i3.mirror.co.uk/.../Kylie-Jenner.jpg
Dudaklarım çok fazla ince (fotoğraf içermez) kendimi hep çirkin hissettim bu yüzden 😔?
Tamamen kendi kafanda olan bir şey, benimkiler de kalın, ben de hep ince dudak istemişimdir, ciddiyim. Küçükken bülent ersoy diye alay ederlerdi üzülürdüm ama şimdi takmıyorum ya amaan sen de salla gitsin. Koyu renklerden kaçınabilirsin :)
arkadaşım senin gayet dertsiz bir insan olduğunu anlıyorum üzülcek başka şeyler ara haberleri aç izle kesmezse müge anlıyıda izle attığın link gibiyse de gayet tatlı :)
Üzülecek çok şeyim var sen merak etme arkadaşım. İnsanın psikolojisi bozuk olduğu zaman her şeye takar kafayı.
Ozaman onu bare dert etme :) banada botoxlular itici geliyor sen sahicisin seven böyle sever meraketme
Bende sandımki kızda hiç dudak yok :) yahu arkadaş siz sapıkmısınız manyakmısınız mahsusmu yapıyorsunuz, erkekler beğenmezmişte lafa bak sanki erkekler sıraya dizilip dudağını öpücek
Abi ne alakası var kendimi sevemiyorum barışık değilim :( bakıyorum kızlara hepsinde dolgun dolgun güzel dudaklar imreniyorum benim neden ip ince diyorum üzülüyorum. :(
Güncellemedeki linke bakar mısın dudaklarım aynı öyle :/
Teşekkürler yorumun için :/
sadece dış görünüşe önem vermek mantıksızlık ona bakarsan bende martı kaşlıyım recep ivedik gibi dünyanın sonu değil sadece kendinle barışık olman lazım
Güncellemedeki linke bakar mısın? :/
olabilir yani o allah vergisi yani hiçkimse doğmadan önce kendi bedenini veya uzuvlarının şeklini seçemez gerçekten kafaya takacak kadar önemli bir şey değil bence sonuçta senin dudaklarının yapısı konuşmana gülmene ağlamana yemek yemene engel değil bak mesela beyazıt öztürke adam kekeme diye adama iş vermemişler sonra bir radyo da vj lik yapmaya başlamış ve kekemeliğini bir avantaja dönüştürmüş bence sende ince dudaklarını avantaja çevirebilirsin
pardon düzeltiyorum kekeme değil dili peltek
Cevap
8Cevap
Millet acliktan öluyor, memleketi ates sarmis senin sorununa bak !
Saglikli olup, kendi ihtiyacini kendin goruyorsan, sagligin yerindeyse gerisi koskoca bir BOŞ !
Herseyin bir caresi var kendini sev !
Abi yuh git bu tepkiyi çıplak bacağının fotosunu çekip bu sitede paylaşanlara göster :/ oramı buramı açıp sormadım sonuçta. Yurtdışında yaşıyorum ama türkiyede olan bitenden haberim var duyarsız biri değilim. Sağlığım için yüzlerce kez şükür ediyorum ben sen merak etme.
Şükürcü bir insan, alt dudağım ince mi kalin mi olsun yok iyi degilim gibi sacma dusuncelere girmez,
Zaten kac gundur seni merak ediyorum, bu kizin dudaklari ile sorunu ne olacak diye!
Uykularim kacti
Dudak o kadar da önemli değil. Sonuçta seni seven kişi senin dudaklarını sevmiycek. Senle evlenen kişi senin dudaklarınla evlenmiycek önemli olan kişilik. Botoksa felan hiç gerek yok. Sevgilin olursa seni olduğun gibi sever zaten takma kafana
demek ki son zamanlar da ki kızların dudakları bu sebepten arı sokmuş gibi duruyordu ne iğrenç bırak senin ki güzelmiş elleme sakın ruhsal bozukluğun mu var anaaaaa
Çok ince ama baksana :(
Tabi😭
Suratım yuvarlak ve ne bileyim gözler de küçük burun da küçük
Canım herkesin suritana goredir mesela sende dolgun dudak itici durabilir ince daha iyidir kisiye gore degisir ve karakteristik ozellik bence uzulme☺
Suratıma göre mi değil mi bilmiyorum ama ben gülmek bile istemiyorum milletin içinde dudaklarıma ağızıma bakarlar diye
Bendede dis telleri var valla hicbisey gulmekten ali koymamali sen kendini sevmessen baskasi seninneden sevsin ki?
İşte ben kendimi sevmiyorum başkası da sevmez. Yaş 20 oldu. Benim daha kendime güvenim yok. En son günah münah dinlemicem botoks yaptırcam
Özgüven sorununu kendini severek yenebilirsin ve senden 1 tane varrr sen kendi degerini bilmeyi ogrenmessen dudak kalinmis inceymis hic bir onemi yok bu sefer baska seyler cikartirsin aman burnum yok kasım yok gözüm diye..
Dolgun dudaklı kızlar gördüğüm zaman kendimi çok kötü hissediyorum elimden gelse ağızımı saklıycam :/
Ya ona bakarsan kimse 4 4luk degil ki sen asiri takmissin sadece 😄
Botoks çok mu günah ki 😭
Soyle dusun Allahin yarattigi uzvu begenmiyosun ve degistiriyosun sence bu ne kadar dogru? Kaldiki belki abartiyosundur sadece dudadigini cek at resimle dedigin kadar ince oldugunu dusunmuyorum
Kylie Jenner'in eski dudakları gibi bak böyle :(
Boyleyse hic problem yok gayet tatli bence..
off abartma canım ya üzülmeee
Abartmıyorum, böyle dudakların olsa sen de takarsın :(
benim de dudağımın üstü alta göre ince sayılır
napacaksın ki
dudak dudaktır..
Dudak dudak değildir işte :(
boşver ya dert etme herkes böyle konulara takmıyor
Ediyolar ediyolar inan
Gerek yok boyle seylere
yok be takma sorun degil o
İtici değil mi 😐
yok bazı kisilere yakısır takma
Teşekkürler :/
Önemli olan işlevi :D
sıkıntı yok bu bir sorun değil.
Çok fazla ince yok gibi dudak. Psikolojim bozulacak. Birisiyle konuştuğumda dudaklarıma baktığını düşünüyorum yüzüme bakmasını istemiyorum.
Yüzün güzelse bence bu bir sorun değil emin olabilirsin
Yüzümü çirkin bulmuyorum ama güzel de bulmuyorum sanki dudaklar farklı olsa kendimi daha iyi hissedicem gibi, öz güvenim çoğalıcak gibi :/
ben şu zamana kadar takıldığım hiç bir kızın dudağına dikkat bile etmedim Bilemicem İlk baktığım yeri yüzü olur yani dudağı küçük olması sorun olmaz.
Soruyu güncelledim linke bakar mısın? Dudaklarım öyle
öyle takılcak durum yok bence dudak önemli degilki surat önemli suratın çirkinse dünyanın en güzel dudagı olsa nolur. veya fizik.
İnşallah kabullenirim artık :/ kendimi itici buluyorum :(
merak ettim böyle söyledin nasıl acaba suratına göre dudakların :D Takıntı yapılcak yer dudakmı surat mı :D
Sorun dudakta. Gözler küçük burun küçük surat yuvarlak dudaklar da ince :/
Ok.
Ok ne be? Allahım yarabbim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar