Güvenilecek kişi daha ilk anda belli olur çünkü gözleri o değerli ışıltıları ile gösterir.. Güvenilmeyecek kişi içinde aynıdır hemen belli eder.. Çok laf yalansız , çok mal haramsız olmaz demiş eskiler... Çok laf yapan çok yemin eden bil ki güvendirmek için mesai yapıyordur.. Bir kişi eğer son söylenecek sözü önce söylüyorsa o güvenilecek kişidir... Kişileri tavırlar ve konuşmalar ile değil bakışları ile değerlendirin.. Gözler asla yalan söylemez.
Karşılıklı güven vermek ve karşılıklı güven duymakla ilgili bir durum bu. Hayatın içinde, böyle insanlar, iki elin parmaklarını geçmezler bana göre. Öyle insanların değerini bilmek lazım.
İnsan kendinden başkasına, kolay kolay güvenemiyor bu zamanda...
Bu da kendimce geçen yılın bana kattığı ders diyebilirim. Tanıdım güvendim dememek lazım çünkü o şekilde darbe görmek daha da çok acıtıyor ve artık kimseye güvenmeme gibi bir huzursuzluk geriye kalıyor
aynen öyle herkezin kendine sakladığı sırlar vardır bide karşındaki kişi ile dans eder insan onun hareketlerine ayak uydurmaya çalışır bazen uydurabilir bazen uyduramaz ya da foto daki gibi elini uzatır sana sen tutmak istemezsin ama uzatılan eli tutarsın saygıdan
Evet. Yapım gereği dostuma bile tam olarak güvenmem. Bunları yüzlerine karşıda söylerim. Kimseye tam olarak güvenmem diye... Çünkü insan oğlu çiğ sütü emmiştir. Ne yapacağı belli olmaz.
eger birisine kendine güvendigin gibi güvenirsen sonunda seni öyle bir anda yaralar ki kendini eksik yalnız ve mutsuz hissetmekle kalmazsın canın cok acır..
En İyi Cevaplar