Türk annen asdaf
- +1 yıl
dünyaya milyon kere gelsem yine de müslüman kürt olmak isterim kürt halkı geleneği yaşayışı bana daha hitap ediyor üstelikde anadilim türkçe benim kürtçe de bilmem ama kürt halkı daha uygun bana her açıdan
Cevap sahibi+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ anlıyorum orda sorun yok zaten tabi ki sevmelisin herkes kendi ırkını sever ve yine öyle doğmak ister bu normal 😄 öyle büyüdün o uygun gelir tabi bize de Türk geleneği uygun geliyo
- +1 yıl
bak ben inan türk kültürü ile büyüdüm kürtçe bile bilmem düşün yani alakası yok
türk geleneği yozlaşmış sen nerelisin bilmiyorum ama
Cevap sahibi+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ yozlaşmış diyemezsin işte her geleneğin kendine özgü değişmeyecek örf adetleri var. Ben Sivaslıyım İstanbul'da doğdum büyüdüm
- +1 yıl
türkler de yozlaşma çok dini açıdan kültürel noktada sen ya da istisnalar çokdur ama geneli öyle
Cevap sahibi+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ olabilir ama genellemeleri sevmem ben
- +1 yıl
iyi senin dediğin olsun
Cevap sahibi+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ tamam 😊😊
- +1 yıl
hayır! kürt erkeğini daha erkek daha sert görüyordun kürtle sevgili oldun seni kazıkladı sakın bir daha Türk erkeklerinin dinbinde gezme sen Türk erkeklerini hak etmiyorsun git başka ırktan birini bul
- +1 yıl
kkürt erkekleri hakkında bunları düşünüp kazık yeyince mi aklın başına geldi Türk erkeğine mi kaldın şimdi kazığı yeyip koynumuza mı koşuyorsun git kazığı yediğin yere koş
ve sen senin kafanı ellerimle koparırdım eğer karşımda olsaydın türkler zaten esmer ırk kadınlarınızla karışiarak daha da çirkinleştik
Cevap sahibi+1 yıl@birerkeksoruyor kes sesini sanane kanka bilip bilmeden havlama. Benim eski erkek arkadaşım da kürdüm demiyodu Türk'üm ben diyodu kendi bile inkar ediyodu kürtleri sevmiyodu mhpliydi. Demem o ki hiçbir zaman Türk'lere üstün görmedim kimseyi. Sadece herkes bir değil her kürt aynı değil bazıları vatan sevgisi bayrak sevgisini Türk'lerden bile çok biliyo anladın mı savunmak için söylemiyorum eski erkek arkadasım doğuda gönüllü askerlik yapmak istiyodu. Yiyorsa sen de git onun gibi bana bunları söylüyosun ya. Ben onu sevdiğim için onlaydım başka bir düşünceden değil bilmeden konuşma sana sormayacağım ne yapıp ne yapmayacağını sen erkek misin bir kızla bilip bilemeden böyle konuşuyosun? Gücün klavyeden erkeklik Türklük taslamaya mı yetti? Allah sen ve senin gibilerden korusun herkesi çapsız ne sandın kendini de bunları yazdın
- +1 yıl
kes kadın! kürt arkadaşın vatandeverdi de ne oldu grup teklif etti gavatlık yaptı sen kürdü türkden daha cesur görmeğe devam ediyorsun demek, beni tanıyormusun benim kürtten daha korkak olduğumu nerden biliyorsun ben 15 yaşımda doğuda görev yapmayı kafama koymuştum 17 yaşımda silahlar hakkında neredeyse herşeyi öğrendim kullanmayı nasıl çalıştığını türleri markaları mühimmat çeşitlerini vs idmanlıydım hergün 40şınav 80 mekik çekiyordum iyi dövüşürdüm ama astsubaylık sınavlarından geçemedim o zam zayıf buldular eğer ast subay olsaydım özel kuvvetlere katılacaktım seneye tekrar başvuru yaptım yaşım geçti diye almadılar hevesim kursağımda kaldı
- +1 yıl
hala kürdü bana karşı savunuyorsun ama eğer burda bu kadar şeyi yazıyorsak boş adam değiliz
- +1 yıl
bal gibide savunuyorsun seni kandırmak için vatanseverim demiş ırkını bile reddetmiş bir milliyetçi Türk kızını yatağa atmak hatta arkadaşlarıyla gangbang yapöak için sen hala vatansever olduğuna inanıp onu savunuyorsun
- +1 yıl
ben o dediklerinle yüzleşmeyi çok isterdim özellikle maçobeyefendi denen üyeyle kafasını elleri le koparıp bişey olmamış gibiyemek yemeğe gitmek isterdim
Cevap sahibi+1 yıl@birerkeksoruyor saçmalama bak ikinci kez söylüyorum bilmeden konuşuyosun. Asla ve asla dediğin gibi şeyler olmadı cinsel açıdan falan hiçbi yaklaşımı olmadı yatak falan doğru konuş. Kandırmak için değildi onlar ailesi de öyleydi tamam aile kürt olabilir ama Türk'üm ben diyo bunu kabullenmek senin açından zor olmasa gerek. Vatansever olabilir ama onun savunacağım başka yanı yok zaten konu o değil ona nefretim ayrı sana söylediklerim başka bir konuyu anlatmak için şahsı değil. Söylediklerimi anlamamak için direnme Türk olmamıza karşı herhangi bir şeyi savunmam söz konusu bile olamaz
- +1 yıl
grup seks dediğimi unut başka cevapla karıştırmışım pardon
ya benim hakkımda ileri geri konuşyp bir kürtle karşılaştırmana ne demeli - +1 yıl
ve kendi ağzınla söylüyorsun evet öyle sanıyordum diye kürt erkeklerine zamanında merakın varmış belki türklerden daha erkek daha mert görüyordun
Cevap sahibi+1 yıl@birerkeksoruyor merakım falan yoktu saçmalıyosun anlamıyo musun o zaman onu sevdiğim için her şeyi kabul etmiştim hepsi bu. anlattım nasıl bir kürt olduğunu o Türkleri üstün görüyodu dediğin gibi bir şey olamaz yani. Öyle sanıyodum demem ise ırkla alakası yok aldatma konusuyla ilgili kişisel söyledim onu sevgilisini belli eden korumacı biri sanıyodum ama değilmiş genellemedim Kürtler öyle olur diye ne eskiden ne şimdi. Şimdi yeterince anlattığımı düşünüyorum sana bunları inandırmak zorunda da değilim ama yazdım yine de artık uzatma üzmeyelim birbirimizi
- +1 yıl
bana bir daha korkak deme biz Türkçüler gerekirse savaşırız millet vatan için bu yüzden Türkçüyüz
Cevap sahibi+1 yıl@birerkeksoruyor öyledir orda sorun yok. Seni bir daha nerde görücem de korkak dicem😄 ayrıca korkak demedim dediğim diğer şeyleri de her açıdan yanlış olan tutumundan dolayı hak ettiğini düşünüyorum arkasındayım
- +1 yıl
peki neden benden önce gelip seni rahatsız eden @MAÇOBEYEFENDİ ye erkekliğin kadınlara yetiyor vs demedin Türk kadınlarının namusuna hakaret ediyor bana neden korkak deyip ona demedin asıl sanalda atıp tutan o Türk kızlarının namusuna hakaret ediyor gözünüzün önünde soran da ta kendisi
- +1 yıl
garip Türke vurun kendi milletinize vurun tabi, ona bu kadar hakaret ettin mi
Cevap sahibi+1 yıl@birerkeksoruyor rahatsız etmedi şahsıma bir şey söylemedi aşağılayıcı üzücü bir şey de söylemedi. Yapabiliyosan objektif şekilde tekrar oku ilk mesajda bana karşı üslubuna bak neden onları dediğimi anlarsın
- +1 yıl
sana hakaret etmedi ama Türk kadınlarına hakaret etti iki saattir sana Türk kadınlarının namussuz olduğunu yedirmeye çalışmış Türk kadınları sakallı esmer sever diye kürt erkeklerine namusunu vermeye dünden razı olduğunu söylemeye çalışmış istersen diğer yorumlarına bak açık açık Türk kızıyla yat kürt kızıyla evlen diyor eğer milletine edilen hakarete sana edilen hakaretten daha az kızıyorsan sana ettiğim hakatetlerde haklıyım demektir yazıklar olsun
- +1 yıl
sizden hiç bişey olmaz milletinize küfretse dönüp bakmazsınız size hakaret etse kıyameti koparırsınız vatan hainleri ve o itin dediklerini de doğruluyorsun o it sayende özgüveni yükseldi
Cevap sahibi+1 yıl@birerkeksoruyor saçmalama ya değişik değişik yorumlar çıkarma kendince. Ben diğer yazdıklarını okumadım öyle bir şey ima etse ben de tepki verirdim düşmanlık yapma o öyle bir şey diyosa da onun terbiyesizliği olur kimsenin genellemeyle namus üzerinden konuşmaya hakkı yok
Cevap sahibi+1 yıl@birerkeksoruyor yanlış yapıyosun ve uzatmaya da hiç gerek yok kendimi anlatamıyorum sana zaten anlamamak için direniyosun. Türk milletine gelen hakarete zannettiğin gibi susmam
- +1 yıl
o zaman beni saçmalattırma kekoya tepki vermeyip Türkçüye Tepki veriyorsun, Türkler kürtlerle karıştığı için esmermiş diyor Türkistandaki Türklerin çoğu esmer o melez arıyorsa kendi maymunla melezleşmiş ırkına baksın
- +1 yıl
cidden katil olmaktan korkmaya başladım
Cevap sahibi+1 yıl@birerkeksoruyor 😄 bak ama gerçekten terbiyesizlik yapıyosun sen de onun gibi yaklaşsan ben de onları demezdim ama ilk mesajdan çok ağır konuştun. kimse ırkını seçemez Allah yarattı hepimizi Türk olmanın önüne neden Müslümanlığı koyup yaratılanı sev yaratandan ötürü demiyosun? Türk olmak benim için de bir şeref mutluyum ama o kadar kimseyi bu yüzden aşağılamam vatan hainleri hariç. Veda hutbesini oku istersen kimsenin kimseye üstünlüğü yok diyo peygamber efendimiz. Sen de yapmamalısın haklıyken haksız oluyosun
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. insan geri kafalı olunca ne kadar yapılı olursa olsun. ensest yaratıklar.
12 Yorumla
Soran+1 yılevet bazı özelleilkleri yakışıklıgını kapatıyor ama enset demeyelim sonuçta çocuklara tecavüz eden adam da türktü bunun ırkı yok
+1 yılAşk, kimseye niyazı ve ihtiyacı oImayan AIIah’ın vasıfIarındandır. Ondan başkasına âşık oImak, geçici bir hevestir.
00 Yorumla
+1 yılKac numara gozluk kullaniyorsun la ben hic rastlamadim cunku
11 Yorumla
+1 yılvatan hainlerine ve kro seven zevksiz kezbanlara cevap vermniyoruz bunların hepsi de sende olduğundan yoruma bile gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılIrkçılık yapamam yapanı da sevmem ama saydıgın özellikler kişiye bağlı
00 Yorumla
+1 yılKatılmamak elde değil.
https://i.hizliresim.com/y5Zq57.jpg00 YorumlaBir Kürt erkeği olarak sana katılıyorum o konuda haklısın ama hepsi değil
10 Yorumla
+1 yılbenim gördüklerim tipsizlerdi yakışıklı bir kürt erkeği görmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBı benımkınde sıkıntı bardı heralde benımkıde kürttü ıanılmaz sıradan apacı tıplı bı cocuktu son konusmamızda bana grup teklıf etmıstı korumacılıktan zıyade domuzluk gormustum hakkımı helal etmıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
yalanın batsın harun abi kıskanma türk kızları hasta bize hasta esmer sakala tapıyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@MAÇOBEYEFENDİ anlamadım tamam ben sevmıstım sakalını cok severdim ama durum buydu
- +1 yıl
kürt erkeklerini daha erkek görüp güzel kardeşim olduklarını anlayınca da daha az erkek gördüğünüz Türk erkeklerine koşarsınız ama biz kabul etmiyoruz
+1 yılhahah nedense ben hiç yakışıklı görmedim sen kürt olmayasın ;)
04 Yorumla- +1 yıl
haklı kız biz kürtlere türk kızları tapıyor esmer sakallı olmamıza bayılıyorsunuz tam destek soran
- +1 yıl
size bayılanlar kezbanlar anam ve sizin gibi sakal bırakan hemcinslerim ;). @MAÇOBEYEFENDİ
- +1 yıl
hahaha
- +1 yıl
pianist, Türk erkekleri hakkında ne düşünüyorsun çıkarcılık yapmıyorum yanlış anlama sen Türk erkeklerine de giydiriyordun
+1 yılYakışıklı değil çekici
29 Yorumla- +1 yıl
o nasıl oluyor
- +1 yıl
@MAÇOBEYEFENDİ Duruşu falan çekici oluyo işte
- +1 yıl
mesela
- +1 yıl
@MAÇOBEYEFENDİ Mesela daha bir albenili duruşları var sert yapılarından dolayı çekici geliyolar
- +1 yıl
albenili derken kastın hadi sert olmayı anladım sinirli falan ya diğeri
- +1 yıl
@MAÇOBEYEFENDİ Kızlar açısından sert erkekler albenili olur anladın mı
- +1 yıl
anladım yani vurdu kırdı ama 25 den sonra aklınız başınıza geliyor ya dul kalıyorsunuz ya da dayaklık hastane ahahha neyse ya
- +1 yıl
@LalalaLupsii kürt erkeklerini Türklerden daha erkeksi mi buluyorsun daha sert mi buluyorsun hain
- +1 yıl
sana soru sordum
+1 yılEvden dışarı çıkmayan kız sorunsalı karşı komşunun oğlu ile flört macerası
00 Yorumlaşu sorundan sonra gittim bir briket aldım vura vura takla attırdım kendime bu nedir yaaav
00 Yorumla
+1 yılsaçmaladin, kürtlerden kiz alip kiz verilmemeli, soyunu muhafaza etmesini ögren.
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenicem demedim zaten evlenemem aşırı baskıcılar ama soyla ne alaksı var kimse saf kan türk değil bizim ülkde zaten
+1 yılKonuyu açan tipsiz bir kürt erkek :)
82 Yorumla
Soran+1 yılyoo kadınım yemin ederim
- +1 yıl
kıskanmayın la tırkolar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninde kürt olma ihtimalin var gibi geldi normalde bir kız için normal değil bu :D
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır kızım vallahi ya, gerçekten çok begenıyorum agır ve cool takılmaları çok begenıyorum kültür olarak asla begenmıyorum cok geri kafalı ve cahiller ama çok iyiiler tip olarak
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum burda turistler kürtleri tercih ediyorlar bazen diyorum kro olucam anasını satayım kıllı kıllı gezicem terlikle
Soran+1 yılhahah evet erkekten anlıyor rus kızları özellikle ama inkar edilmez şekilde çekici ve güçlüler
- +1 yıl
kardeşim rus kızları türk kızları alayı bizi seviyor
- +1 yıl
ciddi mi nerede kürtleri seviyorlar?
+1 yılBence değil kürt veya Türk olması değil sorun önemli olan doğru bir insanla iletişim kurman!
00 Yorumla
+1 yılBen pek yakışıklısını görmedim knk
06 Yorumla- +1 yıl
@MAÇOBEYEFENDİ ben sarışınları beğeniyorum
- +1 yıl
enteresan gerçi biz türk kızı ile eğlenir esmer kürt kızı ile evleniriz
- +1 yıl
@MAÇOBEYEFENDİ he he öyledir
- +1 yıl
ciddiyim bizde ataözüdür yemin ediyorum bak türk kızı ile yat eğlen esmer namuslu kürt kızı ile evlen
- +1 yıl
@birerkeksoruyor sakinn ol evlat yazdıkların iade bunlar gerçek alış sindir ya da direk yut - +1 yıl
kıskanma la andaval bu gerçek olum işsiz mi ahahaha
+1 yılHicbir kurdu hicbir sekildr sevmiyorum.
00 YorumlaHiç görmedim yakışıklısını
01 Yorumla- +1 yıl
yok ya bugün kenan burak bile kürt tipli
dogulu tipleri bnde seviorm :D dsds
10 Yorumla
+1 yılBenim tanıdıklarım tek kaşlı oluyor Allah Allah :D
00 YorumlaHiç yakışıklı bir kürde rastlamadım.
010 Yorumla- +1 yıl
burak ve kenan tam kürt tipli hatırlatırım
- +1 yıl
@MAÇOBEYEFENDİ onları da yakışıklı bulmuyorum desem :)
- +1 yıl
enteresan istisnasın
- +1 yıl
@MAÇOBEYEFENDİ bu da benim farkım 😏
- +1 yıl
olsun genele vurunca önemli olan genel
Soran+1 yılnasıl rastlamadın ya ben diyarbakırda gördüklerim karşısında mum gibi eridim, o ne boy, o ne pos of of :) görmen lazım
- +1 yıl
bırak ırkçı bilsinler neden düzwltiyorsun ki bu maçobeyefendi Türk kızlarının kürt erkeklerine ölüp bittiğini söyleyip Türk kadınının namusuna hakaret edip duruyor karı kılığında bu soruları soruyor kürt erkekleri böykeyken bir tek sen mi ırkçı olacaksın
- +1 yıl
milletinin namusunu aşağılayan milletine düşmanlık yapanlar hoşgörü mü gösteriyorsun onlar seni öyle bilsin diyorum
Öyleyizdir ahahah :P
10 YorumlaAynen 😊
22 Yorumla- +1 yıl
işi bilen başka oluyor
- +1 yıl
kürt erkeklerine mi meraklısın ırkın ne @Dignity06
Kürtü Türkü bilmem de beni bir gör :D
00 Yorumla
+1 yılEssek yerine sana üflüyodur Asdf
10 Yorumla
+1 yılBence hiç alakası yok
00 Yorumla
+1 yılburalar karışır birazdan rez alalım
10 Yorumla
+1 yılHahahaha ne içtin sen
00 Yorumlaaynen öyledir
20 Yorumla
+1 yılbizim gözler sıkıntılı o zaman
00 Yorumla
+1 yılOleyiz
10 Yorumla
+1 yıl😎😎 yani dogrudur
10 Yorumlasaçmalıyosun
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılHe aşkem öyle
00 Yorumla
+1 yılDeğişiyor knk
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılkatılıyorum sana.
10 Yorumla - Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılHe canim
02 Yorumla- +1 yıl
kardeş şimdi ben ırkçılık ımı yaptım yok neden bu kadar takıtın?
- +1 yıl
@MAÇOBEYEFENDİ gelip herkese sacma sapan konusmussun fakemisin nesin belli değil
- Diğer konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTek kaş hepsi la
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen yakışıklılar
10 Yorumla
+1 yılYalakalar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026