İkizler erkeği nasıldır sizce?
ikizler erkeği nasıldır?
ikizler erkeği?
ikizler?
Burç?
ikizler erkeği nasıldır?
ikizler erkeği?
ikizler?
Burç?
İkizler burcu erkeği zeki, nazik, güzel ve etkili konuşan ve cazibeli yapısıyla dikkat çeker. Pratiktir ve sorunlar karşısında kolayca çözüm üretebilen bir yapısı vardır.
İkizler burcu erkeği değişkendir ve bazen onu anlamak zor olabilir. Çocuksu tavırlarıyla sürekli ilgi bekleyen bir yapısı vardır. Aklına koyduğunu mutlaka yapmak ister. Diğer taraftan özgürlüğüne düşkün olan ikizler erkeği kısıtlanmaktan ve emir almaktan hoşlanmaz. Kendi işini yapmaktan daima keyif alır.
İkizler erkeği çift kısmetlidir. İnsanlarla kolay diyalog kurabilen ve sözünü dinleten bir yapısı vardır. Karşı cins tarafından hemen fark edilir. İşle ilgili konularda yeni fikirler ve yeni projeler üretmekten çok keyif alır. Maddi konularda da değişkendir. Bazen çok bonkör, bazen de çok cimri olabilir. Fakat idare konusunda oldukça zayıftır. Bir konuda derinleşememek gibi bir problemleri vardır.
İkizler erkeği savurganlığı sever ve para konularında fazla başarılı değildir. Duygusal anlamda fazla hassas değildir ve olabildiğince işin mantıklı tarafından bakmayı sever.
İkizler erkeği çok disiplinli bir ev hayatından hoşlanmaz, fakat çok severse evlenip bu evliliği devam ettirmek için çaba harcayabilir.
sevdimiydi tam sever ama soğursada bir daha bakmaz asla.. bende ikizlerim kendimden biliyorum.. duygu karısımı coktur.. bir güler aniden aglar.. seviyom der ama soguyabılır hemen.. yani değişik duyguları aynı anda yaşayabilir
Bak işte bu çok kötü soğuduğu zaman silermi hemen yoksa merhametlimidir ya da seviyomudur yani ben griyi hiç sevmem ve bencilsiniz bence canınız nasıl isterse neden sormuyosunuz sonuç önemli demi?
Sıkılmayı sevmiyosunuz demi? Peki bunu değiştirmek için ne yapabilirim?
Bilmiyorum çabalıyorum ama çok kırıcı bir bakıyorum çok sıcak candan ertesi gün soğuk
Ikizler burcu bencil kendini begenmis yalanci ve iki yuzlu oluyo. test ettim onayladim. Ama erkeklerde ayni mi bilemem
Hemen hemen yani bir gün aynen bütün olumsuz özelliklerini beli ediyo ertesi gün "canı isterse" çok tatlış yani bencil iki yüzlü
Dengesiz. Çabuk seven çabuk unutan insanlara yukarıdan bakan
Cevap
7Cevap
Birinin ikizidir heralde başka bir yorum bulamadım :)
Valla bacım bnde en sahanesinden İkizler erkeği tipik özellikler dahili ama valla bi cacık çıkmaz cins adamım dengesiz bi oyke bi böyle kararsız ayakkabiyi bike 4 saat secer seni sectiyse özel sin kafana göre takıl ne diyelim:)
İkizler erkeğiyim bi kizi 18 ay görmeden sevmek onun için okul değiştirmek, kendini geliştirmek , başarılı olmak gibi bir çok şey yaptım ama gidip serserinin biriyle 1 hafta çıktı öğrendiğim zaman soğudum.
Nasıl olacağı sana bağlıdır.. Bulunduğu kalbin şeklini alabilir))
İkizler erkeği diyince akla ben gelirim
Nasıl birisin?
Sana o kadar uzun uzun yazı yazmak isterdim ki baktım internetten çok saçma sapan yazılar vardı benimle alakası yok 1 2 tane özellik dıșında gerisi saçma salağın bir tanesi uyduruyor yazıyor millette inanıyor zaten sana söyleyeceğim tek șey burçlara inanma baktığında 1 2 tanesi uyabilir ama gerisi yalan kendimden söyleyecek olursam bir șeyler söyleyebilirim
Tek bir kız severim seversemde tam severim ömrümün sonuna kadar bırakmam onu diger konularda da ne yaptığını biliyorsa ona hiç karıșmam hiç bir șekilde sıkmam o ne isterse o olur o ne seviyorsa ne istiyorsa onu yaparım onun o güzel yüzünden bir yaș bile akmasına izin vermem onu her zaman mutlu etmek için elimden ne geliyorsa yaparım bir cok șey var iste vs senin sormak istedigin bir sey varsa sor yorumlara baktim bir iki kiseye bir seyler soylemissin
Değişkensiniz ama?
Yok ben değișken değilim olduğum gibiyim șu var ki sevdiğim kız söz konususuysa ona karșı hrp iyi olurum hiç bir zaman farklı olmam bu burçlan alakalı değil kișiliklen alakalıdır burçlar saçma uydurma șeyler 1 2 tanesi doğru diye hepside doğru olucak değil sallamıș tutmuș o kadar baktım okudum 1 sayfalık yazıları boștan boșuna ama hepsi saçmalıktan ibaret
Yukselen ne
@Pembistann Onu bilmiyorum bakmadım hiç burçlarla ilgilenmiyorum zaten
Dogum saatini biliyon mu
@Pembistann yok hayir bilmiyorum
Ogrenn
ikizler den uzak dur
üzülürsün
Benim erkek versiyonum
tehlikelidir derler genelde
iki yüzlüler
Aynen hergün farklı bir karakter bir bakıyorum melek bir bakıyorum öküz ama has öküzlerden sarı öküz
Anlatsam sıkılırsın gerek yok.
Sevmem.
hepsi aynı değildir.
Hemen hemen ama
yaşadıklarının etkisi farklılaştırıyo. ikizleri.. bilenenlerden çok tanımak lazım ikizleri..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar