• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Yengeç burcu ve akrep burcu uyumu nasıldır?

bhrkly
bhrkly Takip Et
Xper 2 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
yengeç erkeği ve akrep burcu kadını ile ilgili bir fikri olan var mı?
Yengeç burcu ve akrep burcu uyumu nasıldır?
Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• karaman7070
    karaman7070 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 35%
    +1 yıl

ben akrep burcuyum hiç bir zaman akrep yengeç birbirine benzemez pek uyumlu olduğumuz söylenemez yükselen burcum kova sanıldığı gibi akrep burcu duygusal değildir kendimden biliyorum o yengeç ve balıklar için geçerlidir akrep mantık burcudur uç noktalarda yaşar her şeyini en iyisine en mükemmeline sahip olmak ister her şeyde mantık arar çok detaycıdır hataya karşı hassas olan yalanı sevmeyen burçtur aynı zamanda çok kincidir yapılan iyilik ve kötülüğü hiç bir zaman unutmaz fil gibi hafızaya sahiptir burçlar kuşağının aynı zamanda en korkutan ürküten burcudur canı yandığında canı yanmasına karşın ne yapar eder intikam alır intikam peşinde çok koşar bakışları derin ve koyudur adeta sır küpüdür bütün sırlarınızı paylaşırsınız akreplerin ağzından hayatta sır alamazsınız o sırrı kendi içinde tutar modern yaşamayı sever ileri görüşlüdür çok zekidir ve sinsidir sevdiği insan için yapamayacağı fedakarlık yoktur sırtında taşır ama dediğim gibi bir hata yapıldığı zaman sevgisinde azalma olur soğumaya başlar çok irdelerse kin tutar o duruma gelirseniz arkanıza bakmadan kaçın derim ben :) bunda çok ciddiyim bu konuda yanlış anlamayın bu övünme değildir burcumuzun özellikleridir slient boşuna diretme kardeş uyumlu falan değiliz siz biz farklıyız en iyi anlaştığım burçların başında kova geliyor 2 balık 3 yay burcu 3 başak 4 oğlak en iyi anlaştığım burçlar bunlardır..

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• wildlands
    wildlands Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 73%
    +1 yıl

ben AKREP"im hiç anlaşamam hep anlaştığı söylenir ama bu tamamen yalandır astrolojik olarak belki ama uyum konusunda sıkıntılar yaşanır belki ilk başta çekici gelecektir ama Akrep belirli bir süre sonra sıkılacaktır kendine yeni maceralar arayacaktır Çünkü Akrep Mars yönetimin"de olan bir burçtur mars ise heyecan aksiyon yaşam enerjisi hareketlilik demektir aktiflik demektir bunu yengeç"te bulamayacak Akrep her şeyde mantık arayan bir burçtur yengeç ise tam tersi duyguları ile hareket eder akrep burçları duygusal insanlardan nefret eder o tarz insanları aciz olarak görür"ki bence haklıdır genel olarak %40 bir uyum vardır fikirler bir olsa"da AKREP kendi yolundan yürümeye devam edecek yengeç"in duygularını anlamayacaktır çünkü Akrep duyguları çok zor harekete geçen burçlardan biridir en çaresiz anın"da bile duyguları ile hareket etmez analitik zeka yapısı vardır çözüm odaklıdır krizler burcudur akrep şiddet öfke kavga nefretten beslenir dürtüseldir asabi bir yapısı vardır Akrep"in açık sözlü olması sivri dilli olması bu ilişkiyi sonlandıracaktır AKREP BURCU başak oğlak yengeç boğa burçları ile uyum yakalayamaz çünkü a sosyal burçlardır AKREP İÇİN HAVA VE ATEŞ ELEMENTLİ BURÇLAR DAHA UYUMLUDUR ONLARDA UYUM YAKALAYACAKTIR..

1
    0 Yorumla
  • Kupa Kızı
    Kupa Kızı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Bir Yengeç burcuna aşıksanız size çok uygun birini buldunuz demektir. Bu beraberliğin değeri 10 üzerinden 10 olacaktır. Yengeç insanı da sizin gibi derin duygulara sahiptir ve çok anlayışlıdır. Birlikte zengin ve sıcak yaşantınız olacaktır. İkinizinde duyguları sık sık değiştiği için bu konuda birbirinize anlayış gösterirsiniz. Değişen duygularınızı izlemek ilginç olacaktır. Yengeç'te sizin gibi su elementi taşıdığı için o da kuvvetli, içgüdüsel ve yakın bir ilişkiye ihtiyaç duyar. İkiniz arasında siz daha esneksiniz ama o da değişen durumlara uyum sağlayabilir. Yatakta birbirinizi çok iyi anlarsınız. Yengeç burcu aile istediği ve Akrep burcu da doğurganlığı yönettiği için beraberliğiniz çok verimli olacaktır.Yengeç aynı zamanda besleyicidir, ikinizinde hayal ettiği ev ortamını yaratacaktır. siz evlenmeden önce karşısındakinin gerçek aşkınız olduğundan emin olmalısınız. Çevrenin etkisi ile ya da başka sebeplerden yanlış insanla evlenirseniz sonuç felaket olacaktır. Siz hayatta sadece bir kere aşık olunduğuna inananlardansınız. Yengeç burcu için güzel yemekler pişirmek aşkının bir ifadesidir.Birlikte mutfağa girin, yemek pişirin, birbirinize yedirin ve sevişin. İyi eğlenceler ! Sizi güzel günler bekliyor , Yengeç burcunu sakın bırakmayın.

Boyle diyor..

0
    2 Yorumla
    • karaman7070
      karaman7070
      +1 yıl

KUPA KIZI ÇOK SALLAMIŞSIN YA YENGEÇ DEME BANA SEVMİYORUM YENGEÇLERİ YOK İYİ AİLE BABASI YOK MERHAMET HER BURÇTA VAR BU ÖZELLİKLER OLMAYAN BİR ŞEYİ SÖYLE AKREP BURCUYUM NE ANLAŞMASINDAN BAHSEDİYORSUN EN SEVMEDİĞİM BURÇLARDAN BİRİ YANGEÇ ADI ÜZERİNDE...

Yorumla
    • karaman7070
      karaman7070
      +1 yıl

BİR KERE AKREP YENGEÇ BİRBİRİNE BENZEMEZ FARKLIDIR KENDİMDEN BİLİYORUM YAZDIKLARININ UYUMU %50 BİLEMEDİN BELKİDE DAHA AZ
      UYUMLU OLABİLİR AMA EVLİLİK KONUSUNDA BİR ŞEY DİYEMEM BALIKLAR GİBİ YENGEÇLER"DE DENGESİZ BURÇLARDIR AKIL VE MANTIĞI OLMAYAN BURÇLAR AKREP MANTIK BURCUDUR ZEKA VE AKIL BURCUDUR YAZDIKLARIN TUTMUYOR BİRBİRİNİ FARKLI ÖZELLİKLER FARKLI KARAKTER BIRAKIN BU BURÇLARIN BİRİBİRLERİNDE OLMAYAN ÖZELLİKLERİ VARMIŞ GİBİ GÖSTERMEYİ...

Yorumla
  • kibirliceviz
    kibirliceviz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

akrep yer o yengeç erkeğini.

2
    1 Yorumla
    • karaman7070
      karaman7070
      +1 yıl

onu bunu bilmem yükselen burcum kova burcum akrep kova"yı tek geçerim koç terazi yay en sevdiğim burçlar bunlar...

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

7

Cevap

• yazisiz
    yazisiz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 37%
    +1 yıl

Şahsi fikrimi ve tecrübemi paylaşmak isterim ki, yengeç erkeği ve akrep kadını sürekli didişirler ama bi o kadar da birbirileri olmadan yapamazlar. Ben akrep burcuyum, eski erkek arkadaşım yengeç idi. 2 yıllık bi ilişki birbirimizi yemekle geçti desem yeridir. Tabii bu net bi bilgi değil başımdan geçen bi tecrübe :)

2
    5 Yorumla
    • bhrkly
      bhrkly
      +1 yıl

işte yengeç erkeğinı ılşkıde bılemycem cok ama bende akrep burcu oldgm ıcın tedrgınlığm akrep bayanlarndan :))

Yorumla
    • yazisiz
      yazisiz
      +1 yıl

Akrep kadını bi tanedir :P kim ne derse desin ! Tamam biraz(!) kıskanç, sinirli ve hırslı olabiliriz ama çok mutluyuz böyle :D Yengeç erkeğine gelince, kuzenim de yengeç erkeği onunla da anlaşamam mesela. Ama dediğim gibi sadece aşk-ilişki konusunda mı soruyorsun bilemedim? Bence yengeç erkeği-akrep kadını anlaşamıyor :)

Yorumla
    • bhrkly
      bhrkly
      +1 yıl

ewt o anlamda sordum..aslına bakarsan bencede akrep kadınları gıbı bırısını bulmak kolay degıl ne kadar kıncı tuttgnu koparan da olsa ne ıstedıgını bılen bayanlardır oncelkle we kendını sewdreblmş bı erkeği mutlu edemycegı bı durum olamaz kaybedılmemesı gereken bı bayanlardır dıe dusunuorm akrep kadınını ama yengec erkegıde bıraz ıcıne kapank falan oldgu ıcın mı akreplerın ılgısını cekıo acaba?

Yorumla
    • yazisiz
      yazisiz
      +1 yıl

Aynen öyle. Akrep kadını çok fedakardır aynı zamanda mutluluk kaynağıdır. Kendimle birlikte bi çok akrep kadını tanıyorum ve analizim sonucunda ortak özelliklerden en pozitif olanı bence "mutluluk verebilmek". Dediğin doğru sayılır yengeç erkeği biraz pasif, daha içine kapanık oluyor. Bir de sonunu düşünmeden hareket eder.

Yorumla
    • wildlands
      wildlands
      +1 yıl

bizim AKREP KADINLARIMIZ BİLE ASALETTİR AMA O ASALET SİZ YENGEÇLER"DE YOKTUR SEVİYEMİZE ULAŞMANIZ İÇİN YÜKSEK KARAKTERLİ BİRİ OLMANIZ ŞART :)

Yorumla
  • scorpionalan
    scorpionalan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

ben akrepim sevgilim de yengeç aramızda öyle bir uyum var ki töbee öyle bir şey olamaz yani. hem iyi anlaşıyoruz hem de kedi ve köpekler gibi birbirimizi yiyoruz. sürekli kavga ediyoruz belki birbirimizi çok üzüyoruz 2mizde sinir krizi geçirsekte o benim aşkitellam yani. ne olursa olsun aynı yastığa başımızı koyduğumuzda sarılmadan uyuyamıyoruz yani sonra geçiyo zaten sarılınca. haa cinseellik mi bence zodyağın bu anlamda en uyumlu çifti bence o beni anlıyo ben onu anlıyorum zaten ben akrepim hiç bitmez enerjim onunki de bitmiyo ikimizde bulmuşuz birbirimizi hem dövüşe dövüşe hem sarıla sarıla vallah çok güzel ayy aşkitellam benim ya aşığım aşık. yaratanım herkeze benim ki gibi bir yengeç versin yine aşkım kapardı yattığı yastığı koklamaya gidiyorum.

0
    1 Yorumla
    • wildlands
      wildlands
      +1 yıl

ulan bende akrep burcuyum o zaman ben niye anlaşamıyorum çünkü o yengeçler duyguları ile hareket eden aciz yaratıklar AKREP ASİLDİR KARAKTERİ EN GÜÇLÜ BURÇLAR VAR 1 TANE ODA BİZLERİZ BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ :)

Yorumla
  • silent
    silent Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 47%
    +1 yıl

uyumlu burclardır. Anlaşabilir.

Ama akrep yengeci kafeslemek ister yengec se özgürlügü savunur.ortasını bulamazlarsa biter

0
    3 Yorumla
    • karaman7070
      karaman7070
      +1 yıl

anlaşamıyorum diyorum arkadaş salakmısın nesin bende akrep burcuyum yükselenim kova yok anladın su grupları benden uzak dursun arkadaş...

Yorumla
    • silent
      silent
      +1 yıl

bana mı diyorsun kardeş?

Yorumla
    • wildlands
      wildlands
      +1 yıl

SANKİ AKREP"İN ÇOK"TA UMURUNDA BİR YENGECE AĞIZ EĞMEZ AKREP KİMSEYE BOYUN EĞMEZ ALLAH"TAN BAŞKA ZATEN YENGEÇ AKREP İMKANSIZ İKİLİ HER NE KADAR AYNI GRUPTAN BURÇLAR OLSA"DA YENGEÇ A SOSYAL BİR BURÇTUR AKREP TAM TERSİ HİPER AKTİF MACERAPEREST BİR YAPISI VARDIR ELE AVUCA GELMEZ ONUN İÇİN EN UYUMLU BURÇ AKREP İLE BALIKTIR 2 SEÇENEK İSE TERAZİ DİYORUM HAVA GRUPLARI İLE ÇOK İYİ ANLAŞIR ATEŞ GRUPLARINDAN ASLAN KADINI VE AKREP ERKEĞİ MÜKEMMEL ANLAŞIR ÇÜNKÜ HER 2 BURÇ YÜKSEK KARAKTERLİ BİR BURÇTUR AKREP ASLAN KADINININ ETKİSİ ALTINA GİRECEK ÖMÜR BOYU MUTLU BİR ÖMÜR VE UYUM İÇİN"DE İLİŞKİ YÜRÜYECEKTİR AMA YENGEÇ Mİ ASLA.. KENDİ ADIMA İKİLİ VE ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİ OLSUN OLDUM OLASI BU YENGEÇLERDEN NEFRET EDERİM HİÇ"TE SEVMEM ONLARIN OLDUĞU ORTAMDA BİLE BULUNMAM...

Yorumla
  • etmus
    etmus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

burc uyumuna değil beyin ve bedenin tenlerinin uyumuna bakiniz :)

2
    2 Yorumla
    • doctorhouse
      doctorhouse
      +1 yıl

+1

Yorumla
    • merimeri
      merimeri
      +1 yıl

evet cok mantıklı :)

Yorumla
  • arsenlupen
    arsenlupen Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

google amca teyze herneyse burc uyumu yazınız.astrolog vs diye bir sayfa cıkacak.orası makuldür.ben yengeç erkeği olarak duygusal merhametli sevecen,zararsız iyi aile babası diye okumustum :))

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

oğlak burcuyum adam olun boynuzlarımla deperim sizi

3
    2 Yorumla
    • melankolia
      melankolia
      +1 yıl

oğlak burcunun özelliğidir zaten boynuzlamak...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

canın yanmış belli ki:)

Yorumla
  • Liquid-Soul
    Liquid-Soul Takip Et
    Bilge Yaş: 45
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 412 cevap paylaştı.

akrep burcuyum, buyur bacım sor? nedir derdin?

0
    3 Yorumla
    • overclocked4
      overclocked4
      +1 yıl

3 saat olmuş, üstüne eksi yemişim hala silinmemiş ilginç valla

Yorumla
    • çokdüşündümbulamadım
      çokdüşündümbulamadım
      +1 yıl

@overclocked4, alem adamsın.

Yorumla
    • Liquid-Soul
      Liquid-Soul
      +1 yıl

19 saat olmuş hala cevap almış değilim, ilginç valla

Yorumla
  • overclocked4
    overclocked4 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

önce oh jesus dedim sonra bastım şikayeti

0
    9 Yorumla
    • overclocked4
      overclocked4
      +1 yıl

20 dk oldu soru halen silinmiyor .. ilginç

Yorumla
    • overclocked4
      overclocked4
      +1 yıl

2 saat olmuş halen silinmemiş ilginç

Yorumla
    • çokdüşündümbulamadım
      çokdüşündümbulamadım
      +1 yıl

Adam Jesus'ın adını ağzına almış hala silinmemiş. Bastım eksiyi.

Yorumla
    • overclocked4
      overclocked4
      +1 yıl

3 saat olmuş, üstüne eksi yemişim hala silinmemiş ilginç valla

Yorumla
    • overclocked4
      overclocked4
      +1 yıl

4 saat olmuş, üstüne 2 eksi yemişim hala silinmemiş ilginç valla

Yorumla
    • overclocked4
      overclocked4
      +1 yıl

14 saat olmuş üstüne 5 eksi yemişim sadece başlık değişmiş, ilginç valla

Yorumla
    • çokdüşündümbulamadım
      çokdüşündümbulamadım
      +1 yıl

Ya sev ya terk et.

Yorumla
    • overclocked4
      overclocked4
      +1 yıl

olm dur konsepti bozma ya şurda kendi kendime konuşuyorum negzel

Yorumla
    • çokdüşündümbulamadım
      çokdüşündümbulamadım
      +1 yıl

Nereye kadar.

Yorumla
  • backdoor
    backdoor Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Anlaşabilir

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yengeç burcu ve akrep burcu uyumu nasıldır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Akrep ve kova uyumu nasıldır? 7 cevap verildi
Akrep ve Kova uyumu nasıldır? 3 cevap verildi
Başak ve Akrep burcu birlikte uyumu nasıl? 6 cevap verildi
Koç Ve Akrep burcunun uyumu etkileşimleri sizce nasıl? 4 cevap verildi
Koç ve akrep burcu uyumu nasil sizce? 3 cevap verildi
Akrep Burcu ve Yengeç Burcu uyumu? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gün içerisinde tatlı krizleriniz ne zaman tutuyor, nasıl bastırıyorsunuz?
  • 65 yaşında ki sevgilim bana evlilik teklifi yaptı sizce kabul etmeliyim?
  • Biraz abarttım galiba ben şimdi bunları nasıl günlere paylaştırıcam?
  • Sevgiliye yiyecek hazırlamak fazla mı romantikleştiriliyor?
  • Film izlemek sevgiliye yazmamak için geçerli bir bahane midir?
  • İlk buluşmada bekleten biriyle ikinci buluşmayı yapar mısınız?
  • Haketmediğin o sözleri unutabildin mi?
  • Hiç arkadaşı olmayan biriyle sevgili olur musunuz?
  • Flört etme yeteneğin nasıl?
  • Soğuk görünen insanlar aslında daha mı duygusaldır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨