Merhaba oğlak burcu kadını ihanet etmez sevgisini aşkını sözlerle belli etmez ama sahiplendigini hissettirir sevgisini aşkını anlamak istiyorsan kavga yapacaksın ama ayrılığı göz alacaksın o zamanda soğur 😅 tabi sinirlendiginde her şeyi itiraf eder sonra hayatından gider hediyeler çok hoşuna gider özenti demeyelim de ulasamama hastalığı vardır gördüğü bir örneğin yüzüğe ulaşmak ister onunda o yüzükten olmasını ister gecen gün içi peynirli bibere taktı 3 ay aradım zorla buldum bir mutlu bir mutlu oldu ki oğlak burcu kadını zariftir giyinmesini çok iyi bilir hele ortamda ne yapacağını nasıl hareket edeceğini iyi bilir çalışkandır iş hayatina çok özen gösterir kısacası eğer yakaladiysan tuttukuyu mükemmel bir kadındır sevgilime bazen derim sen koltukta otur sadece seni izleyeyim diye sanki onu özlediğim zaman benim karnım doyuyor sanki ağrılarım gidiyor sanki kalbimde kıpırtılar olusur ciddi erkekleri çok sever cıvık abartı onun nefret edeceği şeylerdir kıskançlık hele olmaması gerek o onu hedeflerine ulaşmasında yanında olan arkadaş çevresi ve sevgili ister onu kaldırabilen maddi manevi bir eş ister rahat ve özgür bir ilişki onun için şarttır.
Aynen öyle tek bir negatif yönü var aşırı uzuyoruz kendimizi o soguksunuz dedikleride şundan kendi adıma bir insana guvenmeden tanımadan daha soğuk olurum ama ne. zaman tamamdr bu insandan zarar gelmez iyi biri dersem o. zaman aslında sıcak kanliligimi gösteririm bide gereğinden fazla gercekciyiz hayallerde bile mantık arıyorum 😄😄😄
Off hepsi bende var ya 😊. Senin dediklerin aynı beni gördüm sanki. Banada çok sguksun deyolar uzuluyorum falan). Hayal kurarken bile mantık falan gerçekten çok doğru söyledin 😊😊(bende kolay güvenmem)
Üzülme fazla vicdanliyiz ne derlerse desinler senin 3 5 arkadaşın olur ama hepside elenmiş kişilerdir yani en iyi arkadaşlara sahip olursun böylece banada öyle diyorlar havalı soğuk bulmuştum ama aslında tam tersiymissin derler ama bunuda seçilen arkadaşlarım der eğer o kişiden hoslanmadiysam ışık hızıyla uzaklasirim o insandan ki hislerdede nadir yaniliyorum kimi sevmesem itici bulsam bir gün muhakkak bir yanlısı çıkıyor 😀
üzülme canım sen boşver gitsin deneyimledim söylüyorum iyi ki soğuk olmuşum baştan herkese başta haddini bilicekler ki seni hakeden kazansın burcunda iyi akıllı kizsindirda eminim gelenek görenek lere bağlı geri kafalisin falan derlerse de yine takma evet öyleyim var mı ötesi de geç git bunları söylerler sıkıntı yok sen aynen devam et 😉
Ben oğlak burcu kadınıyım. Oğlak burcu kadinlari inatçı bir yapıya sahiptir. Duygularini içinde yaşarlar utangaçlardir ve bazen hatta çoğu zaman agresif olabiliyorlar. İşine çok düşkündürler. Daha anlatırdım ama gitmem gerek.🙂