Kapalıyken Açılmak hakkında?

Ben 8 yaşında başı zorla kapatılmış, 9 yaşında sırf abdest almayıp aldım diye yalan söylediğim için upuzun saçları 1 numaraya vurulmuş bu yüzden ağlaya ağlaya okula giden utancından yerden başını kaldıramayan, ilkokulda olmama rağmen arkadaşları oyun oynamak için çağırdığında sırf kapalıyım diye gidemeyip evde oturan, parklarda özgürce oynayamayan (herkes bana bakıyor zannederdim), yine 9 yaşındayken kolum kısa namaz kıldığım için dövülen, ortaokulda okuldan eve giderken başımı kapatmadığım için dış kapıdan içeri tekmeyle sokulan ve annem tarafından boğazına basılarak nefessiz bırakılan, yine ortaokulda acaba evden okula giderken başımı kapatıyor muyum diye babam tarafından takip edilen ve kapatmadığımı görünce okul servisime binip herkesin gözü önünde zorla başı kapatılan ( bu sıralarda 12 yaşındayım), ortaokul mezuniyetine, lise balosuna utandığı için gidemeyen, lise de kapanmak istemediğimi birgün bunu kendi isteğimle yapmak istiyorum dediğimde babamdan açılırsan evlatlıktan reddederim cevabını alan bir genç kızım.
2 tane uzun ilişkim oldu. biri lisede biri üniversitede. ikisini de çok sevdim ve ikisi de defalarca aldattılar. bunu hep kapalı olmama yordum. çünkü aldatıldığım kızlar açık ve gayet bakımlı onunla heryere gidebilen kızlardı. ben ise onlarla bir yere gidemezdim ortamlarına uymazdım. hatta ikinci sevgilime açılmak istediğimi yaşadığım bütün travmalarımı anlattım o da bana ailem akrabalarım seni böyle gördü bundan sonra açılamazsın asla ben kime laf anlatcam dedi. bunu diyen insanı defalarca orda burda açık saçık kızlarla yakaladım. sürekli kendimi o kızlarla kıyasladım hala da istemsiz bir şekilde bunu yapıyorum hergün o kızın fotoğraflarına bakıyorum.
şimdi üniversite son sınıftayım ve hayata atılıyorum. ne yapmalıyım sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
bazı arkadaşlar salladığımı ve böyle bir ailenin okutmayacağını söylemiş. okuldan aldıkları durumlar da oldu her seferinde yalvar yakar ikna ettim. onların dedikleri gibi yaşadım okutsunlar diye. o da sırf kendi ayaklarımın üstünde durmak için.
bu arada annem babam üniversite mezunu. gençliklerinde gezip tozmuş içmiş insanlar ikiside. ama sonradan dine imana gelmişler işte..
Kapalıyken Açılmak hakkında?