İnsanları tahrik etmek neden suç değil? Memeleri yüzünden izlenen yabancı yayıncılar. Bu insanların bir yeteneği yok sadece memeleriyle para kazanmaya çalışan kimseler. İnsanları tahrik etmek gibi bir özgürlüğün olamaz eğer böyle bir şey varsa insanlara abaza diyemezsin. Bu fotoğraftaki kadının memesi sahte XD
(Çok fazla meme içerir) İnsanları tahrik etmek neden suç değil?
işte bu yüzden yayın yapmıyorum facecam bile kullanmadan tatlı tatlı bf4 yayını denemem oldu sırf sesimden ötürü meme aç muhabbeti yapanlar yüzüne vazgeçtim bu yayıncılar böyle giyinmese izlenirmi hayır izlendiği için bağış abonelik filan alıyorlarmı evet peki bu durumdan yayıncı rahatsızmı hayır izleyen rahatsızmı hayır ha twitch in bir yaş sınırı yok bu tip yayınlar yapılmalımı kasinlikle hayır twitch bunu için güya birşeyler yapıyor ama etkisi ortada
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınlarda karın kaslarından tahrik olur ama erkekler üstsüz gezebiliyor. Bu söylediğin mantıksız ve cahilliğin daniskası bir olay. İstedikleri yeri açarlar ve açacaklar, ama sen eline koluna ve düşüncelerine hakim olmak zorundasın. Kendi bedeni ve nasıl giydiğini giyeceğini sana sormayacak!
@sfenks1 İyide burda memelerin tamamı açık değil sadece dekolte vermişler tamamen açık değil farkındaysan, ayrıca üstsüz yayın yapanlar elbette vardır üstsüz vine çekenler vs çok var
Abaza diyemez o ayrı şimdi bir kız vardı burda memelerine özgürlük istiyormus sokakta çıplak gezcekmis bende dedim gizliden yazma ac memeni de sokakta yuru bakim bamyaya bamyaya oldururler ya muhtemelen sansurlicekler yazdıklarımı küfür ediyorum orda:D
Kanka Ben Boyle birkaç ünlü kızın yayınına girip tüm nesesinin içine ettim, valla pişman miyim asla. Fazla uzmeden de yayından puf olup gittim 😁 Şey diyor: "Koto bor koz olmok ostomoyorom" (Kamerada yayın boyunca yüzü gözükmüyor neredeyse)
adamlar reddetmiyor bence memeleriyle para kazandıklarını, sonuçta bunu para kazanmak için yapıyorlar. kimseyi de abazalıkla suçladıklarını sanmıyorum.
O zaman izleme. Nasıl giyindiği seni ilgilendirmez. O zaman ben de erkekler T-shirt giyince tahrik oluyorum T-shirt giyemezsiniz. Herkes farklı bir şeyden tahrik olur ona göre mi hareket edeceğiz?
Twitch tv yonetimi zamaninda bu yayincilara uyari yapmisti ama uygulanmadi pek. Herkes istedigini giymekte serbest cunku. Mikine hakim olamayan izlemesin abi
Tamamen haksızsın. Böyle ilgi kaşarlarına prim veren erkek abazadır. Rezildir. Karşı taraf masum değil ama sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin arkadaşım.
Sorununuz ne? Orayı komik diye yazdım. Bu kadınlar bu yolla para kazanıyorlar. İnsanları tahrik etmek gibi bir özgürlüğümüz var demek :/ Bu yayıncıların yayınlarını izleyin.
En İyi Cevaplar