Güven yere, kişiye zamana göre degişen bir oluşumdur. Ve zamanla güven ya oluşur ya da oluşmaz Güveni neye kime nasıl tek kullanımlık deniyor bilinmez.
kısacası bir yerdne mal alırsın cürük cıkar o malı ikinciye alırsın iyi 3 4 5 hep iyi bir tane daha alırsın curuk cıkınca güvenin devam etmesi icin bir şans daha verirsin. Ama bu insanlar arası durum yer zaman gibi kavramlarla ölçüşmeden güveni dar kalıplarda tanımlamak son derece yararsız
Başkalarından emaneten alınan ve kendi ihtiyaçları doğrultusunda sanki kendisine aitmiş gibi har vurulup harman savrulan duygusal kağıt mendilin halk arasındaki en yaygın markasıdır.
yarın yine yemek yiceksin ve o yemekten sonra yine ilk dalı yakıcaksın. demem o ki "ilk"leri gözünüzde bu kadar mükemmelleştirmeyin. her şeyin bir ilki, her şeyin bir sonu vardır. güvenle hiç problemim olmadı, itinayla güvenilir.😀😀
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Guven alinmaz, verilir.. ben de ayni seyi soyleyebilirim.. guvenilirim ama guvenmem herkese :)
Güven zor kazanlan kolay kaybedilen dir yalanlar yıkıcı si kurtuluşu kendine inandrmasi Dr Şu an eşime güveniyorum. ... yalanlardan dolayi güvensiz ilişkide olmaz sonumuz hayırlısi olsn
güven olmadan oluşan bir ilişki havada uçuşan balona benzer ufak bir fırtınada saga sola ucar sallanır ve ılk fırsatta booomm ... ben cok onem verırım dıkkat ederım kendıme karsımdakındende aynı hassasiyeti beklerim güven benim için herşeydir ...
En İyi Cevaplar