Gizli Üye(25-29)+1 yılHic unutmam cok yakin bir arkadasimla onlarin evine gitmistik kiz birden bire durdu ve uzun uzun yuzume bakti sonra da dudaklarima yapıştı itiyorum itiyorum gitmiyo ben ittikce o daha da kenetleniyo dudaklarima. Neyse sonra birakti yuzune baktim mal mal. Uzun zamandir benden hoşlandığını ve tepkimden korktugu icin hicbir sey soylemedigini belirtti. Dusunsene en yakin arkadasinin lezbiyen oldugunu ve hatta sana asik olduğunu ogreniyosun. Hala kendime gelemedim. Arkadasligimi da kesmedim. Emin ol biz de cok samimiyiz o beni optugu icin tiksinmedi aksine hosuna gitti ama bende tam tersi tiksindim. Cunku sadece erkeklerden hoslaniyorum. Sizinki anormal. Escinselsiniz. Allah ıslah etsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDurum vahim pampa
021 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Benim yakın arkadaşım bana şeyini yalamak istiyorum demişti bir kere
Ben hayir dedim - +1 yıl
Söylediğim de ciddiyim
Soran+1 yılPeki hala arkadaş mısın onunla?
- +1 yıl
5 senelik arkadasimdi. Geçen yazdan beri konusmuyorum
Soran+1 yılBence konuş sırf bu yüzden arkadaşlığını bitirme..
Bizde hiç öyle olmuyor. Yani bazen beraber yatıyoruz onunla hiçbir sorun olmuyor. Hatta bir keresinde sütyensiz yatmıştı benimle ama hiç başka şey hissetmedim oda utanmadı. Zaten biz böyle samimiyiz aramızda öyle şeylerin lafı yok- +1 yıl
Çok yanlışı oldu.. Bu küçük bir hatası sadece. Allah nasil biliyorsa öyle yapsin onu...
Soran+1 yılAnlıyorum, neyse boşver yeni arkadaşlıklar edin..
Bizim durumda da bir sorun yokmuş değil mi :))- +1 yıl
Teşekkür ederim cici kız
Soran+1 yılRica ederim güzelim.
Tekrardan soruyorum vahim olan bir şey yokmuş değil mi bizde☺- +1 yıl
Sen yine de dikkatli ol canım
Soran+1 yılAma tatlım kötü şeyler olsaydı eğer benimle sütyensiz yattığı gece olurdu. İlk defa o zaman onu öyle gördüm çok şaşırdım belli etmedim. Neyse o hiçbir şey yapmadı bir şeyde demedi direkt yatti yanima konuşmaya falan başladı.. Memeleri hakkında yorum falan yapmadı. Çok normalmiş gibi. Açıkçası biraz hoşuma gitti. Yani öyle bir şey olsaydı o an olurdu ama olmadi.
- +1 yıl
Yaş kaç
Soran+1 yılAnlatabildim sanırım
Soran+1 yıl19..
- +1 yıl
Peki tatlım anladım
Soran+1 yılSeni sevdim☺
- +1 yıl
Bende seni sevdim kızz
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙈 iyi birine benziyorsun
- +1 yıl
Sende iyi birine benziyorsun
Hayırlı geceler 🌸
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi geceler❤
- Kişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlık haline gelmiş bu.
Otobüste böyle yapıyorsunuz,
evde tek başına kaldığınızda kanınız deli deli akarsa ne olacak?
:)))
Aganigi naganigi :)
Sizi gidi gidiiiiiiii :)00 Yorumla
+1 yılŞaka dan başlar bunlar sonra...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılBen birinin dudağından öpmek istiyorsam onu arkadaş olarak görmüyorumdur zaten. Bak ben biseksüelim. Hoşlandığım kızı dudağından öpmeyi istiyorum çünkü ondan cinsel anlamda etkileniyorum. Ama arkadaşlarıma şaka amaçlı olsa bile dokunmuyorum ve bunu istemiyorum da. Onlar arkadaşım cünkü ötesi değiller. Tuhaf karşıladığım bu sadece. Eşcinsel olabilirsiniz belki birbirinizi en yakın arkadaş olarak kabullendiniz belki de çok daha fazlasısınız bu düşün derim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılİğrençsiniz. Erkek olsaydı hepinizs laf ederdiniz sizi iki yüzlü insanlar! Bir de eşcinsel değiliz diyor mk bal gibi de biseksüelsiniz! Kendine heteroseksüel diyip bizim gibi heteroseksüelleri küçük düşürmeyin.
49.media.tumblr.com/.../...eaxflQ1rvfb5vo1_500.gif20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu normal görüp, normal karşılayıp eşcinselliği anormal karşılıyorsan yanlış bir şey.
Ayrıca bu da yanlış bir şey. İnsan arkadaşım dediği insanı dudağından öpmez.10 Yorumla Sence normaldir ama peki o öyle düşünmüyorsa içten içe? Arkadaşınında beynini okuyamazsın ya? Dikkatli olun.
06 Yorumla
Soran+1 yılOnun da benim gibi düşündüğüne eminim, eğer öyle düşünseydi zaten belli ederdi.. Evde neler yapıyoruz onunla ama hiç öyle bir şey yapmıyor. İkimiz de samimi olduğumuz için böyleyiz
Soran+1 yılBiz onunla gece evde yalnizkende öpüşüyoruz bolca hicbir sorun olmuyor yani
Soran+1 yılBenim yanımda üstsüz durduğu zamanlar oluyor ve o zamanda öpüşüyoruz ama hiçbir şekilde cinsel çekim yok. Biz samimiyiz çekincemiz yok yanımda rahat giyinip soyunuyor utanmıyoruz birbirimizden
Soran+1 yılNasıl yani bende sorun var
Salak salak hareketler yapmayın
14 yıllık arkadaşım var biz bile böyle samimi değiliz be yuhh110 Yorumla
Soran+1 yılNeden salakmis? Canımdan çok sevdiğim arkadaşımi öpmek mi salaklik
Soran+1 yılCanim kardeşim o benim. Yani öpüşmemizde saçma bir şey yok. Ki evdeyken falan beraber yatiyoruz, gizlimiz saklımiz yok. Ben odadayken rahatca giyinebiliyor, bende öyle. Bir sorun yok. Bu samimiyetimizi gösteriyor
Soran+1 yılİyide soyunmak derken ic camasirlari duruyor sadece anlaminda. Sadece bir kez görmüştüm memesini ve gördüğüm zamanda garip karşılamadı. Güldü ve geçti. Ve artik öyle toplum içinde hicbir şey yapmıyoruz. Ben samimiyeti iyi anlıyorum merak etme. Onunla gizlimiz yok.
Soran+1 yılVicdanım rahat sadece sizin görüşlerini almak istedim
Soran+1 yılNedenmiş
Soran+1 yılSevdiğim bir arkadaşımi öpmek mi garip
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİki erkek öpüşse gay olur ama kız kıza öpüşüldü mü normal oluyor nedense
Otobüste neden dudak dudağa öpüşüyorsunuz insanların içinde amaç nedir yani? :D20 Yorumla Herkesde ahlak abidesi namus bekçisi olmuş. d bnce kimseye bir şey sorma ego tatmin ediyolar millete sövüp hakaretler yağdırıp
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım. Kendileri mükemmel insanlar sanki de benim hayatıma karışıyorlar
Soran+1 yılKalbimi dinliyorum evet canim. İstediğim yerde operim kimse karisamaz
Soran+1 yılSen bizi görsen ne düşünürdün peki
Yanlış değil ben bir escinselim benim cevrem biliyor onların yanında sevgilimi öpüyorum tanımadığım insanların yanında bile öpüyorum kimse bana karışamaz sende kimseye bakma hayatını yasa kardesim
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim beni en iyi sen anladın
Garip insanlar var :d olsun buda olsun ne diyelim olmaz desek yobaz olcaz
20 Yorumla
+1 yılBirbirinizi öptüğünüzde zevk alıyorsan ve eşcinsel olmadığınada eminsen bisex olabilşrsniz
00 Yorumla
+1 yılSiz aşmışsınız gençler eşcinselsiniz haberiniz yok.
20 Yorumla
+1 yıl@visenyaa
sdsdsdsdsd
yanlış değil anam öpüşün :D01 Yorumlakızlar yapınca değil erkekler yapınca eşcinsel oluyor :D
00 YorumlaAkli ile ovunmek ahmakliga delalettir. Eksik olan beyinliler senin gibi cahil soz etmiyorsa aynaya bakmalisiniz @boncuksultan
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSamimiyet? Pasif escinselsiniz daha farkinda degilsiniz bunun
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yok canım olur mu hiç çok doğru bir şey tabi ki 😂 hey Allahım sen akıl fikir ihsan eyle
10 Yorumlayo bende en yakın arkadaşlarımla grup yapıyorum, normal şey bunlar.
10 Yorumlakız kıza öpüşmek doğal geliyor bana ne hikmetse ama erkeke erkeğe bana karşı
00 YorumlaBiz de arkadaşlarla mikişiyoruz çok samimiyiz😒tövbe estağfurullah
00 Yorumla
+1 yılçok normal devam edin böyle
011 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin?
- +1 yıl
tabiki hayır yaptığınız normalde değil
Soran+1 yılNeden normal değil , samimilik göstergemiz o bizim için
- +1 yıl
insan sevdiği aşık olduğu adamla öpüşür en yakın kız arkadşıyla değil üstelik bide kız bide en yakın arkadaşın çok mu normal bu
Soran+1 yılBende onu canımdan çok seviyorum, kaç yıllık arkadaşım. Hiçbir yanlışı olmadı. Birbirimize olan sevgimizi böyle gösteriyoruz. Bizde gizli saklı yok. Öpüşmemiz de sakınca yok
- +1 yıl
yanağından öp o zaman dudağından niye öpüyosun
Soran+1 yılÖyle alıştık bir kere, ayrıca dudağından öpmem de ne gibi bir sakınca var ki? ne farkedecek..
Soran+1 yılBenim ondan çekincem yok, onun da benden
Soran+1 yılBiz onunla beraber yatiyoruz bazen, sarılarak uyuyoruz. Kardeş gibiyiz. Benim yanimda rahatça giyinebiliyor. Yani sana şöyle diyim. Bazen yan yana oturuyoruz beraber giyiniyoruz. Külotlu coraplarimizi giydikten sonra birbirimize bakıp gülüyoruz. Öpüşüyoruz o an. Sonra etek beğeniyoruz birbirimize giyinip çıkıyoruz. Bizde çekinme yok
- +1 yıl
bunun çekinmeyle bir alakası yokki tamam benimde çekinmediğim arkadaşlarım var ama ben öpüşmüyorum demişsin ya külotlu çorap giyerken bakıp öpüşüyoruz diye işte bunlar hep lezbiyenlik belirtileri
Soran+1 yılHaklisin öyleyim bunu farkettim zamanla ama gerçekten aşığım ona. Sana yanlış falan gelebilir ama çok seviyorum onu
Toplum içinde yanlış tabii
10 Yorumla
+1 yılsimarikca ve gayet samimisiz
110 Yorumla
Soran+1 yılPeki sence yanlış mı? Ayrıca neden şımarıkca ki
- +1 yıl
ya hadi evde tamam ama sokakta bir bayan simark olmamali ve cok sesli gulmemeli gayet hanim hanimcik olmali benm tercihim
Soran+1 yılİyide biz sesli falan gülmüyoruz ki. Sadece bazen öpüşüyoruz o kadar
- +1 yıl
sacma bence erkekle olsun kizla olsun sokak ortaso ayip
Soran+1 yılAma bunu çok nadir yapıyoruz canım, sürekli yapmıyoruz ki..
- +1 yıl
olabilir hic yapmasaniz dah guzel
Soran+1 yılBundan sonra hiç yapmamaya özen göstereceğim, peki ev ortamında yapmakta bir sorun yok değil mi, kimse görmeyecek sadece o ve ben
- +1 yıl
yani sizin samimiliginiz yaparsaniz kendiniz varsiniz kendinizin istedigi bir olay veya eglence yaparsaniz yapin ama toplumdaki davranislara dikkat edilmeli
Soran+1 yılHaklisin ya bir kere otobüste komik bir şey olmuştu bende çok gülmüştüm arkadaşımda. Sonra o an öpüştük bayağı bir. Yani 30 saniye falan sürdü. Öpme seslerimizde duyuldu tabi çok yüksekti zaten. Ne bileyim o an çoğu kişi baktı bir garip oldum.
Soran+1 yılBen birde o zamanlar hava düşkünüydüm. Yani öperkende herkes görsün diye öptüm. Öpme sesleri yükseldi bayağı sonra bıraktım bende.
bence değildir ya en yakın arkadaş kardeştir bence
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle. Onu kardeşim olarak görüyorum oda beni. Seni seviyorum dostum falan deyip öpüyoruz birbirimizi
Soran+1 yılZaten mümkün olduğunca yapmıyorum ama evde falan çok rahatız bir sorun olmuyor
Soran+1 yılÖpüşürken bizi görenler sanki cinayet işlemişiz gibi bakıyordu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin yol yol değil 😀 o yönde ilerliyorsunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılYok ya öyle şeyler olmaz
Soran+1 yılO yönde ilerleseydik eğer beraber yattığımda olurdu. Olmadi çünkü öyle bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmasa bile yaptığınız yanlış iğrenç
Soran+1 yılBizim için iğrenç değil. Ayrıca öpüşmek cidden hoş bir şey
+1 yılaynı eş cinsel günahına giriyosunuz
10 Yorumla
+1 yıltoplum içinde pek uygun değil
121 Yorumla
Soran+1 yılToplum içinde olmazsa sorun yok değil mi
- +1 yıl
Ya o sana kalmış bilmiyorum ama bu eşcinselliğin göstergesi de olabilir bnde öpüyorum kız arkadaşımı ama dudaktan değil yanaktan bu normal ama dudaktansa sıkıntı
Soran+1 yılYok ya eşcinsellik değil bizimki sadece samimiyet. Öpüşürken ikimizde hicbir şey hissetmiyoruz. Yani eve geldiğinde falan hoşgeldin deyip öpüşüyoruz vs bizim için sorun yok
- +1 yıl
Ya siz bilirsiniz bişey hissetmiyorsanız sorun yok ama bir bakmışsınız istemeden gelişmiş o yüzden dikkat edin derim:)
Soran+1 yılİnan gelişmez öyle şeyler. Yani biraz özel olacak ama anlatmak istiyorum. Bazen benim odamda sadece iç çamaşırları ile duruyor benim külotlucoraplarimdan giydiriyorum ona. O vaziyetteyken bile öpüşüyoruz ama hicbir şekilde bir şey olmuyor.
- +1 yıl
Siz baya samimisiniz değişik bir arkadaşlık sizinki ama dediğim gibi size kalmış siz kendinize güveniyorsanız bu konuda sorun yok
Soran+1 yılSamimiyiz evet bende bunu anlatmaya çalıştım. 🙈
- +1 yıl
Yalnız toplumda sakın yapmayın çok yanlış karşılanır
Soran+1 yılYapmıyoruz Canim artık zaten sadece evde❤
- +1 yıl
Tamam😊
Soran+1 yılYapmisligimiz var ama ve basimiza olaylarda geldi
- +1 yıl
gelmezmi Türkiye burası
Soran+1 yılÖpüşürken bizi görenler sanki cinayet işlemişiz gibi bakıyordu
- +1 yıl
valla bnde görsem bnde öyle yaparım çok hoş görünmüyor çünkü
Soran+1 yılBizde bu yüzden yapmıyoruz zaten ama evde acısını çıkarıyoruz😄🙈
- +1 yıl
:D garip bir fantezi ama
Soran+1 yılOlsun biz seviyoruz bunu 😄😄 sana özelden bue2şeyler anlatmak isterdim
Soran+1 yılBir şeyler
- +1 yıl
Bana uyar :)
Soran+1 yılYarın mesaj atarım 2 xper olduğumda yani. Anlatacaklarım ise evde yaptığımız şeyler❤ merak ediyorsundur belki
- +1 yıl
Tamam sorun değil:)
+1 yılaman ben de öpüyorum boş ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevindim buna. Bence de garip bir sey yok
Soran+1 yılSana ne gibi tepkiler veriyorlar
Siz baştan aşağı yanlışsınız.
00 Yorumla
+1 yılben görsem bunlar bacım derim anla artık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltrollcan xper kasma pesınde yuz vermeyın la
10 Yorumlabende yaşamıştım kötü bir durum çok kötü
00 Yorumla
+1 yıldudaklar kırmızı kırmızı tabi , can çekerrr..
00 Yorumlabenimle de arkadaş ol :D
00 Yorumla
+1 yılböyle iyisiniz bozmayın
00 Yorumla
+1 yıliğrenç ötesi.
114 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
normal birsey mi sence ben hissedip hissetmediğinle ilgilenmiyorum ablan kız kardesin veya anneni düşün böyle bişey yaptıgını ne kadar kabul görürsün.. onu gectim erkeklerde aynı seyi düşün yani iğrenç bir durum bence.
Soran+1 yılCanim kardeşim o benim. Yani öpüşmemizde saçma bir şey yok. Ki evdeyken falan beraber yatiyoruz, gizlimiz saklımiz yok. Ben odadayken rahatca giyinebiliyor, bende öyle. Bir sorun yok. Bu samimiyetimizi gösteriyor.
- +1 yıl
Bunları canım kardesim dediğin elin kzıyla yapıyorsun ama eminim o çok sevdiğin ailenle yapmıyorsun değil mi? bu kızlada arada bir mesafe olmalı diye düşünüyorum ve senin amacın trollemek can sıkıntısı seninkisi belli. :)
Soran+1 yıl^Trollemek falan gerçekler
Soran+1 yılelin kızı dediğin ve benim biricik arkadaşım
Soran+1 yılOnunla öpüşmek beni mutlu ediyor
- +1 yıl
ya ben seni engellemedim miii
Soran+1 yılEngelleme
Soran+1 yıl;Kötü bir şey demiyorum
- +1 yıl
ya banane senin sapkınlıklarındannn
Soran+1 yılniye öyle diyosun ki kötü bir şey değil ki bunlar
- +1 yıl
ya bana bak arkadasım burada yası ufak kardeslerimizde var sacmaladın yeter.. onların ahlakını bozma anormal bişeyi normalmiş gibi göstermeee cidden uyuz ettin. git kız arkdasına söyle onu ne kdr sevdiğini.
Soran+1 yıl18 yaş altı yasak sitede. Küçük olan yok. Ayrıca garip bir şeyde yok. Kız dostumu çok seviyorum ve öpüşüyoruz gayet güzeller
+1 yılyoo nolcak boşver
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bosveriyorum ama bazıları yanlış diyor
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sence ne kadar doğruysa bence de o kadar doğru
10 YorumlaTuhaf birşey.
111 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılBen onu sevgiliden öte seviyorum. Canim kardeşim o benim. Yani öpüşmemizde saçma bir şey yok. Ki evdeyken falan beraber yatiyoruz, gizlimiz saklımiz yok. Ben odadayken rahatca giyinebiliyor, bende öyle. Bir sorun yok. Bu samimiyetimizi gösteriyor
Soran+1 yılBiz öpüşmemizde sadece gülüyoruz şehvet vs yok.
Soran+1 yılBende bunu anlatıyorum. Hatta şöyle diyim yiyişecek gibi öpüşüyoruz yalnızken. Yani odada giyinirken falan külotlucorabi ile yanıma geliyor nasılım falan diyor gülüyor. Bende oo harikasın vs diyorum. Sonra iyiki varsın seni seviyorum deyip öpüyoruz birbirimizi ama inan bir gram sehvet vs yok. Tamamen arkadascil
Soran+1 yılNe düşünüyorsun bu yazdıklarımdan sonra peki? :)
Soran+1 yılTroll değilim, ciddiyim gerçekten
Soran+1 yılInanmak başta zor gelebilir ama gerçek bir şey anlattıklarım
+1 yılTabiki yanlış
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Senin de dediğin gibi yakın arkadaşın çünkü
Soran+1 yılBende yakın arkadaşım olduğu için yapıyorum ama zaten samimi olduğumuz için
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yanlış
11 Yorumla
Soran+1 yılNedenmis
+1 yılYanlış nirşey bence
10 Yorumla
+1 yılYanlış tabii
10 Yorumlayanlış tabiki
10 Yorumla
+1 yılyok opus sen nirmal
00 Yorumla
+1 yılYanlis tabii
00 Yorumla