Artık nefes alamıyorum dayanamıyorum herkes beni eleştirip hakaret ediyor ben napmalıyım gerçekten aklımı kaybedicem?

Ya Şu an bunları ağlayarak yazıyorum gerçekten o kadar doldum ki nefes alamıyorum ya ben mi bu dünyaya fazla iyiyim benim kalbim mi bu kadar temiz ben mi bu kadar temiz ve safım gerçekten artık boğuluyorum ya hayatımda ki herkes buna annemde dahil sürekli eleştiri sürekli kalbimi kırmak sürekli hakaret neden ya ben napıyorum ya bişey demiyorum cevap vermiyorum diye mi cevap versem sitem etsem "Ama sen hakediyorsun, ama şundan ötürü" oluyor ya hangi insan evladı neden birinin kalbini kırdığına eleştirdiğinde bundan gurur duyar ve haklı çıkmaya calısır ya? Ya buna sevgilim de dahil bana bugün neler neler dedi soğutuyosun dedi bende ki seni bitiriyosun dedi tamam gerçekten çekilcek çile değilim ama yani kimin bunu demeye hakkı var yani hesap sordugumda sinirden oldu ama sen de şöyle şöyle yaptın şöyle şöyle dedi oluyor yeter artık ya. Sevgilimde dahil herkes bana sen eziksin diyor ya çok özentiymişim özenerek yaşıyormuşum. Hepsine rest çektim ama gitmiyorlar nasıl bir şey ya ben strest topu muyum ya. En yakın arkadaşımda öyle bir şey yapsam habire kızmalar eleştirmeler yok sen şöylesin böylesin bir şey yapsam hemen eleştiri. Annemi zaten saymıyorum. Ya baska bir yakın arkadaşım ona bir haksızlık yaptım diye beni en ağır şekilde cezalandırdı geçen tüm her şeyimi ortaya dökmüş açıklaması da yok "Sen şöyle yapmıştın" hakettin. Ya bu ne biçim insanlar artık dayanamıyorum çekip gidicem gerçekten ya da kendime bir şey yapıcam bu ne yüzsüzlüktür ya her şeyi saydırıp hiçbir şey olmuyormuş gibi davranmak şu an elim ayağım titriyor ya ben mi çok sabırlıyım ya ben mi her şeyi sineye çekiyorum ulan ben ne yapsam suçlu oluyorum gerçekten delirdim ya kalkıp laf söylesem de öyle ya. Evet belki özentiyim belki eziğim ama bunların psikolojik sebepleri var belki yani neden bu önyargı neden ya ben her hatamı kabul ederken özeleştiri yaparken artık delircem ya çevremde bir tane bile üstüme gelmeyen insan yok babaannem dahil herkes dahil ya
Artık nefes alamıyorum dayanamıyorum herkes beni eleştirip hakaret ediyor ben napmalıyım gerçekten aklımı kaybedicem?