benim çok iyi dostlarım yok. bir cafeye gidecek kadar samimi arkadaşlarım yok. iyi bildiğim bir spor dalı yok. dans edemiyorum veya bir müzik aleti çalamıyorum.
hayatımda hiç kampa katılmadım. hiç arkadaşımın evinde bile kalmadım. tek başıma veya arkadaşlarimla denize dahi gitmedim. ne de başka bir şehri gezmeye gidemedim. bir projede yer almadım. bir sosyal sorumluluk programına dahil olmadım. farklı veya sıradan, bu hayatta hiçbişeyi tam olarak yaşayamadım. hata kimde nerede ne yapmalıyım bilmiyorum.
ne yapayım ben şimdi. adam akıllı fikir verin bana, hayatımı nasıl daha anlamlı kılabilirim?
ne yaparsam yıllar sonra dönüp baktığımda hayatım boşa geçmiş demem sizce?
bu arada bazı imkansızlıklar var veya cesaretimi kıran şeyler de var ama önerilerinizin hepsini dikkate alacağım kesinlikle..
değerli yardımlarınız için teşekkür ederim..
hayatımda hiç kampa katılmadım. hiç arkadaşımın evinde bile kalmadım. tek başıma veya arkadaşlarimla denize dahi gitmedim. ne de başka bir şehri gezmeye gidemedim. bir projede yer almadım. bir sosyal sorumluluk programına dahil olmadım. farklı veya sıradan, bu hayatta hiçbişeyi tam olarak yaşayamadım. hata kimde nerede ne yapmalıyım bilmiyorum.
ne yapayım ben şimdi. adam akıllı fikir verin bana, hayatımı nasıl daha anlamlı kılabilirim?
ne yaparsam yıllar sonra dönüp baktığımda hayatım boşa geçmiş demem sizce?
bu arada bazı imkansızlıklar var veya cesaretimi kıran şeyler de var ama önerilerinizin hepsini dikkate alacağım kesinlikle..
değerli yardımlarınız için teşekkür ederim..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer