- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMutluyum... Esim cocuklarim ve ben mutluyuz... Butun zorluklari asmis iyi gunler yasiyoruz.. Hergun daha huzurlu oluyoruz.. Ben psikolog olmusum.. İsimi cok seviyomusum... Cocuklarim benle butun sirlarini paylasiyo bana guveniyorlarmis... Kocam cok beyefendi biri.. Bana cok deger veriyo.. Boyle goruyorum.. İnsallah Allah nasip eder...
91 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu soruya en samimi cevabımı yazıyorum :)
Evlenmişim, maliye bakanlığına bağlı bir kurumda üst düzey bir görevim var, iyi kazanıyorum. İki çocuğum var bir kız bir erkek :) eşime çok aşığım, çok seviyorum o da beni çok seviyor tabi. Eşimin güzel bir mesleği var. Göztepede denize nazır bir evimiz var, mutlu mesut yaşıyoruz :)22 Yorumla- +1 yıl
:D :D
+1 yılevli en az bir çocuklu ve bir gebelik daha olabilir
mevzu çocukla aramdaki 30 yaş aralığının olmaması
kendime bir anne adayı araıyorken kendiminde bir baba adayı olduğunu hatırlatıyorum. Ya nasip11 Yorumla
+1 yıl40 lı yaşlarda neler olacak onu planlıyorum şu anda
13 Yorumla- +1 yıl
valla bende bilmiyorum pek belirsiz bu sıralar herşey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılmutlu, huzurlu bir hayat sevdiğim bir eşim ve çocuğum var atanmış bir öğretmenim işimi seviyorum öğrencilerin sevdiği bir öğretmenmişim eşim beni ve çocuğumuzu çok seviyormuş ve ev işlerinde yardımcı oluyormuş çocuğum çok güzelmiş tıpkı annesi gibi :D :D
213 Yorumla- +1 yıl
hiç beğenmedim bu resmi ayrıca gülme :)
- +1 yıl
amin inşallah gıcık bey :)
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
ya hayal beni değilim belkide yakışıklı olur babası gibi yani gelecek zamandaki eşim :D
- +1 yıl
kız çocukları çok tatlı bir kızım olmasını çok isterim ama eşim giibi bir yakışıklıda olsa fark etmez önce sağlıklı olsunda
yakışıklı derken erkek omasını kastetmiştim gıcık bey :)) - +1 yıl
değil mi bekarlık sultanlık öylemi :)))
şimdilik bende bekarlık sultanlık diyorum ama gelecek zamandaki müstakbel eşimi bulursam neden olmasın güzelmiş hayalim :) - +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılŞu an elaman olarak çalıştığım şirketin patronu :D
Her tür de kitapları basılmış olan bir yazar
Orjinalliğinden ödün vermeyen tasarımlar yapan bir tasarımcı
Ve son olarak ; Bilgisayar başında oturmaktan kilo almış biri :/11 Yorumla
+1 yıl10 yıl sonra tam bu anda okuldan çıkmış yemek yapıyor olurum :D :D :D Ama hayalimdekini sorarsanız sayın Coolumsu, şehirden uzak bir yerde güneşin batışını seyretmek :)
11 Yorumla30 lu yaşlara geldiğimde evli mutlu çocuklu olacağımı düşünüyordum ama bugün hala dündeyim :)
23 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşımda neysem 30 yaşında da aynısı olurum muhtemelen..
Çünkü hiç değişmedim...310 Yorumla- +1 yıl
Hiç..
Sadece diploma sahibiyim. Üniversite diploması..
Haa birde çok gaddarlaştım kişilere karşı.. :) - +1 yıl
Anlayışlı değil iyi niyetliydim.
Çok çabuk kanabiliyordum..
Şimdi artık güven problemi yaşıyorum. - +1 yıl
30 olunca benim gibi olsan @sakaryalım :))
- +1 yıl
- +1 yıl
@sosyolojiss
Bilmem. Olabilir miyim :) - +1 yıl
değiştirdim fikrimi yetişemezsin sen bana :DD
- +1 yıl
@sosyolojiss
Kesinlikle :D
+1 yılŞimdiden kendime bir mektup yazacam on yıl sonra okumak için. Şimdi nerde görmek istediğimi ve o zaman nerde olacağımı uzun uzun yazacam oraya. Bir kaç kelimeyle açıklayamam şimdi:)
14 Yorumla- +1 yıl
İki ihtimal var. Bunlardan biri mutlu bir ev adamı. Diğeri biraz özel:)
- +1 yıl
Rica ederim:)
+1 yılAbi sen neden böyle sorular soruyorsun? Kafamda deli sorular 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Şimdi iki cevabım var. 1. si aklım ile aldığım karar. Kendimi Ülkenin en iyi mimarı olmuş kendi ofisimde işleri yönetiyorum.
2. si ise kalbim ile aldığım karar. Asker olarak hayatıma devam etmiş ve teröristlerle savaşıyorum. Cevabım budur... - +1 yıl
Eyvallah 😊😊
+1 yılYasadıklarınların kazandığın tecrübeler, bu tecrübeleri kazanırken edindigin bilgiler ve birikimler sayesinde, düşüncelerin oturmuş ayakların yere daha sağlam basar bir hale geliyorsun, daha garantici birisi oluyorsun, öyle herşeye alınıp kırılmıyorsun ya da canın eskisi kadar kolay yanmıyor, karsındaki kisileri nasıl mutlu edeceğini biliyorsun, gercek mutlulugun senin için ne olduğu biliyorsun, hayatın için daha mantıklı kararlar alıyorsun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 477 cevap paylaştı. olduğum yerdeyim şimdilik, şeytanın bacağını kıramadım :))
15 YorumlaKendi işimin başına geçmiş patronluk yaparken görüyorum kendimi 😎😄 kendime ve hobilerime daha çok zaman ayırabilen bol bol seyehat edip yeni edindiği hedefler peşinde koşan ama yine bekar biri gördüm 😌
10 YorumlaVAlla 2 ay sonra 30 ma girecem öncelikle kendimi asla 30 yaşımda hissetmiyorum içimdeki çocuk ruhu sağolsun ama 30 olduğumda vay anasını 30 olduk derim sadece ne değişir bilmiyorum 😁😁
15 Yorumla
+1 yıl30 yaşında da degismedim,, bilgim ve birikimim arttı hayalime daha yaklastigimi düşünüyorum :)
14 Yorumla- +1 yıl
32 yaşındayım evet degismedi,, ayni standartlarda yasiyorum ve dedigim gibi bilgim ve birikimim artti :)
- +1 yıl
Rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılHayalim kendi galerimi açmak ve eşim çocuğum diğer aile büyüklerimiz mutlu olalım. Daha sonra kedilerimiz olsun birsürü sahipleneyim onları besleyeyim seveyim. sevgi ne güzel şey ama diğer hayallerim hep maddiyata bakıyor
10 Yorumla Düşündüm de daha korkunç biri olabilirim :D Korkunç derken, biraz daha acımasız ve işkolik biri :) Hoş, sadece 2 senem kalmış :D
20 Yorumlavalla güzel yaş ben seviyorum hep aynıyım bişey değişmiyor valla neysen osun işte :)
14 YorumlaGörmek istediğim yer ile göreceğim yer farklı..
Karanlık😥10 Yorumla
+1 yılGeriye dönüp baktığımda yılların bana kazandırdığı tecrübe dışında pekte değişen bişey yok kendimde.
10 Yorumla
+1 yılHayırlı güzel bir evliliği olan en az iki çocuk annesi bir savcı hanım görüyorum.
10 YorumlaÖğretmen ya da mütercim, kendi halinde, kedileri köpekleri ve bahçesiyle ilgilenen bekâr biri olurum herhalde.
Birde, hayattan daha fazla soğuyacağıma eminim.00 YorumlaKariyerimde başarılı olduğumu, hedeflerime ulaştığımı, rahat ve lüks bir hayat sürdüğümü.. Eş zamanlı hayalim olan dansçılığı da başardığımı.. Ah inşallah..
00 Yorumla
+1 yılKabirde.
Genç yaşta öleceğim hissine kapılıyorum sürekli. Belkide ölümü çok hafife almamdan kaynaklanıyordur. (Tek kelime ile cevap olmasın diye ilave edeyim dedim)00 YorumlaBüyük baş hayvan dolu tezek aromalı temiz havası olan bir çiftlikteyim şu an bu kadarını ben bile hayal edemezdim :D
00 YorumlaIki uç noktada olabilirim bilmiyorum hedeflerim doğrultusunda ilerleyebilirsem 30 yaşımda kendini işe güce vermiş deli gibi çalışan bir insan olarak görüyorum
00 Yorumlamezun olurdum heralde o kesinde gerisinden pek emin değilim.
00 Yorumla
+1 yılAvustralyada, yalnız yaşayan, işinde oldukça başarılı, işinde gücünde ve hobilerinde olan, yetenekli ve çekici
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle evlenmiş olurum ölmezsem :D
19 Yorumla- +1 yıl
Şu an düşünmüyorum önce kariyer :D
- +1 yıl
10 yıl sonra tekrar konuşalım bu konuyu o zaman :D
- +1 yıl
Küçük gösteriyorum ben şimdi 20 yaşındayım ama görsen 17 18 dersin maşallah :D
- +1 yıl
30 da evlenmem ama işte 27 gibi falan anca sen ne zaman evleniyorsun :)
- Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yıl30 yas bir insanin en guzel yaşı bence.
14 Yorumla- +1 yıl
30 yas ici bilincin gorusun zevkin her seyin degisiyor kim ne oldugunu ve ne istedigini olgunluk bilgelik tecrube hepsini elde etmis oluyorsun.
Ama cabuk geciyor hup diye gidiyor.
Sanirim ahirette dirildigimizde bu yasta olmamizin nedeni bu olsa gerek diye dusunuyorum. - +1 yıl
Rica ederim saygilar.:)
burda görüyorum 3 sene var
14 Yorumla
+1 yılyurtdisinda calismakta.. e :D bu gidisle..
11 Yorumla
+1 yıl2 senem kaldı pek birşey değişeceğini sanmam hayatımda :/
00 Yorumla
+1 yılevde tek yaşıyan, işine giden parasını kazanan sıradan bir insan
00 Yorumla
+1 yılHiç birşey aynı bu düzen olur herelde ev iş olur gene aynı lafı sözü evde çekerim neyse iyi görmüyorum yaşıyoruz öyle işt e
00 Yorumlasanırım kedileriyle mutlu bir bayan :D
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. daha yoğun çalışıyor bır vazıyette , Allah uzun ömür versin herkese inşallah
00 YorumlaSen kendini otuz yaşında nerde görüyorsun?
14 Yorumla- +1 yıl
Kendimi çok şanslı biri olarak görüyorum, hayatımın ilerleyişinde inişli çıkışlı zamanlarım olacak. Her iniş ve çıkış benim için tecrübe olduğu için bunlarıda kendime sorun etmem. O yaşlara gelince, hedefime farklı açılardan başlamış olurum. Belki yakın bir zamandada hedefime ulaşabilirim. Tecrübelerim bunu gösteriyor :)
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşarılı bir anestezist
14 Yorumla- +1 yıl
Olabilir bilemem
- +1 yıl
Amin, sizde
+1 yılsen fazla değişmezsin bende değişmedim sadece yaşlandım
00 Yorumlahacı ben doğduğumdan beri aynı şeyleri yapıyorum. ölene kadarda yapacam...
00 Yorumla30 yaşında gen ben aynı ben işte ne değişcem ya aman
00 Yorumlaşu an 29 buçuktayım 30 heralde yine aynı olduğum yerde olurum allah öldürmezse
00 Yorumla@ÇilekeşTırtıl şu an nerdeyse orda :D dgd
212 Yorumla- +1 yıl
Yeriim :) :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu bir teklif mi? :D :D
- +1 yıl
@ÇilekeşTırtıl haha internetin bitmezse :D
https://i.hizliresim.com/LANY1z.jpg - +1 yıl
Ee anlamadım evlencezmi yani :D
- +1 yıl
Hadi hemen :D
- +1 yıl
Olur alırım :D İstediğin zen yüzük olsun sen yeterki evlen :) :P
- +1 yıl
Planla olmuyor yaşayarak görüyorsun göreceğini
10 Yorumla
+1 yıl2 Arabam 1 Evim var yeterli.
14 Yorumla- +1 yıl
Okuyarak kariyerli Bir işle olur sabretmelisin.
- +1 yıl
Rica ederim Koay gelsiin
Emekli.😅😅
14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. burdayım işte
15 Yorumla
+1 yılKara toprağın altında bu gidişle.
10 Yorumla
+1 yılEvimde beyime yemek yaparkene. :/
10 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim ve bir an önce olmak istediğim yaş😎
00 YorumlaAynı yerde hiç değişilik yok
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Karşıyaka mezarlığında
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı. umarım intihar falan etmemiş olurum
00 YorumlaKariyer peşinde ya da başarılı biri olarak
00 Yorumla
+1 yılEvli mutlu çocuklu bir akademisyen doktor
00 Yorumla
+1 yılölürüm ben heralde
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 546 cevap paylaştı. Kedili bir kadın not gerçek yaşım bu değil
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kestiremedim hayat okadar garipki
00 Yorumla30 umu geçtim.. bir gözüm toprağa bakıyor artık..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. evde kalmış olarak görüyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli mutlu çocuklu olarak.
00 Yorumla Bir motorun üstünde..
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar