Her şeyin fazlası zarar derler. Sevginin bile..
Peki fazlası zarar olmayan ne vardır?
Peki fazlası zarar olmayan ne vardır?
Fazlasını yaşayabilmiş mi bu insanlar zarar olduğunu söylesinler? Biz, neyin fazlasını yaşayabilmişiz? Zaman bile bize ayrı işliyor. Az az ama acıta acıta. Hangimiz doya doya aşk yaşamış da fazlasına zarar demiş? Hangimiz inancın en güzelini yaşayıp zararlı demiş fazlasına. Hangimiz avuç avuç parayla mutlu olmamış? Olmayan ne haltlar yemiş acaba? Hangimiz yaşamış dolu dolu, sonra ölüme güzel kavuşmuş? Sevilmeyen istemez mi sevilmeyi? Sevmeyen sevemez mi seveni? Bir ekmek kırıntısında doymak mı haktır yoksa?
Dünya barışı ;)
fazlası zarar olmayan hiçbir şey yoktur. diyalektik bir denge gerekli her şeyde. vücut duyguların dahi fazlasına alışamaz. rahatsız hisseder kendini. acı olmadan sevginin tadı rahatsızlık olmadan huzurun tadı çıkmaz. mutlak bunların zıttını da yaşamalı tatmalı insanı. zıttını tatmadığın bir şey boğmaya başlar. sürekli ışık karanlığı, sürekli karanlık ışığı özletir. diyalektik denge her yerde vardır tamam mı tatlımm :) ama yinede sana bir fazlası pek zararlı olmayacak bir örnek vereyim VAKİT.
Denge 😀
Cevap
62Cevap
exper sayımın artması... ne zararı olur... fazla exper göz çıkarmaz...
Sabir ve umut... Bunlar insan hayatini daha yasanilir hale getiriyor.. Sabri ve umudun ne kadar coksa bence o kadar mutlusundur...
Akıl...
Ve iman !..
Kesinlikle fazlası zarar değil...
Sabır. En ucunun bile zarar getireceğini sanmıyorum. Kısa vadede belki fakat uzun vadede hep yarar getirir
Sevabın fazlası zarar değil. Ateisler açıklasın hadi bunu bakalım. Evrekaaa evrekaaa 😄
Herşeyin fazlası zarar Din'in bile etrafımda cihada 2 kardeşim gibi adam gitti ve birisi şehid oldu birisiyle hala faceden görüşürüz.
Üzgünüm öyle bile yok hayatın kendi bile denge istiyorken demi
zararlı olmasa fazla denmez zaten fazla denmesinin sebebi yeteri kadarı geçmesi o da zarara giriyor.
Para nın fazlasının zararı olmaz
Bkz : Dan bilzerian
İbadetin bile fazlası iyi değilmiş.
Aynen o bile zararlıysa başka bir şeyi düşünmeye gerek kalmıyor
Şimdi ne diyecek olsam karşı atak yapacaksın sivri dil, onun için sustum :)
allah sevgisi geldi ilk aklıma :d
sevgşyş buldukda fazlası ile zarar edecez çok güldüm bak
Bir tek sevap işlemek harici hersey zarar sanırım
Fazlasi zarar olmayan bir sey yoktur
Allah sevgisi ve Allah korkusu.
Suyun bile fazlası zehirliyor 😆
Bence aşırı dozda sevginin hiçbir zararı yok ya
Sevginin fazlası zarar değil burda konu sevgiliyse
bilgi çalışmak inanmak
Su ic suyun zarari yok
Aşırı su tüketiminde su zehirlenmesi (hiperhidrasyon) gerçekleşebilir.
@uykumgeldiya su zehirlenmesi? Kac litre icmekten bahsediyorsun?
Kişiden kişiye değişiyor sanırım fakat 3-5 litre üstü.
@uykumgeldiya 5 litreyle hidrohidrasyon olmaz vucut belli bir noktadan sonra direk atmaya baslar hucrelere gitmesi lazim senin dediginin olabilmesi için o da imkansiz gibi bir sey mbg okuyorum ordan biliyorum
Bilemiyorum ama sonuçta fazlası zarar :)
@uykumgeldiya yok böbrekler icin birebir gunde 30 litre su içersen tabiki zarar :D ama 3-5 hatta 10 litre bile icsen bisey olmaz unutma su en iyi çözüdür vucuttaki nh3 gibi zehirli maddeleri atmaya yarar
Peki :)
Seni Seven İnsanların Fazlalığından Zarar Gelmez
Dua'nın :D
fazla olan herşey zararlı
yok, herşeyin fazlası zarardır
Dans etmemininde fazlası zarar
Bence sevap ne kadar çoksa o kadar garanti 😀😭
ibadet etmek olabilir
FaLa mal göz çıkarmaz
imanın fazlası zarar değildir
eş iş çocuk ihmal edilmez dengeyi kurmalısın ve evliysen artık senin özel hayatın yoktur var dersen evliliğin sallantıda olur budur yani
dediğim gibi evli isen eş iş çocuk dışında hayatın olamaz dedim imanın fazlası ibadetin fazlası zarar değildir
iyilik yapmanın zararı yok. ;)
kalpten isteyerek yapılmazsa zaten iyilik olmaz ;)
olabilir zarara bakış açına göre değişir canım ;)
Anneye babaya saygı duymak
Tek zararsız şey o da seks
Mutlulugun faslası zara degildir
Tabiki evlat sevgisinin
lol oynamanın zararı yok sanırım
En büyük zarar o elmas a çıkmak için her günümü öldürüyor
Yoktur.
huzurun degildir
Malesef onun bile
İman.
Değil
Ne alakası var niye ihmal edesin. Hz. Ebubekir r. a gibi büyük halifeler ailelerini ihmal mi etmişti?
Söylemek istediğim o değil. Bak bir kadın var yaşlı cok inançlı bir kadın orta gelirli emekli eşi adam hasta. O da inançlı ama o kadar değil bu kadın cami inşaatı için plastik topluyor 65 yasina kadar dini 4 4luk yaşamış her günün faziletli tesbihatlari ni yapar vs vs. Allah aşkıyla yanan bir kadın. Bir toplantı var oraya katılıp kadınlar arasında mevlüt okutcak. Eşini hasta yatağında ilgi beklerken oraya gidiyor bu adamın gönlü kırılmış oluyor. Şimdi o mevlüt ya da orda okunan dualar kuranlar mi çok sevap o yasli ve hasta adamın kalbini kırmak mi günah?
İmanın fazlasında o adama bakmak gerekiyorsa ona bakacağından sorun olmaz :)
ahiret hayatımı önemli yoksa dünya yaşadıgımız 3 günlük ömürmü? zaten fazla imanı olan insan asla ailesini ihmal etmez soran kardeş
@scorpion026 İmanın fazlasında o adama bakmak gerekiyorsa ona bakacağından sorun olmaz
Dedim en son mesajımda zaten.
yok dostum sana hitaben söylememiştim kıza söylemiştim imanın fazlası zarar aileyi dünyayı ihmal ediyosun yazmış bu dünyadan gidecez zaten hatta ne zaman oldugu bile belli değil ahiret ebedidir ondan sonraı yok
@scorpion026 Ha pardon
yok önemli değil :)
Okumak sanırım.
İman.. İbadet..
Allah sevgisi.
meme
Oyun oynamak :D
Hayır, faydası var. Bilim adamları yarım saat oyun oynayan çocukla yarım saat oyun oynamayan çocuğu karşılaştırmış, refleks ve hızlı karar vermede gözle görülür bir fark oluşmuş. Ekrana baksan da gözler bozulmuyor, yalnızca normalden daha hızlı yoruluyor. 16 senedir oyun oynarım, 2 sene muayeneme göre hipermetrop ve miyop 0.25 - 0.30
Sevgi
Paraa fjdnsusn
Konuşmak
Bilgi
para
en zarari para insani degstrr
yanls okumusm soruyu😂
Spor
Sevgi
Bana göre değil
Sağlık ya da oksijen
Cikilata
Nedenn
Yaşamak..😛
bilgi
Sohbet, muhabbet
sağlık
Zeka
Ya aslında ben senden hoşlanıyorum.
yoğurt
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar