aşırı duygusal olmak sizce nasıl bir durumdur ?
Bir insan neden bu kadar üzülmeye meğilli olabilir
Bir insan neden bu kadar üzülmeye meğilli olabilir
Kisa bir donem yasamistim. Karsimdaki o kadar duygusal davraniyordu ki baslarda boyle davranmamasini soylememe ragmen benide alistirdi. Paylastigimiz tek sey duygussllik olmustu. Sonra ayrildik yine ozume dondum. Meger ne kadar siradan sıkıci bir zaman gecirmisiz. Simdi anliyorumki hayatlarinda hic atraksiyon degisik hobi heyecan spor yapmayan insanlar ugraslari olmayinca yasadiklari herseyi takiyorlar kafaya ya da sevgililerini. Bence boyle birsey duygusal olmak.
yaşayan bilir derler ya herkesin bir duygusallık geçmişi vardır , atlatan vardır atlatamayan vardır
kötü bir durum :)
sanırım çok kötü bir durum :)
ewt kendimden bilirm en ufak bsy olsa gözlerim doluyo :)
tsk ederm :)
bu yolda yanlız olmamakta güzel :))
ewt :):)
herkesın yapısı farklıdır sende öylesın değişmen zor .ama biraz kendını kontrol altına alabilirsin her duyguya ani tepki verme zamana yay kafanı dağıt
Balık burcudur da ondan site içine etti buçların aklımı kaçırdım sdkfjs O.O
yay burcuyum çok fena bir burçdur , dokunsan ağlar:D
Cevap
3Cevap
şuankı ben . dusunsene bı olayı herkes sogukkanlılıkla cozmeye calısırken sen asırı duygusallıgından beynın kalıyor ve halta yaramıyorsun ayrıca aglıyorsun da baskasının goy goy gectıgı seylere
aynen tam da üstüne basmışssın , bizim gibi olanlar için ufak şeyler dahi 1 hafta sürebiliyor :)
kötü birşeydir önceden öyleydim hayat o duygusallığımı sildi süpürdü.
umarım darısı benim başıma
ben cok asiri duygusal biriyim, cok kotu bir durum bence.
fazlasıyla kötü desem yeridir
aynen ya felaket
Anime izlerken bile ağlıyorum.Bir başkasının acısını hissedemiyorum ama acının varlığını bilmek bana acı veriyor.
filmin sonunda çöküyorum , sokak hayvanlarında çöküyorum , herşeye çöküyorum ya :)
bir zamanlar ben :)) cok şükür atlattım duygusallık cok kötü yaa olur olmaz şeye alınıyor insan
haha aynen :) , otobüsde 2 kere ağladığımı bilirim ama içleniyorum evde acısı çıkar
vicdanım merhametim çok hat safada
durum vahimm allah yardımcın olsun ama insan hayatda cok agır seyler yasadıgı zaman atlatıyo bu duygusallıgı inan.. ben artık aglama bıle aglayamıyorum
Kadınlarda çok sık rastlanır.
Bakınız; beeen.
:)) umarım geçer
yufka yüreklilik işte
merhamet , vicdan aynen hepsi var
Yeminle çok boktan.
yapcak birşey yok
hiç bir fikrim yok
acısada öldürmez
kadınsal bir durumdur erkeklere pek yakışmaz
akla mantığa aykırı reis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?