-Sinsi Sevgilim-in Amacını Anlayabilecek Olan Birine İhtiyacım Var? Bir Bakabilir mi?

Bugün saat 6 ya kadar sevgilimle mesajlaştık. Konuşmalarımız bir yerden sonra durdu. Ben bir saat sonrası onu aradım. Telefonu açtı, ama şu an meşgulüm daha sonra konuşşak olur mu dedi. Ben de hemen tamam dedim, telefonu kapattıktan sonra Mesaj attı annemle konuşuyorum dedi. Ben de bu mesajının ardından müsait olduğunda beni ara dedim. Bu girmiş bakmış bu yazıma ama tamam falan demedi. Nese işte ben bir saate kadar sabrettim arasın diye ama bana dönmedi sonra mesaj attım kendisine niye aramıyon diye. Bu seferde bana -Arkadaşların yanındayım konuşuruz sonra olur mu? dedi. -Hangi arkadaşların dedim. -Mahalledeki arkadaşlarım diye yanıtladı. - Kız var mı dedim öyle gülerek. -Hepsi erkek dedi. Sonra ben yarım saat sonrası yine mesaj attım öyle kendisine. Üzülme işareti gönderdim. O da bana ne oldu dedi kendisi de üzülme ifadesi gönderdi. Ben onun rahat rahat arkadaşlarıyla takılsın diye cevap vermedim bu yazdığına ne de olsa müsait olunca beni arar diye düşünüyorum kendimce. Bu bir saat sonrası bana - ya sendeki bu umursamazlık ne lan, giriyorsun cevap vermiyosun diye bir yazı yazdı. Ben de yaklaşık yarım saat sonra kendisine döndüm ve - Beni arasana yazdım. Bu mesajı attığımdan bir dak. öncesi kendisi whatsappta online idi. Sonra bu yazıma dönmedi bir türlü. Ardından hep saat aralıklarıyla bir kaç mesaj göndersem de yine cevap alamadım kendisinden. En son attığım mesajda - Bugün beni aramanı bekliyorum beni aramadan uyuma dedim. Hala cevap gelmedi. Mesajlar okunmadı. Sonra sabah 6 gibi gelen tek mesaj - uyudun mu oldu. Ben bir kaç dak sonrası hemen cevap verdim uyumadım diye ve bu mesajı yine online olduğunun bir dak öncesi gönderdim. Ardından birkaç dak. daha gecince - bu saate kadar naptın dedim. Hala cevap bekliyorum. Amacı ne bunun alah için acaba bir şeyler mi çeviriyo? Sizce? Fikirlerinize ihtiyacım var?
-Sinsi Sevgilim-in Amacını Anlayabilecek Olan Birine İhtiyacım Var? Bir Bakabilir mi?