Kuzenimi seviyorum sizce bu kötü bişey mi nunda bana karşı bişe hissetme durumu olabilir mi pff cok takıyorum kafama :(
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benim ailem de uzun süre beraber oturduğun komuşunun kızına , oğluna bakmak bile ters karşılanır, Kuzenlerim bana kardeşim gibi, 40 yıl sonra görsem bile bu değişmez. Bence kesinlikle yanlış, ayrıca durmadan bilimsel şeylerden bahseden bazı üyelerin, genetik kalıtımsal hastalıkların bir alt nesle aktarımını yüksleten ve sakat doğumların en yüksek sebeplerinden biri olan akraba evliliğine ılımlı yaklaşıp, bu sefer de dini sebeplerle mantıklı zemine oturtma çabaları manidar ve komik.
32 Yorumla- +1 yıl
Sen ne saçmalıyorsun neresi yanlış? Ayrica sakat doğum çok düşük bir ihtimal
- +1 yıl
@GizemliGizemliadam Şu zamanda kalkıp bunun bilimsel gerçekliğini ensest ilişki yaşayabilen biriyle tartışmayacağım.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kuzen demek kardeş demek .
1 kaç kere görmek ile sevmek pek olabilecek bir durum değil , sevdiğinizi zannediyorsunuz bence biraz arkadaşlarınızla vakit geçirin sosyal ortamlara girin .00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılbenim icin kuzenlerim kardeslerim gibidir..gibidir degil kardeslerim yani.. bence yol yakinken aklini toparla daha fazla kendini kaptirmadan vazgec bu hevesten hem arkadaslarinda dedigi gibi sonra evlilikte bin ton sorun cikar cocuklarla ilgili..bunlari ciddi olarak düsünmelisin..
00 Yorumla
sevginden emin olmadan adım atma ve kendini sıkma çünkü sıkarsan zilzurna aşık oldun sanarsın. oyüzden onunla espri filan yap gülüş başka birilerine yogunlaş bak nasıl sevmedigini anlıcaksın. ha seviyorsangerçekten dedigim gibi ölç biç öyle belli et.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
9Cevap
önümüzdeki yaz kuzenimle evleniyorum =) kötü birşey değil, üstelik normalde yakın kuzenlerseniz çok daha güzl. tüm geçmişini bilip daha rahat davranabilmek. kaldı ki tüm huylarını biliyor olmak ilişkinizin düzenini olumlu etkiliyor.
51 Yorumla- +1 yıl
Evlendiniz mi?
+1 yılKesinlikle kötü birşey değil sonuçta dinimizce de caiz Peygamber Efendimiz'de (s. a. v) kuzen evliliği yapmıştır. Bende kuzenimi seviyorum evlenmeyi düşünüyorum. Kalbinin sesini dinle, kimseyi dinleme pişman olursun. Ben kuzenime açıldım gayet de olumlu karşıladı, ama benim bahsettiğim şey sevgililik değil evlilik bunu karıştırmayın lütfen...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kötü bişey falan değil aşk benim annem ve babamda kuzenler ve bende kuzenime aşığım evlenince çok güzel oluyor çatışma olmuyor çok güzel bir kocaman ailen oluyor çok güzel bişey yani
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ya kuzen dediğinin kardeşten farkı var mıdır? :S nasıl becerdin onu sevmeyi... bence unutmaya çalış
30 YorumlaHiç öyle bir şeye girme.
Düşün ki sevgili oldunuz. Ailenizin tepkisi ne olur?
Düşün ki ayrıldınız? Bir daha birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız?
Bula bula akrabanı mı buldun sevecek? Kesinlikle kaç.22 Yorumla- +1 yıl
Ne yazıkki kimi seveceqine sen karar veremiosun (:
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. öyle şey olurmu hiç ya onlar candan ötedir aşk duyulurmu hiç.
00 Yorumla
+1 yılAkrabalık derecesi olan birine kafanı takman senin sorunlu olduğunu gösterir. Tavsiyem biraz mantıklı olman. İyi akşamlar..
01 Yorumla- +1 yıl
Mal ya
+1 yılBen yaşamadım ama kuzenim ve diğer kuzenim yaşadı. Sonuç hiç iç açıcı noktalara gelmedi. Başka seylere odaklan kafa dağıt ama bu hataya düşme derim !
10 Yorumla
+1 yılKardeşim bende kuzenimi SEVİYORUM onu bayadır tavlamaya çalışıyorum o beni eskiden seviyomuş simdi nefret ediyo gibi bisi ben onu cok SEVİYORUM ve vaz geçmiyorum sen de vazgeçme sakın vazgeçme seviyorsan ölümüne sev sakın kaçma pes etme belki bir gün
00 Yorumla
+1 yılAmcamın kızını çok seviyorum bende çılgınlar gibi aşığım ama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum üzücü bir durum.
00 YorumlaBence kötü birşey değil çünkü sevgi güzel bir his ve bunu sen seçmiyorsun ki umarım hayırlısı olur senin için çok merak ettim birşeyler oldu muu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılumarım şansın yoktur. kuzen la bu. üzgünüm ama mide bulandırıcı.
22 Yorumla- +1 yıl
:D Aynen
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAsosyallik belirtisi bunlar... Vazgeçin...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbendede aynı sorun var be teyze kızı çok yakın yani anlıcağın ama nasıl olur bilmiorum
00 Yorumlaaklini başına devşir dostum
00 YorumlaEn kısa zamanda aklını başına topla derim.
00 Yorumlabende kuzenlerimi seviyorum
52 Yorumla
+1 yılı ııh. tavsiye etmem. öyle bişeye bulaşma bence :)
03 Yorumla- +1 yıl
ama cNm onunda bana karşı ilgili olduqunu hissediyorum. Bana bakıo benm bulundugum ortamda surekli espiri yapıo yalnızkende ölee bana takılıo vs. ki 20 yıldır ilk kez gördugum bri bu. beraber buyumedik yanii. Pek konusmuslugumuz yok ama o benimle özellikle yalnızken konusuo. biri varkn pek konusmuo acıkcası :)
- +1 yıl
@saferdal haklısın. d
O seni kardeş olarak görüyordur eminim.
10 Yorumlaolabilir bi konuş bence konuşmakta fayda var
10 Yorumla
+1 yılkızım nerede dizisi aklıma geldi.
00 Yorumlayakınlık derecesi nedir ?
04 Yorumla- +1 yıl
teyzemin oqLu.. 20 yasında ve ben onu ilk kez gordum konusdum öyle beraber buyume vs olmadı. öyle olsa zaten bu seklde hissetmezdm ona karsı.
- +1 yıl
arkadaşım ilkkez görmüş olman birşey ifade etmez birkere siz birbirinize haramsınız yakınlık derecesi çok fazla artı diyelimki filört ettiniz birbirinizi daha çok sevdiniz ee haliyle evlenmek isteyeceksiniz akraba evliliklerinin yüzde doksanında çocuklar sakat doğar biliyorsun değilmi. anne olmak istemezmisin bence istersin peki çocuğunuz sakat doğarsa bu sorumluluğun altına girebilirmisiniz ben hayatta böyle bir sorumluluğun altına girmek istemem şahsen taktir sizin...
- +1 yıl
@Damlaaa01 hmm 🤨
olabilir.
09 Yorumla- +1 yıl
yani erkeklerde kuzenlerine ilgi duyablirler diyosun (:
- +1 yıl
evet, tabii. bazıları şimdi çıkar sağdan soldan duydukları şeyler falan söylerler ama kuzenin anası babası başkadır. Yalnız tıbbi çekinceler var. Fakat benim halam, dayısının oğluyla evli, ikisi de üniv mezunu kişiler çocukları da çok sağlıklı ve çok zeki çocuklar. en küçükleri özel bir ünivde burslu okuyor. Erkekler de akraba kızlarına ilgi duyabilirler. sonuçta ana ayrı baba ayrı. sanırım bir Peygamberin bir sözü var hadis yani "dışarıdan evlenerek kanınızı güçlendirin"buyurmuş.
- +1 yıl
Peygamber efendimiz de halasının kızıyla evlenmiş. Yanlış birşey olsa o yapmazdı sonucda değilmiiii
- +1 yıl
onu bilmiyorum. tabii yanlış bişe değil. ama Peygamber efendimizin tavsiyesi dışarıdan evlenmekle gelecek nesilleri güçlendirmektir. Fakat kuzen evliliklerine karşı olmamış. zaten toplumumuzda akraba evliliği olabilen bişeydir, yaygındır. Sonuçta anası ayrı, babası ayrı. hatta soyadı bile ayrıdır.
Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. kaç.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler