Türkiyedeki Emolar Gercek Emolar mıdır yoksa Sahte Emolar mıdır?

Merhaba simdi sizlere türkiyedeki emolar ve diğer gercek emoların nasıl oldunu anlatıcam buna sizler karar verirsiniz ( Bununla ilgili yakında cok iyi bir video yapmayı planlıyorum )
Türkiyedeki Emolar:
Emonun bir kültür duygusallık oldunu düsünüyorlar kendi içlerinde hep bunalımda olduklarını ve bunun hem iç hemde görünüş oldunu söylüyolar bir kaç yerde duyduma göre c... lik diyenlerde varmış görünümleri Tamamen söyledir.. (emonun emotiondan geldini sanıyolar.. ) ( Türk emolar her zaman mutsuzlardır kötülerdir )
Türkiyedeki Emolar Gercek Emolar mıdır yoksa Sahte Emolar mıdır ?

Diğer Yabancı Emolar:
Emonun sadece tarz oldunu düsünen insanlardır (Siyah bir tarz ) Gothic / Punk gibi sadece bir tarz... Emo iç dünyada biye bir şey yoktur tarz denildinde akla gelen şey görünüş ve davranışlardır.. Bakalınız Kİ yakın dostum alex evans eskiden emo idi simdi ise model ve tabikide cok tatlı bir frank wolf var Bizim gibi insanlar metal odaklıdır metal dinleyen insanlardır herkesin hayatında kötü şeyler olur ama bizim gibi insanlar metale sarılmayı secerler bir yerlerini kesmek veya intihar yerine savaşmayı.. ve Emo nun rekli hali Scene olarak adlandırılır yabancı emolar ise herkes gibi mutsuz/mutlu olardır kötü bir olay oldunda herkes üzülür diğer insanalrdan daha duygusal vb değiliz.. Acıkcası ben bu halde oldugum icin mutluyum benim gibi olan insanlarda mutlu.. (Punk eskiden anarşi olarak biliniyordu ortada anarşi olmadıgı icin günümüzde sadece Tarz olarak biliniyor.. ) ( Bu fotoraflarda kendimide paylaşmak istiyorum ^^ ) (en son attıgım fotoraf tamamen bana aittir ^^ ) ( ( Ve Acıkcası şey
Türkiyedeki Emolar Gercek Emolar mıdır yoksa Sahte Emolar mıdır?