Sevgilim eski sevgilimi kıskanıyor

Öncelikle merhaba arkadaşlar, 4 aydır birlikte olduğum ve kendimden çok sevip değer verdiğim kız arkadaşım var. Gayet mutluyuz çokta iyi anlaşıyoruz ama bir günümüz gülerek geçtiğinde diğer günümüzde kesin bişey oluyor. En ufak şeyde bile küsüp trip atabiliyor. Geçen gün eskiden yakın olduğum ama artık adını bile sevgilim ağzına almadıkça aklıma gelmeyen eskilerde kalan bir kız arkadaşım vardı, fakat sevgili olmamıştık. Bu kız geçen gün bana mesaj attı ve yolda beni gördüğünü söyledi bende ona bunun hiçbir önemi olmadığını, sevgilimin kızlarla konuşmama kızdığını ve konuyu uzatmadan gitmesi gerektiğini sert bir şekilde söyledim. ve sevgilim bunu görünce bana demediğini bırakmadı. Her şeyde, en ufak şeyde bile trip atabilir istediği zaman küsebiliyor ama o üzülmesin diye bişey demiyorum çok kırılıyorum ama sesimi çıkartmıyorum. 2 hafta önceydi sanırım bunun eskiden çok sevip 1 yıl sevgili olduğu batuhan adında bir çocuk vardı, onu yolda gördüğünü ve ağladığını söyledi ben buna rağmen fazla kızmadım ve benden öncekiler ilgilendirmez önümüze bakalım dedim ama o hep eski konuları açıyor.. yardım edermisiniz durumumuz ne olur sizce eski sevgilisinimi unutamamış benimi sevmiyor..
Güncellemeler
+1 yıl
Bana eski sevgilisini unuttuğunu benimle geleceği düşündüğünü ve çok sevdiğini söylüyor ama sonuç olarak o eski sevgilisi için ağlayınca unuttum dediğinde 1 saat kadar konuşmamıştık ama sonra mesaj atıp beni ne kadar sevdiğini söylemişti fakat ben eski konustugum kızın adını anmıyorum umrumda değil nefret ediyorum hatta, ama hep bu konudan kavga çıkıyor konuyu açıp kavga çıkarıyo ve sonrasında onu sevmediğimi söylüyor..
Sevgilim eski sevgilimi kıskanıyor