Yaşım 18-19 genelde 13-14 yaşında zannediyorlar. Zayıfım ve minyon tipliyim. Yaşıtlarım çocuksu görünmemden dolayı fazla benle takılmak istemiyorlar. Ne yapsam olmuyor her yerde küçük olduğumu sanıyorlar. Makyaj, kıyafet falanda çözüm getirmiyor. Tanımayan insanlar beni küçük sanıyor bu yüzden yaşım gibi olmaya çalıştıkça tuhaf karşılıyorlar (örn: yolda arklarıyla oturmuş bir kızdan bu konuda laf yedim). Ne yapsam olmuyor ve çok rahatsızlık duyuyorum. Üniye geçmek istemiyorum. Hergün her girdiğim ortamda sıkıntı yaşıyorum. Baskı içinde hissetmeye ve özgüven sorunu yaşamaya başladım ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılÖyle kızlarında hayranı cok merak etme takıntı yapma ve gercekten kötü birşey değil baskılari at üstünden baskalarina bakarak birşeyleri düzeltemezsin sadece kendine bak ve seni öyle kabul edip maruz görmüyenlerle muhattap ol unutma o büyük gösterenlerinde veya yaşini gösterenlerinde kendilerince farklı sıkıntıları var seninde sıkıntın var hemen hemen ayni kapiya cıkıyor dert etme derim
27 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi Şu an burdaki herkes beni iyi motive ediyorsunuz da bu moralimi bozanlar nerden türedi anlamadım ki:d
- +1 yıl
Zaten öyle boy kilo lafı eden veya ona göre tavırlanan insanlar varsa cok güzel hemen onlari cıkar haytından belli ediyorsa kendlerini :)
Soran+1 yılYa benim sorun genelde dediğim gibi işte tanımayan insanlarla gün içersinde konuşmak zorunda kalıyorum mesela dolmuşa biniyorum yanıma oturan birden soruyor yani
- +1 yıl
Yani senin zoruna giden şey olur böyle sana kücükmüssün gibi davranlamari sende tadini cıkar bence aslında güzel olur ;) bende 22 yasindaym 27 saniyorlar :D
Soran+1 yılYa zaten resmi bir yer olmayınca avantaj küçük gibi davranıyorum da dershane vb seneye üniversitesi işte oralar sıkıntı daha çok
- +1 yıl
bende bazen benimle yasitlar abi diyor abim diyorum tadini cıkar :D
Soran+1 yılDeniyorum da yani ünide tadım kaçacak gibi:d
En İyi Cevaplar
+1 yılBen 24 yaşındaydım traş olup iddaa oynamaya gittim bayii sahibi yasin tutmuyor diyip dükkana sokmamiştı. Kimliği gösterdimde zor ikna oldu. Minyon olmak küçük göstermek her zaman iyidir. Düşünsene 40 yaşına geldiğinde 25 30 gibi duracaksin.
140 Yorumla
Soran+1 yılBende eve kargo geldi adıma adam ben olduğuma inandıramadım kimlik göstermiştim:d yine sen traş olmayınca idare ediyorsun:d ben 25-30a kadar napiyim:d?
- +1 yıl
Güzel bir şey. Avantaja çevir.
Soran+1 yılAvantaja nasıl çeviriyim peki?
- +1 yıl
Bunu soracağını biliyordum. Ben bir bayan degilim ama ben mesela 20 yasindaki bir kiza 21 yaşındayım dediğimde inanıyor. 25 desem abi çekecek :)
Soran+1 yılBen açıkçası yaşımı dedikten sonraki şaşkınlıktan sıkıldım 14-15diyorum lise1 diyorum 13 düşünüp şaşıran oluyor bazen o zaman çok kötü işte:d
- +1 yıl
:)) nomalde 18 mi
Soran+1 yıl18-19 işte:d güne full moralli başlayıp eve gelene kadar sıfırlıyorum:d
- +1 yıl
Haha merak ettim bak simdi seni
Soran+1 yılProfile resim atmayı becersem görürdün
Soran+1 yılXper yetersizliği var ama telefonumla alakalı bişey dosya ekleme dediğimde algılamıyor ona çözüm bulursan iyi olur
- +1 yıl
Xp yetersiz olduğu icin resim atamiyorsun 2 xp olunca mesaj atiyorsun. Biraz daha yorum yaz görüşlere
Soran+1 yılYorum yazınca mı artıyormuş:D
Soran+1 yılBilmiyorum ya ince yapılıyım ondanda kaynaklı ince minyon ve çocuksu bir suratla kombo yapmışım bari sadece suratım küçük görünseydi umrumda olmazdı
- +1 yıl
Takma kafana. Bence cok komplex yapmışsın benimde boyum kisa bir ara baya psikolojim bozuktu seninki seneler ilerledikçe olgunluk çöker. Ben ne yapayim :)) bana bir fikrin var. mi
Soran+1 yılSen traş olmayarak olayı çözersiniz gibi görünüyorda ben üniye gidince napçam diye düşünüyorum nasıl büyüyonuz siz:d
- +1 yıl
Ya boyu traş olamayarak nasıl çözerim 1.65 boyum var :))
Soran+1 yılBence boyunu takmana gerek yok çok takıyorsak uzatmak için yöntemleri bir dene derim, hemen çözüm istiyorsan ayakkabı içine topuk desteği var çok rahat :p
- +1 yıl
Hahah bücür cadı seni :))
Soran+1 yılAma iyi fikir verdim yalan mı:p
- +1 yıl
Gittim sırf uzun gözükeyim diye nike airmax aldım deli para verip ama 3 santimden fazla uzatmadi :)
Soran+1 yılBenim dediğim için topuk ayakkabıdan bağımsız 5-6 cm yükseltme yapıyor ama isteğine bağlı
- +1 yıl
O is sakat ya Düşünsene giycen bir kizla tanışcan evlencen hep o ayakkabi ayağında farkli çeşit ve modellerle. Sonra evlendigin gece ayakkabiyi bir çıkartcan hobbit gibi kalcan kızın karşısında 😄😄😄
Soran+1 yılSende boyuna göre seçersin seçerken
- +1 yıl
Kısmet o isler :))
Soran+1 yılKısmetine güven o zaman bulursun
- +1 yıl
Nefes. aldığım sürece umudumu dipsiz. kuyudan cikartmaya çalışıcam. İnşallah olacak.
Soran+1 yılUğraşırsan olur inş benimde sorunum düzelir
- +1 yıl
Düzelir olgunluk lazım sana abartı makyaj yapma ama
Soran+1 yılMakyaj yapmıyorum ki üniye geçene kadar yapmiyim diye düşündüm bir kaç deneme yaptım sadece bu kadar sıkılınca fayda etmeyince doğallık dedim
- +1 yıl
Aynen doğallık her zaman güzeldir
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
Millet seni sevdiği için uğraşıyor bence :)
Soran+1 yılMillet sevmeyi bilmiyor demekki:D
- +1 yıl
Bence çok iyi biliyor 😉
Soran+1 yılO nasıl sevmek:p
- +1 yıl
Güzelden anliyorlar demekki
Soran+1 yılTeşekkürler☺☺
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yıl☺😊
- +1 yıl
Xper yetince resim istiyorum bak merak ettim
+1 yılBodur tavuk her daim pilicmis kuzum. Bunun değerini 50 yaşına geldiğinde ayy inanmıyorum 30 bile gostermiyorsun dediklerinde anlarsin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılİnş☺
çok basit aldırma ne diyolarsa he de geç üzülmeni gerektirecek bir durum degl bu
14 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum gerçekten ama bazen sabredemiyorum
Soran+1 yılTamam ☺
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
+1 yılBende küçük gösteriyorum ama hiç aklıma takmadım iyi bişey ilerisi için takma kafaya seneye akdeniz üniversitene gitcem problem etmiyorum sıkma canını
126 Yorumla
Soran+1 yılEtraftan bu kadar yorum almasam bende takmicam ama olmuyor işte
- +1 yıl
Etraftakilere göremi hayatını yaşicaksın küçük gösterenleri daha çok seviyorum mesela ben kendimden dolayı benim çevrem yorum yapmıyor mesela çevrenlede alakalı iş sende bitiyor
Soran+1 yılHaklısın ama bu çevreyi nasıl değiştiricem toplu taşıma falanda sıkıntı daha çok, çok samimi arkadaşlarım öyle değil
- +1 yıl
Erkek olsan takma bıyık falan tak derim ama bilemedim ki 😄 dektekli sütyen falan kullan belki büyük sanarlar
- +1 yıl
Bu kadar sıkıntı yapma ya küçük göstermek daha iyi ölümlü dünya be takma sen kimseyi
Soran+1 yılÖyle yapıyorum da bazen benden küçüklerde hoşlanma oluyor:d bu konudaki yaş sınırımı 2-3 yaş aşağı mı alsam napsam anlamadım ki? Doktorda düzelir diyor ama inş
- +1 yıl
ahaha aşağı falan alma çekilmez onlar ünide hertürlü insan var bulursun istediğin gibi doktorada bakma düzelmesin ya boşver böyle daha iyisiniz. konuşanlarada bakma herkese bişey bulur onlar.
Soran+1 yılDüzeelsin niye öyle diyorsun:(( inş bulurum
- +1 yıl
Tm hadi çok istiyosan düzelsin :D bulursun merak etme takma kafaya hiçbişeyi hiçkimseyi o zaman herşey güzel olur zaten
Soran+1 yılİnş güzel olur tabi düzelsin ortamlarda sıkıntı yaşıyorum:((
- +1 yıl
Ya tek derdin bu olsun ya sen takma kafaya hayatını yaşa ölümlü dünya güzel bir ünüversiteye git hayatını yaşa bişey diyenlere he de geç ya da çağır beni görüp bana sataşsınlar :D
Soran+1 yılBütün üniversitedekilere he diyip geçmek zor gibi he sorun olunca çağırcaksam hiç gitmemen lazım😀 çünkü daima sorun oluyor ama elimden gelen bir şey yok, kesin ünide asosyalliğin dibine vurucam gibi geliyor neyse ya elimde telefon burda takılcam artık
- +1 yıl
Akdenize gel :D
Soran+1 yılNereyi kazanacağım daha belli değil ama hedefteki yer orda yok malesef:/
- +1 yıl
Ne istiyon bağam
Soran+1 yılEğer olursa tp yani:d
- +1 yıl
Akdenizdede var :D:D inş olur
Soran+1 yılİnş olur ya bir kazaniyim, şu kendimide düzeltiyim hangi üniye gidiyim derdi sorun diyil o sıra düşünürüm bunu, sen hangi bölüm istiyorsun?
- +1 yıl
Psikoloji :)
Soran+1 yılİyiymiş bakalım inş hedeflerimiz olur😊🙇
- +1 yıl
İnş ya olsunda kurtulalım artık bilmediğin soruları boş bırak turlama taktiği yap :D
Soran+1 yılSende bana diyip kendin yapmayı unutma☺😊😀
- +1 yıl
Valla haklısın ahaha heyecandan gece uyuyamamakdan korkuyorum son gece sınav geçsin kötü geçsede sınav çıkışı bağırcam haa çok kolaydınerdeyse full çektim diye milletin moralini bozcam :D
Soran+1 yılDöverim ya senin gibi diyeni görsem :D nazar ettirmede olan netlerde gitmesin:p
- +1 yıl
ahaha gitmez inş ya gitsede boşver ölümlü dünya hepimiz ölcez :D
Soran+1 yıl☺😀
+1 yılBende 17 yaşındayim 20 gosteriyosun diyorlar şanslısin bence kimse yasli gözükmek istemez :D
13 Yorumla
Soran+1 yılOda değişikmiş :d cidden benimki çok sıkıntılı geliyor bana, genelde olduğundan büyük gösterenler o kadar değişmiyor 20ye gelince sorun olmaz bence:)
- +1 yıl
Bilmiyorum canım valla inşallah dediğin gibi olur :D sende takma kafana banada 22 yaşındakiler geliyor her zaman istediğimiz kişiler olmuyor pozitif düşün :D
Soran+1 yılPozitif düşünücem tabiki 😀 arada pozitifliğimi tüketmeye zorlamasalar iyi 😀 dediğim gibi olcak bence ☺
+1 yılbir düşünsene 50 yaşındayken 30 göstereceksin daha ne istiyon Allah'tan belanı mı :D
111 Yorumla
Soran+1 yılOrası iyide şimdi kötü ya ama sevindim 😀
- +1 yıl
Dert etmekle bişey kazanamazsın ayrıca dertsiz derman olmaz kardeşim bugün kötü olacak ki gelecekte iyi olabilsin mesela ben de yaşımdan büyük gösteriyom saygı görüyorum ama 50 yaşına gelince 70 göstercem :(
Soran+1 yılBence büyük gösterenler birkaç kişiyede dedim benim çevremdekiler eşitleniyor genelde
Soran+1 yılAma çocuk muamelesi görünce bazı yerlerde kötü oluyor
- +1 yıl
Sen kendinle barışık olursan insanar da seninle barışık olur. Mesela sırf küçük gösterdiğin için başın öne eğik yürüyosan insan içindeyken tedirgin oluyosan onlar bunu farkeder ve uzak dururlar istemsizce. Ezik olarak görünürsün. Kendine güvenmelisin kardeşim hani bazı insanlar var ve gerçekten küçük göstermeleri onların daha güzel olmasını sağlıyo. Belki de senin de böyledir. Sonuç olarak yapman gereken kendini böyle sevmen kendinle barışık olman kendine güvenmen gerisini shikine bile takma
Soran+1 yılCidden kimse diyene kadar bunları takmamıştım yani hem beni kendileri tedirgin yapıyorlar hem de tedirginliğimi mi seziyorlar insanlar çok garip:D
- +1 yıl
Yani insanlar cidden çok garip :D Ama dediğim gibi takma hiç bişeyi ve kendine güven
Soran+1 yılTamam deniyorum baya girdiğim ortamlara sosyal başlayıp asosyal çıkmasam gayet iyi olcak aslında inş ünide tutturcam:D
- +1 yıl
İnşallah kardeşim inşallah hayatının kalan kısmını güzel geçirirsin :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim inş öyle olur çok istiyorum cidden yani gülüyorum falanda çok bunaltıcı zamanlar geçirdiğim oluyor o kadar bunalmasam buraya yazmazdım, inş senininde hep iyi günlerin olur🙇☺
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Aynı ben bosver hareketlerin cocukca olmasın yeter Şu an kotu bir durum evet ama yaslanınca isimize yaracak dert etme canım d
13 Yorumla
Soran+1 yılİnş öyle olur☺ gerçekten çok bunaldım
Soran+1 yıltamam denicem motive olmayı ☺ ama hani tüm gün takmıyorum bazen yeter artık sınırına gelince oluyor:d
yaşın ilerledikçe şu an sada dezavantaj gibi gelen bu durum senin için avantaja dönüşecek :))
111 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur ama ne zaman olucak? Gerçekten üniye geçmek istemiyorum
Soran+1 yılDenerim ama ruh halim buna göre şekillendi :(
Soran+1 yılAma napiyim o zaman söyle:(?
Soran+1 yılbenim sorun toplu taşıma ve tanımadık kişilerde bilenler alıştı da öbür insanlarla denk geliyorum hep yoksa unutmaya özen gösteriyorum tabiki😊
Soran+1 yılBen konuşmuyorum ki baya büyüklerin falan yaşımı falan sorcakları tutuyor:d
Soran+1 yılDaha yeni üyeyim xper yetersiz falan diyor
Soran+1 yılMesaj yollama kısmına
ahah ya en güzeli senin hayatın :D. bırak küçük sansınlar :D sevgilin senden küçük olur ne güzel işte. 30 yaşına gelince 25 yaşında adamla evlenirsin :)
111 Yorumla
Soran+1 yılGüldürdün ya😁
Soran+1 yılAbartmayalım😀 onların minyon tipli anlayışı bu kadar küçük değildir eminim😀
Soran+1 yılGenelde tatlı diyorlar ama kişiye göre değişir 25e daha 6-7 yıl var😀
Soran+1 yılFace, twt, inst falan kullanmıyorum, bana ulaşan ancak watsaptan ulaşabilir:d sanırsam görme şansın çok az 😀😀
Soran+1 yılTipime göre mi teselli vericen?:/ bir de daha yeni üyeyim atmayıda bilmiyorum:D
Soran+1 yılProfile resim koymadım ki mesajdan atcaktım ama yollayamıyor xper yetersiz diyor
+1 yılspor yap iyi gelir. :) bende olduğumdan büyük gösterdiğim için şikayetçiyim
26 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapıyorum inş iyi gelir☺, şikayetlerimiz baya zıtmış:d
- +1 yıl
aynen öyle 19 yaşına giricem herkes askerliği nerde yaptın diyor :D kesinlikle iyi gelir :)
Soran+1 yılÖyle büyük görünen bir arkım vardı lise 1 de 20 duruyordu 18-19 oldum o halan 20 eşitlendi yani:d
- +1 yıl
ahaha bende kilo verince biraz eşitlendim çok şükür :D
Soran+1 yılİyi işte eşitlenmişin sıkıntı yok:d
- +1 yıl
aynen :D
Kişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. Senin için bir avantaj bu sevin bence niye üzülüyorsun öyle konuşanlar da kıskanıyordur zaar
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden kıskansınlar ki ben kıskanıyorum onları:(
Soran+1 yılBak böyle diyince bir sevindim :)
Soran+1 yıl😊😊
+1 yılBnde yaşıma göre büyük gösteriyorum öyle diyorlar 24 Şu an sorduklarim 26 27 28 aşağı yok boşver neysen osun mutlu olmaya bak
19 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olmaya çalışıyorum inş düzelir ama büyük görünenler benim gördüğüm kadarıyla eşitleniyor yani
- +1 yıl
Minton tipler normalde tatlı olur 😀 sen acımısın
Soran+1 yılHayır değilim sanırsam:p
- +1 yıl
☺ hahha
Soran+1 yılGörenlerde tatlı dediğine göre tatlıyım sanırsam:p
- +1 yıl
Gormedigim için bişi diyemicem ama sen nasil diyosan öyledir :)
Soran+1 yılGörünce küçük görünmemi bu kadar takmama hak verirdin:D
- +1 yıl
😊 paylaşımda atsa ydi in dicem de gizli kullanıcısin
Soran+1 yıl:dd
Kendinden yaşça büyük biri ile sevgili ol anlasınlar yaşının yeteri kadar büyük olduğunu insanlar. Bu konuda sana yardımcı olabilirim sevgili olmak istersen.
00 Yorumla
+1 yılTakma kafana ileride bunun faydasını fazlasıyla göreceksin şimdilik idare et şahsen ben halimden menmunum bizim sınıftakiler goril gibi masallah :D
00 YorumlaKilo almalisn kendine iyi bakmalsn
15 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum😔
Soran+1 yılGitmiştim ama sadece 1 kan tahlili yapıyorlar o kadar
Genc gostermek cok guzel birsey takma
11 Yorumla
Soran+1 yılBiri bişey demese takmicam da diyince ister istemez takıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. Ne güzel. Yaşlıykende öyle olucak o
11 Yorumla
Soran+1 yılGörcez :d
+1 yılalacak düşünsün bunları takma
11 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀
Merhaba bu post ne zaman atıldı bilmiyorum ama lütfen bana mesajdan ulaşabilir misin?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kendinle barisik ol
114 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimle barışığımda insanlar benle barışık değiller
- +1 yıl
Sana öyle geliyor.
Dalga mı gećiyorlar? İpleme hiç.
Bak ben mesela. bir kızdan hoşlanıyordum ćocukken. en yakın arkadasima soylemistim sadece bunu. sonra tum sinif ogrenmisti.
Benimle dalga geciyorlardi , kadir sereni seviyor diye :)
Baska bir gun , benzer bir sorunun baskasina soruldugunu gordum. cocuga alayli bir sekilde diyorlardi '' sen serifeyi seviyormussun dogru mu? '' diye :) bu cocukta sevmedigi halde sirf inadina '' seviyorum lan ne olmus , bir probleminiz mi var '' diye soylemisti. cocuk serserinin tekiydi ama bana ilham oldu.
O gunden beri kusurum diyebilecegim bircok seyi insanlarin bilmesini sagladim. birisi tipsiz erkeklerden mi bahsediyor. daliyorum konuya benden bahsediyorsunuz galiba diye :) boylelikle insanlar benim bu durumu kabullendigimi ve takmadigimi gormus oluyorlar. bunda dalga gecmeye calisirlarsa da bunun bir anlam ifade etmeyecegini dusunuyorlar. bak bu sadece basit bir ornekti. durumu kendine gore uyarla
Soran+1 yılBana bu konuda yolda bile laf gelebiliyor nasıl bir çıkış yapabilrim😔? Bir de üniye gidicem napim ilk girişinde küçük görünüyorum şimdiden bilin sonra beni bunaltmayın diye haykırsam mı napsam?
- +1 yıl
Aga :) bak ben sirin gorunmeye calisan kizlari hic sevmem. ama minyonlara gercekten o gidiyor yani. sirin takil ama kendin ol. cizgiyi asmadan, durumu kabullen. oraya ne amacla gittigini unutma. orada yasadiklarin orada birer anı olarak kalacak. cogu kisiyi bir daha gormeyeceksin bile. o yuzden isine bak. universite kendini gelistirmen icin cok iyi bir ortam. ama bir o kadarda kotu etkilenebilecegin gercegi var. tabi durumunu kabullenmezsen. bak mesela benim boyum 185. sirik diye dalga geciyorlardi lisede :) yasitlarimdan cok daha uzundum. zaman gectikce dedikleri seyler degismeye basladi. sendeki boy kalip bende olacak var yaaaa, piyasada saglam kiz birakmazdim tarzi :D yanlis anlama. benzer bir durum senin icin gecerli. kucuk gostermen Şu an icin bir dezavantaj. peki ilerisi icin? Sen 30 yasinda 20 lik gibi goruneceksin. iyi tarafindan bak biraz
Soran+1 yılÖyle düşünüyorum da keşke küçük görünen tek yönüm suratım olsa o zaman hiç takmazdım söylenenleri böylesi ne zor ya yaşayan bilir:((
- +1 yıl
Valla aga ben hayatimda ne rezillikler cekiyorum bir bilsen...
Asil mevzu sükretmek aslinda. azla yetinebilmek ve isyan etmemek. belki cok guzel bir fizigin ve yuzun olsa gunahlara meyillenecektin. belki kotu emelli insanlarin eline dusurulup fuhusa zorlananlardan olucaktin. belki sadece dis gorunusun icin seninle birliktelik kuran birisiyle evlenicektin. adam sıkılınca , aldatılıcaktın belkide. biraz geniş düşün. verdiğim örnekler abartılı gelebilir ama böyle şeyler yaşanıyor gerçekten. dayım polis , neler duyuyorum neler..
Soran+1 yılHaklısın motive ettin:)) tipsel olarak ne kadar zayıf olsam falanda surat vb iyiyim aslında söylemekten utanıyorum da 16yaş vb tipler bakıyor geçen konuşacak sandım birkaç sefer yolda gördüm yön değiştirdim:D durum böyle vahim işte ama gel gör ki oraya bunu belirtmedim:/
- +1 yıl
Sana bisey diyim mi kardes?
Kurani cok oku. anlayarak oku. yasayarak oku.
Boyle seylerin ne kadar onemsiz oldugunu goruyorsun, farkediyorsun. cunku buyuk idealller ve fikirlerin yaninda bu cok sonuk kaliyor.
Hayatina mani olacak herhangi bir durum var mi? Yok. e oyleyse?
Dedigim gibi, guclu ol. baskasi seni motive etmiyorsa, o kisi sen ol. inan hayatin boyunca isine yarayacaktir
Soran+1 yılDini yönde baya inançlıyım bir ara aksaklık oldu ama bu sadece kendi din görüşümü seçmek içindi ve yine kendi dinimi seçtim kuranı arada okuyan biriyim bazen namaz kılıyorum ama düzenli değilim snv döneminde olduğum için elimden geldiğince inş her şey düzelir diye çok dua ediyorum inş olucak
- +1 yıl
Bak isin ozetini geceyim sana.
Kendine sor :
Muslumanim ama sozde miyim?
De ki bu halimle cenneti hakediyor muyum?
Peygamber efendimiz bile ayaklari sisene kadar namaz kilarken bizdeki bu rahatlik niye diye bir sor. bu sorular bazi cevaplar doguracak. ayni sekilde yeni sorulari. bsn sadece ilk adimi atmana yardimci oluyorum. gerisi sana kalmis.
Son olarak , istedikten sonra bahane diye bir sey kalmaz ortada. ve yarinin garantisi yokken , dunyalik isler icin ebedi hayatini satma. namaz dedigin gunluk 1 saatini almaz. ki bu senin boynunun borcu. asil musluman demek ne demek biliyor musun? Namazi orucu zekati kurbani vs. Vs. Ibadetlerin hepsini cikarttiginda kalanlardir. asil musluman olup olmadigini belirleyen unsurlar bunlardir. ve tum bunlara ragmen cogunluk , namaz kilanlari ibadetli veya imanli goruyorlar. halbuki adamlarin yemedigi halt yok. bizim konyada boyle mesela. alkol tuketiminde bir numara. ama turkiyenin en muhafazakar dindar ili sozde - +1 yıl
Her zaman hayirlisi icin dua et. bak bende seninle yasitim. ama basimdan cok olay gecti. basta isyan edecektim fakat zaman gectkce iyiki olmamis dedim. cok komkk sekilde okullar kacirdim. simdi tekrar giriyorum ygs ye. hedeflerim ve ideallerim farkli. eger basta istedigim yerler ciksaydi , yani dualarim kabul olsaydi simdiye gavur gibi yasiyor olurdum. o yuzden simdi hep sukrediyorum. hep hayirlisi olsun diyorum. burdan cikarilmasi gereken dersler var bak
Soran+1 yılÇok haklısın çok teşekkür ederim dediklerini sabah bir düşünücem şimdi çok uykum var gerçekten saolun kendimi ne kadar motive etsemde böyle birilerinden duymaya ihtiyacım oluyor☺😊
Soran+1 yılİnş hep güzel günlerin olur sanada hayırlı geceler🙇🙇
+1 yılNamaz kıl kardeşim, şifadır
11 Yorumla
Soran+1 yılBazen kılıyorum ama düzenli kılmıyorum, onuda denerim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı durumdayım nefret ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl://
şu azönceki kız diilmsn:)))
011 Yorumla
Soran+1 yılAz önceki kız derken?
Soran+1 yılAynı tip soru soran birini kasdetiyorsan ben sırf bunu sormak için üye oldum dün tek bu var
Soran+1 yılBaktım bura sorulara daha çabuk fikir veriyor yaziyim dedim:)
Soran+1 yılYok ben değilim
Soran+1 yılSaç rengim falan tutmuyor ama bende küçük görünüyorum orda ortak yani:d
Soran+1 yılXper yetersizliğinden gösteremiyorum ki
+1 yılkanka foto ataydın ıydı yardımcı olurduk
04 Yorumla
Soran+1 yılMalesef:d
Soran+1 yılProfile yüklemeyi denedim olmadı olsaydı görürürdüm
- +1 yıl
olur bea
Soran+1 yılYükleme kısmına dosya ekleme diyorum açsa olcak
Sorunun çözüldü mü
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında