Bu dinamıgın farkında olmayan erkekler hasbel kader sevgılı yapabılır elbette
"Kendini küçültmek" nedir, tersi bir şey var mıdır?
Bu dinamıgın farkında olmayan erkekler hasbel kader sevgılı yapabılır elbette
ilginç. ilk defa senden duyuyorum bunu? ilk baş kendini küçük düşürmek olarak algıladım ama sonradan fark ettimki kendini küçültmek mümkün. bu küçülen şeyler bence fikirler ve hedeflerdir. yani kendinden yada başkalarından hakkındaki beklentileri daha basite indirgemen olabilir. bak şimdi böyle diyince bende toptan karıştırdım iyi katagoriye bakıyorum flörte açmışsın ozaman karşından kişiden beklentilerini küçült derim ben :)
işin üstadı biri açıklasın da öğrenelim tam anlamını bende bayağı sersemlemeye yol açtı bu :D
fikir hedef ya da beklentı degıl kastım,direk kendini küçük düşürmek,ilk tahmının dogru
güncellemeden sonra daha açıklayıcı oldu teşekkürler.
yeni dönem hatun kişi tabirlerinden biri.
erkek kısmının, özellikle ayrılıklı durumlarda, karşı tarafın üzerine giderek gerçekleştirdiği bir durum. sms tabiri gibi geliyor daha çok.
ayrılık sonrası diyaloglardan:
-...ercan'la şeye gittik sonra.
-bu ercan da her yerde var ak bi şeyler hissediyor musun ona?
-saçmalama tarık, biliyorsun ercan'ı. küçültme kendini istersen.
gibi gibi...
örnek doğru ama istediğim tanım yok maalesef...
: ) ödev mi bu nedir?
yaz: bir insanın aşmış olması beklenen durum ya da duygulara kapılıp kendi kişiliğini ezerek davranmasına kendini küçültmesi denir.
Olduğundan farklı davranırsan, ukalalık yaparsan, böbürlenirsen, düşünmeden hareket edersen sürekli hata yapar önemli görünmeye çalışayım derken küçük düşersin. Çevrende kimse kalmaz, sevilmeyen, değersiz bir insan olursun. Yani azalan dostların ve çevren olur.
Hatalarının farkına varıp özür dilersen daha özenli davranırsan, hatalarından ders almayı bilen biri olarak düşünülürsün. Herkes hata yapar mantığıyla yeniden çevreni kazanmaya başlarsın.
Tam olarak küçülen ya da azalan şey nedir?
Yazdım orda çevren, arkadaşların, dostların azalan hatta kaybettiğin olur. Sen bir insansın dışardan görünecek bir küçülme ya da azalma bekleyemezsin bu durumdan. Çevresinde birtek kişi bile kalmayan insan bence bir hiçtir. İnsanlar sana karaktersiz, geçimsiz gözüyle bakar, yakınlarında oturan bir kızla çıkmak istersin yüzüne bile bakmaz.
Çabanı takdır edıyorum haklı oldugun yerler de var ama aradığım uzman cevap bu değil.Bir iki gün sonra söylerim*bir ip ucu vermek istiyorum.
Bu kuçülen şey soyut ve ölçülmesi imkansız birşey ama arttrıp azaltmak mümkün(bilinçli yada bilinçsiz)
biraz beyin fırtınası yapın tabıkı açıklıyıp konuyu flört ile de alakalandıracağım,faydalı olacağını düşünüyorum
Cevap
2Cevap
cümle içinde kullanırsan ekstra bi puan gelir mi hocam:D
örnek vermeden açıklamanızı istiyorum,sözlüktekı açıklamalar gibi
İtibarın .
tam olarak değil
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar