Kusursuz insan aramak
Kişinin kusurlu olduğunu gösterir bu tez doğru mu?
Kişinin kusurlu olduğunu gösterir bu tez doğru mu?
aklima şöyle bir paradoks geldi. Kusursuz insanı arayan kişi kusurludur, çünkü kusursuz insan yoktur. Doğal olarak olmayan birşeyi arayan bir insanda kusurludur, o zaman sorunun cevabı evet oluyor. Ben gidip birşeyler içeyim şayet bu cümleden sonra kayışlar kopmak üzere...
:)
kendini sapıktır. karşısındakininde sapık olmasını ister. 2 sapık bir araya geldiğinde saçma sapık şeyler olur. yani kısacası kusursuz kadın arayan adam hadım olur demişler...
dogru demis kim demisse... kenedene bakmaz gelir sen soylesin boylesin bide sen bana sorr be kadin de, sen neyimden memnun degilsn hep ben hep ben kusurludan cok özurlu gibi hsstmeye basliyrm bazen...
kusursuz kul yoktur... asil kusrsuz insan kusurlari görmezden gelen insandir...
Sevdim bu sözü
Cevap
8Cevap
Kusursuz dost arayan dostsuz kalır diye doğru söylenmiş biz söz var.
%50 dogru %50 tam tersı olabılrr her ınsanda kusur olur beserız sasarız kısaca
Yanlış insan kendini biliyorsa aradığı insanın o özelliklerde olmasını ister bu çok normal
Ne kusursuz insan ara, ne de insanda kusur...İyi ilişkiler kurabilen kişi bütün hayatı boyunca mutlu olmayı başarabilmiştir. Tahammülsüzlüğü ilke edinen kişiler ise kendilerini sonsuz mutsuzluğa mahküm ederler.
kusursuz bir ilişki iki kusursuz insanın yan yana gelmesiyle olmaz..
birbirimizin kusurunu örtebilirsek erişiriz kusursuz bir ilişkiye..
Kusursuz insan yok.. Var ben öyleyim diyene zaten narsistik bozukluk teşhisi koyarlar.. Ki bu teşhis kişinin kusurlu olduğunu kanıtlamış oluyor..
Kusursuz insan kusurları da örtmeye çalışan değil midir ?
kusursuz insan yoktur. o yüzden kusursuz insan aramak saçma ama çoğu insan kendi kusurlarını kapatmak için kusursuz insan arar.
kim ne ararsa arasın . onlar arasın hatta mutluluk gelsin bize yapışsın
Sende çok şey istiyosun
Kalp kalbe sığındı mı , göz gözü kusurlu göremez.
kendini kusursuz sandığını gösterir.
doğru..çünkü kusursuz yoktur...
bence kessnlkle doğruu
Kusurlu olmakda guzel :)
Kusursuzluk kadar iticisi yok.
bulmuştu bunamak derler kişilik meselesi bnce ...
evet malesef öyle
Olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar