Merhaba simdi sizlere türkiyedeki emolar ve diğer gercek emoların nasıl oldunu anlatıcam buna sizler karar verirsiniz ( Bununla ilgili yakında cok iyi bir video yapmayı planlıyorum ) Türkiyedeki Emolar: Emonun bir kültür duygusallık oldunu düsünüyorlar kendi içlerinde hep bunalımda olduklarını ve bunun hem iç hemde görünüş oldunu söylüyolar bir kaç yerde duyduma göre c... lik diyenlerde varmış görünümleri Tamamen söyledir.. (emonun emotiondan geldini sanıyolar.. ) ( Türk emolar her zaman mutsuzlardır kötülerdir ) Diğer Yabancı Emolar: Emonun sadece tarz oldunu düsünen insanlardır (Siyah bir tarz ) Gothic / Punk gibi sadece bir tarz... Emo iç dünyada biye bir şey yoktur tarz denildinde akla gelen şey görünüş ve davranışlardır.. Bakalınız Kİ yakın dostum alex evans eskiden emo idi simdi ise model ve tabikide cok tatlı bir frank wolf var Bizim gibi insanlar metal odaklıdır metal dinleyen insanlardır herkesin hayatında kötü şeyler olur ama bizim gibi insanlar metale sarılmayı secerler bir yerlerini kesmek veya intihar yerine savaşmayı.. ve Emo nun rekli hali Scene olarak adlandırılır yabancı emolar ise herkes gibi mutsuz/mutlu olardır kötü bir olay oldunda herkes üzülür diğer insanalrdan daha duygusal vb değiliz.. Acıkcası ben bu halde oldugum icin mutluyum benim gibi olan insanlarda mutlu.. (Punk eskiden anarşi olarak biliniyordu ortada anarşi olmadıgı icin günümüzde sadece Tarz olarak biliniyor.. ) ( Bu fotoraflarda kendimide paylaşmak istiyorum ^^ ) (en son attıgım fotoraf tamamen bana aittir ^^ ) ( ( Ve Acıkcası şey
emoları modern hippiler gibi görüyorum. ama yaşam tarzlarıyla... önüne gelenle düşüp kalkmak, alkol, uyuşturucu.. bu kadar.. emo tarzı diye bir şeye inanmıyorum yani.. özentilik ve bomboş bir şey.. tipini istediğin gibi yapabilirsin, sorun değil.. ama yaşam tarzını da emolar gibi yaptığında, bu yitirilmiş bir genç anlamına geliyor.. youtube a emo yazın.. emo videolarında hep eşcinseller uyuşturucu vs göreceksiniz..
Emo "emotional" dan geliyo Evet ama dediğin gibi bu "bunalım" demek değildir. Sonuçta Bizim sadece bunalma ya da üzülme duygumuz yok bir sürü duygumuz var ve tarz zaten insanın bir dışavurumudur. İçinden nasıl geçerse dışına öyle yansır. Yani duygularımızla ve düşünce tarzımızla bir ilgisi var diye düşünüyorum. Son olarak Türkiye'de "emo" bunalım demekse En büyük emolar Arabeskçilerdir :D
türkiyedeki emoların %95 i posers emo emo değil keko ve apacilerdir emo emotional den gelmiyor.. anlama sorununuz varsa bilemem ama emo duygusallık değildir kültür değilidir sadece bir tarzdır gothic gibi..
emolar evsiz mi o. o acıkcası 2007 den beri emo yum o. o evsiz derken o. o dostum bizi türk emolarla karıştırma acıkcası sadece gercek bir emo ile tanısmalısın... türklerden emo olmaz..
Ablacım kaç yaşındasın? Ben o akımın çıktığı yılları bilirim herkeste bir yarış vardı. Bir öğretmenimiz araştırmamızı istemişti. Bildiğin evsiz insanlar. Saçlarının o kadar kabarık olmasının sebebi de yıkanamadıkları için dışarıda saçlarını lavabolarda yıkayıp el kurutma makinelerinde kurutmaları. Saçlarını fazlaca katlı kesme sebepleri de o.
emolar en cok 2010 2011 yillarinda daha cok aktiflerdi simdi saylari azaldi ve emolari sevmiyorumen n'cokta kizlarini bana en yakini gothic ve seviyorum
evet ola bilir ama benim yukarida yazdigim yillardada coktu saylari benim turkiyeden haberim yok ben yurtdisindayim yasadigim ulkede sayikarinin azaldigini goruyorum eskiden ergen donemlerimde vampire freaks sitesine uyeydim eskiden emo kayniyordu site 2012 e gittikce azalmaya basladiklarini gordum almanyada durum nasil onu bilemem
ah tabikide hayır ama kapasitene bakılırsak konuşmasan daha iyi 'apaci ile emo ' nun ayrımını dahi yapamıyorsan konuşmamanda fayda var kapasiten hayranlık olunucak derecede ^^
ah evet punk ama hala var Şu an yasadıgım yerde 2 tane 30 yaşlarında punk var *-* boy and gril evlenicekler ben tabikide piercing alıp duruyodum ama gittiler emo hala da var eskisinden daha iyi ama daha cok scene
En İyi Cevaplar