Doğruluk mu Cesaret mi oyununda nasıl sorular sorulabilir? Sizin sorduğunuz sorular nelerdir? Herkesi şaşırtacak en eğlenceli soruları paylaşır mısınız :)doğruluk mu cesaret mi oyunu soruları
Doğruluk mu Cesaretlik mi oyununda nasıl sorular sorulabilir?
ya bizde artık nasıl bir gerizekalıysa kıza bikini bölgeni en son ne zaman aldırdın demişti bizde saf saf kaç kişiyle sevgili oldun falan diye soruyoruz gençlik kötü :D
Birlikte oynadığın kişilerin hikayelerini bilmek bu anlamda çok önemlidir :) Samimi arkadaşlarınla oynuyorsan onların sırlarını senin ağzından hiçbir şey çıkmadan başkalarına anlatmalarını sağlayabilirsin. Pek arkadaşça görünmese de bu oyunun amacı bu :)
- Birlikte, arkadaş grubunuzdan saklamanız gereken bir şey yaptınız ve sadece ikiniz biliyorsunuz. Bunu sormakla başlanabilir. - Arkadaşınızın mahcup olacağı ama onu yerin dibine sokmayacak bir kusurunu biliyorsunuz, vücudunda en nefret ettiğin yer nere diye sorarak devam edebilirsin. Kendi söylediğinde öz güven anlamında da ilerleme kaydedebilir. - Son olarak hoşlandığı ya da birlikte olduğu kişiyle ilgili hele de o kişi de o ortamdaysa soru sormayı unutma :) Örneğin hoşlandığı kız da sizinle oynuyor. Ona hoşlandığı kızı a'dan z'ye tüm fiziksel özellikleriyle tarif ettirin. Biraz utansın.
-Daha önce birine karşı birşey hissettiğin, belli etmedigin oldu mu? -Rezil olduğunu düşündüğün bir anını anlat. -Geri dönebilme ve düzeltebilme şansın olsa hangi güne, hangi ana dönmek isterdin? -Pişman olduğun ve bir daha asla yapmam dediğin birşey var mı? Varsa anlat. -Eğer geçmişinin geleceğin olduğunu ogrensen neleri düzeltmek isterdin? -Kendinde asla degistiremedigin aynı zamanda hiç sevmediğin karakteristik özelliğin varsa anlat.
Gibi saçma sorular kumpanyası. Birini tanımaya çalışıyosan çok iyi bir oyun haline geliyo. tanıdığın insanlarla sadece cesaret dediklerinde eğlenceli oluyo. Ama tavsiye etmiyorum, tek başıma langirt oynamışlığım var 😑😀
Emek verip tek tek yazmışsın ve okulun kantininde bende bir kez tek oynamistim langırt ogrenmeye çalışıyordum sayılır ama o an kimse yoktu. Birino tanımak istedigim olmadı hiç sadece kuzenlerle 3-4 yildir bir araya geliyoruz o an oynarsak soru soramiyorim😅
Tek başıma 4 kişinin yerine kızma biradee oynamistim tavla oynamıştım birde dama oynamıştim aklıma gelenler bunlar bende olmasam ben kimle oynayacakmisim ya 😁
Hiç biriyle birlikte oldunmu İlk ne zaman öpüştün Kimle öpüşmek isterdin Hiç mast yaptınmı En son ne zaman mast yaptın Prn izledinmi Bunları söylüyorum çünkü bunun dışında normal soruları zaten sorabilirsin aklına gelebilir.
hızlı giden bir araç üşünün hızı ortalama 220 civarında ama birde sinek vızıldıyor vızz vızz tam kulağının dibinde penceyeri açıyorsun yok hala orada elinle kovalıyorsn tık yok hala vız vızda vız vız iiyice sinirlenip dahada hızlanıyorsun emniyet kemerini takıyor ve yolun sağındaki ilk gördüğün ağaca çarpıyorsun. soru sineyin durumu nedir?
Son oyununun son sorusu: rizacigim geçen tuvalete senin hemen ardından girmiştim tamm deliği tutturamamissin gordugum kadarıyla bokkun kayseri pastırması gibi kalın kalın çıkmış neden o kadar kalındı? Cevap: Ben gayim ve arkadan veriyorum
d-c oynuyoruz +öpüşün -nedi10 la miletin arasında +yapıcan mk dc buı sonra inan ya da inanma saat 12:45 civarından 3:30 a kadar bunları öpüştürdük yok olmadı yok yanlış pozizsoyn diyene kadar Xd sonra oyun bitti.