başak burcuyla ilgili bilgisi olanlar nasıldır başak burçları özellkleri nedir? bir arkadaşlığınız oldu mu hiç?
Cevabın nedir?
BEN DE BİR BAŞAĞIM ve TÜM ÖZELLİKLERİNİ TAŞIRIM..
BİRKAÇ MADDE İLE ÖZELLİKLERİMİZDEN BAHSEDEYİM..
mükemmelliyetçi, detaylara önem veren, savunduğu konuyu ya da olguyu sonuna kadar taviz vermeden savunan, titiz ve düzenli, don quijote, dış görünümüne de oldukça önem veren, çok kitap okuyan, insanlarla çok fazla içli dışlı olamayan/olmayan, haksızlıklara hiç gelemeyen, zaman zaman sinirlenen ve bu yüzden kırıcı olan, oldukça espritüel, yalnız yaşamayı seven/sıkılmayan,gerçekten sevdiği ve yakın duyduğu kişilere son derece sadık,dışardan bakıldığında çok soğuk ve mesafeli görünen fakat yakından tanındığında bunun tam tersi olduğu görülen, ince ruhlu, mantıksallık ile duygusallığı çok iyi harmanlamış, yemek seçen, çok çalışkan, her fırsatta insanlara yardım etmeyi seven, analizci erkek.
birçoğu gayet geyik olup, meşhur kahkahalara sahiptir. dışardan umursamaz görünse de içi pek fazla hassas olan, enerjisini sorunları irdeleyip olayları düzeltmek için harcayan bu yüzden de fazla soru soran erkek modeli. hatta bunu yaparak karşısındakini bunaltması muhtemeldir. asla öğrenemeyecek olsam da sokrates de başak burcu erkeği gibi gelmiştir bana hep. sık sık kendilerine güvenlerini yitirebilirler. hep mantık kullandıkları için sebepsiz insancıl tutkuları anlamakta yetersiz kalabilirler. duygusal insanlarla, su grubu burçları ile pek iyi empati kuramazlar.
basak burcu erkegi pratik zekalıdır.hayatı her daim problemlerle doludur,bu yuzden baskalarının sorunlarını cozmekte zorlanmaz.ic dunyası karısıktır.olaylara farkliı acılardan bakar.ayrıntılar onun icin önemlidir.insanları analiz konusunda basarılıdır.basak burcu erkegini kandırmak zordur,sizi sonuna kadar dinlesede inanmadıgını gözleri ile belli eder.muhhabbeti sever. cok konusur fakat sıkmaz kucuk bir ayrıntıya getirebildigi yorumlar sizi dumur edebilecek niteliktedir.zor bir begeniye sahip olan basak erkegi elestirmek kadar taktir etmeyide sever.kapasitesinin % 10veya 20 sini kullanan bu familya rahatına duskundur.duzensiz bir hayatları vardır.geceleri calısmayı severler.alacak konusunda mutevazi verecek konusunda bonkördurler.egomanyak adamlardar nefret eder,hırslı insanları sevmezler .kapasitesinin uzerine cıkmaya calısanları oracıkta kolaylıkla harcayabilirler.nefret yoktur icinde, insan canlısıdırlar, kin beslemezler, onlarınki sadece anlık kızgınlıklar. basak erkegi yeteneklidir.mukemmelliyetcidir. elinden her her is gelir.eger beraber calısmak istiyorsanız onu iyi motive etmeli ve samimi olmalısınız.anlasılması zordur.duygusaldır fakat belli etmez.hatun konusunda secicidir.bir iliskiye baslamadan önce kızın tum cetelesini cıkartır.kimdir nedir? ne yer? ne icer bilir.
SAYGILAR :)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eleştirici, titiz, arsız görünür ama utangaç özünde, sevmez kolay kolay ama bir sevdi mi dünyalara değişmez, güvenilir, dakik olmayı ve sözünü tutmayı seven, kusursuz olana meftun ve tartışma konusunda son derece becerikli kolay kolay alt edilemeyen hatun kişilerdir
He bir de çiçek severler, doğaya karşı şefkatsevgi karışımı bir alakaları vardır.
Evlenilecek kadındır aslında:)
benim ortak özellik olarak gözlemlediklerim bunlar.101 Yorumla
+1 yılAkreplerle en iyi anlaşan burçtur bunlar,çünkü ikisi de dışarıdan feci cool görünüp içeriden cozurdayan iki acayip insan olarak birbirlerini fevkalade anlarlar.İkisi de mükemmellliyetçidir,''ya hep ya hiç''düşüncesindedir.İkisi de zekidir,kolay kolay kandıramazsınız.
Hani akrep burcu deyince bile tüyleriniz diken diken olur ya bazen,gerçekten bilen bilir,başakların aslında ne derece tehlikeli olabildiklerini.Acımasızca eleştirirler sizi,asla çekinmezler.
En zor tavlanan gruptur bunlar, bu sebeple en az evlenen de.
Aşırı titiz diye bilinir başaklar ama,öyle değilim ben.Normal seviyede.
Fazlaca ukala olabilmeleri de cabası.Bu yönümden yakınırlar genelde.71 Yorumla
Başak Kadını ikiyüzlülüğü sevmez, kendisi hakkında yapılan eleştirileri kaldıramaz ve hatalarını görüp düzeltmek ona çok zor gelir. Tutumludur, bir poker geceniz ciddi ve sürekli kavgalara neden olabilir. Başak Kadını çok pratik zekalı ve mantıklı bir kadındır. Mükemmele ulaşmak için güçlü bir istek duyar. Güvenilir, doğru sözlü ve düzenlidir. Ani fikir değişiklikleriniz onu şaşırtacaktır ve bunları belki de zayıflık veya yüzeysellik olarak görecektir. O, gerçek bir erkek ister muhallebi çocuğu değil. -munnecim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
28Cevap
Zeyd ibni Halid el-Cühenî (Radiyallahu Anh) şöyle dedi:
“Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) Hudeybiye’de gece yağan yağmurun ardından sabah namazını kıldırdı. Namazı bitirince insanlara yöneldi ve şöyle dedi:
‘Rabbinizin ne dediğini biliyor musunuz?’ Sahabeler:
−Allah ve Rasulü daha iyi bilir dediler. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:
−‘Allah-u Teâlâ dedi ki: Kullarımdan bazıları bana inanmış, bazıları da inkâr etmiş oldu. Kim Allah’ın kerem ve rahmetiyle bize yağmur yağdı derse o kimse inanmış ve burçların tesirini inkâr etmiştir. Kim de şu ve şu yıldızın etkisiyle bize yağmur yağdı derse o kimse beni inkâr etmiş ve burçların tesirine inanmıştır.”
Buhari
Dergi ve gazetelerdeki şans burçlarına bakmak da bu anlamdadır. Kısmetinde yıldızların ve gezegenlerin etkisi olduğuna inanırsa müşrik’tir. Eğlence olsun diye okursa asidir, günahkârdır. Çünkü şirk olan bir şeyi okuyarak eğlenmek caiz değildir. Ayrıca, şeytan kalbine yazılanlara inanmayı sokabilir. Şirk’e düşmesine sebep olur.
Allah (Azze ve Celle) faydalı kılmadığı şeylerde faydalı olduğuna inanmak da şirk’tir.22 Yorumlabasak detaycidir ilgi bekler.kendisi asiri sadiktir ve karsisndakinden aynisini goremeyince cildirir alingandir aslinda hep kendine kötuluk yapar. fedakardir degerini bilene.sefkatlidir.kuruntuludur guveni zor kazanir en kuck hatada kaybeder. disardan soguk nevale gorunurler.onun hakknda konusabilmek icin once yakin arkadas olmalisinz.sizi severse ici disi bir olur.moralleri yerinde degilse cok sıkcı olur hic konusmazlar .bu burcla gecinmek biraz zordur en cok ta kendilerine harap ederler dunyayi..
34 Yorumla- +1 yıl
kendimi bu kadar ii ifade edemezdim.. :))
En nefret ettiğim 2. burç. 1-balık. Hiçbir zaman ne istediğini bilmez. Anlaşılamaz. Hani TV dizilerinde durduk yere sorun çıkaran kadınlar vardır ya, veya erkek kızı deli gibi severken, off sıkıldım bu ilişki beni geriyor diye ayrılmak isteyenler işte bunlar başak burcudur. Nefret ediyorum dünyada bir başak burcu kalsa, bir de ben arkadaşlık yapmam. Hiçbir arkadaşım başak burcu değildir. Hiç çekemem bir aslan olarak.
57 Yorumla- +1 yıl
iyiki burçdan nefret ediyormuşun birde insandan nefret etseydin vah vah
- +1 yıl
Balık iyidir..
- +1 yıl
kızma biz erkeklerden nefret ediyoruz desek hepimiz aynı değiliz diye bağıran ilk kişi sen olurdun kesin
+1 yılSürekli birlikte zaman geçirdiğim bir arkadaşım Başak. Bayan olanları için söylüyorum, el becerileri gelişmiş oluyor, çok konuşkan değiller ama yakınsan sıcak ve eğlenceli olabiliyorlar. Maddi açıdan sıkıntı çekmemek adına çok harcama yapmazlar. Biraz boğazlarına düşkünlerdir ama kilo vermek istediklerinde verirler. Asabileşebilirler ara ara. İyi bir burç bence, kıskançlıkları falan da yok. Tek kötü yanları patavatsız olmaları.
11 YorumlaBaşak burcu, olabilecek en şahane burçtur (kendi burcum değil). En yakın, en samimi, en sevecen ve en dürüst arkadaşlarımın hepsi başak burcudur. Bazı konularda çok detaycı olabilirler ama olsun. o kadar kusur kadı kızında da olur:)
41 Yorumlahangi burc olursa olsun kadınlar muhakak olumlu şeyler yazar oğlak kız burcunu anlatıyor çok iyi şöyle kararlı böyle sadık böyle disiplinli ee bende oğlağım ıyyyy oğlak erkekleri inatçı anlaşılmaz vsvs kendimi öldüresim geldi ne pis iğrenç bir şeymişim ben deim :(
10 YorumlaMükemmeliyetçilik yani herşeyde mükemmellik isterler aşk.iş.sosyal hayat. ve yatakta çok zor bir burç bence devamlı ilgi alaka
Bilgili,
düzenli,
araştırmacı,
dürüst açık sözlü kalbinden ne gelirse söyler ,
bakımlı gördüğünde erorr verir kalbin ama süründürür ,
sevdiğindede kulun kölen herseyin olur ..00 Yorumlabaşak burcundakiler realist olurlar.çalışkandırlar pek duygusal düşünmezler.çok ii olmasada yöneticilerdir.titizdirler.mantıklı insanlardır.ben başağım kendimi seviorum.başak burcu bir sevgiii bulursan kaçırma..ama affetmezler dikkat et;)
03 Yorumla- +1 yıl
Bende basak 9.7 eylül 7
eski sevgilim başak burcu idi.Kaprisli olur, çok alıngandır, şımartılmak isterler, eciş bücüş şeyleri severler, aşk böcüğüdürler, kolay terkederler, biraz ayrangönüllüdür, maharetlidirler, duygusal takılır gibiler arada sırada da olsa
30 Yorumla
+1 yılBaşak burcu nalet bir burçtur.!0 dk önce Başak burcu olan sevgilimden ayrıldım.ruhsuz duygusuz arsız ne kadar negatiflik örneği varsa üstünde uzak durulası bir burç.Annemde başak ama onu seçme şansım yoktu :)
00 Yorumlaayy bı başak burcu oda arkadasm vardı yurtta akıllara zarar hepsı aynı değildir belkı ama genel ozellıklerını tasıyodu ve kotu yanı ya kibirli ve suratsızdır
11 Yorumla- +1 yıl
ayyyy suratsızlar ewt dağıtasım geliyodu benim bir hocam vardı allahımm nursuz başşak burcuydu ewt
+1 yılİki gözü iki kulağı bir ağzı vardır su içmeden yaşayamazlar ve alayı patates kızartmasını sever umarım yardımcı olmuşumdur :)
12 Yorumla- +1 yıl
patates kızartması 3 öğün yerim
kardeşimden dolayı bu burca yabancı değilim..aşırı derecede ayrıntıcı,seçici,titiz bir burçtur..sordukları ayrıntıcı sorularla çoğu kez insanları bunaltır,çıldırtma raddesine getirirler..
00 Yorumla
+1 yılÇok mıy mıy ,zor beğenir,kendini üstün görür,hırslı pek sevmem
40 Yorumlahiç tanışma derim. Aşırı titizler, detaycılar . her söylediğin sözün altında birşey arıyorlar. Bir de sorunları oldugu zaman kimseye söylemezler kendi içinde yaşarlar
22 Yorumla- +1 yıl
aynen öyleyim :D
JACKPOT!
Lütfen burçlara inanmayınız , çünkü gelecek hakkında bilgi verirler , ancak geleceği ALLAH bilir . Mazallah imanınızdan olursunuz
20 YorumlaBasak gosterdigi ilgie fazlalikla karsilik bekler ilgi olmazsa cabuk sogur..
Maalesef boyle ;))20 Yorumla
+1 yılzekidir.
Detaya takılır
Mantıksal düşünür.
mantıklı düşündügü için karşıdaki insanı istemeyerek olsada kırarlar.
En yakın arkım başak.10 YorumlaBaşak burcuyum.Burçların gelecek hakkında söylediklerine inanmam ama özelliklerini taşırım. Aşırı titiz, dışarıdan soğuk görünen ama içi çok duygusal , mantıklı konuşur...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılHer başak burcu aynı değil. Genel olarak titizlikleri ile bilinir ama tanıdığım bir bayan vardı haftada bir mi banyo yapıyordu neydi pisliğin tekiydi. Giyim kuşamda aynı şekilde
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 570 cevap paylaştı. Titiz, kavgacı, zor beğenen, kusur bulan, kolay memnun olamayan kişiler.
Bir kişiyi tanıyorum, ve görüşmüyorum..Çekemem valla... :)00 YorumlaBenim sevgilim başak çok titiz lafını esirgemez ve burçlar arasında başak kadını ideal eşmiş :D
10 YorumlaBurçlara göre özellik eşleştirmesi sadece şartlanma olur heralde,
10 YorumlaBasak burcu sorumsuzdur,zevkine cok duskundur,yalan cok iyi soyler,zamparadir, gibi dir tabi bu erkek kizlarini bilemem..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. dürüst titiz alıngan ve balık burcu ile hiç anlaşamaz
03 Yorumla
+1 yılçok aşırı hırslı, kıskanç, çalışkan, hep banacı ve bencil, sivri dilli insanlardır, şimdiye kadar gördüğüm başak burçları istisnasız... kadın erkek aynı
00 Yorumla
+1 yılçok severim başaklarıı ve arkım ve ablam başak bende oğlakım:)
10 YorumlaEğer erkek ise iyidir. Biraz fazla titiz davranır ama o kadar önemli değildir sanırım. Kadın başak gerçekten mükemmeldir.
10 Yorumlaal ben başak burcuyum iyimiyim değil her başakta ben değil :)
22 Yorumlatitiz akıllı kendi isteği bir şeyi ne olursa olsun sen anlamadan konuşa konuşa kabul ettiren bir tiptir sevdiği zaman tam sever asla yarı yolda bırakmaz erkek arkadaşımdan biliyorum :)
00 Yorumla
+1 yıl4 senelik sevgilim başaktı. Titiz olduklarını söyleyebilirim aşırı derece hemde.
00 Yorumlayorumları okudum da vay arkadaş ben neymişim be ? :D:D
20 YorumlaBilmiyorum bende..Anlayan varsa bana da söylesin benim de yükselenim başakmış. :/
10 Yorumlayaşanmaz onlarla kızları özellikle tercihim değildir .
21 Yorumlaevet en yakın arkadaşım başak burcu:ciddiyeti beni delirtebiliyor bazen
10 Yorumla
+1 yılben başak burcuyum çok araştırmacı temizlik hastası tititz özellikleri olan bir burç :)
00 Yorumlaben başağım misal. çekilmeziz biz ya...
48 YorumlaOldu hemde en koyusundan adı bile başaktı gerisini sen düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşak burcu = Terk eden sevgili
112 Yorumla
+1 yılBiz başakları seven pek yoktur
32 Yorumla- +1 yıl
di mi? o yüzden fazla umitlenme boşuna
+1 yılbaşak burçuyum, batıl burçlar ile ilgilenmiyorum.
10 YorumlaBaşak burcu arkadaşımı çok severim
10 Yorumla
+1 yılBende başağım bana da bilgi verirseniz sevinirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvayy neymişiz biz bee
00 Yorumla
+1 yılen kötü rezalet bir burç kendi tespitim
10 Yorumla
+1 yılben titiz diye biliyom..
00 YorumlaHerkes benden bahsetmiş =)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTitiz olurlar