Fiziksel olarak değil, mantıksal ve ruhsal olarak insan nasıl olgunlaşır?
Fikirlerini öğrendiğinizde "Olgun" demeniz için insanın ne yaşaması lazım?
Fikirlerini öğrendiğinizde "Olgun" demeniz için insanın ne yaşaması lazım?
Olgun insan fevri davranmaz, patavatsız değildir aynı zamanda açık görüşlüdür. Hemen hemen her konu hakkında bilgisi ve ilgisi vardır. Karşısındaki insanı iyi anlar.
En önemliside daha edinmediği tecrübelerinden bile ders çıkarabilir olgun bir insan.
Ricalar...
Üst üste bir sürü ruhsal acı yaşamalı hatta öyle acılar ki bunlar artık dayanamayacağını düşünmeli ama bunlar geçtikten sonra da ders çıkarmalı. burada en önemli nokta ders çıkarmak bence
Aynen :)
:) :)
Olgun insan fevri davranmaz, patavatsız değildir aynı zamanda açık görüşlüdür. Hemen hemen her konu hakkında bilgisi ve ilgisi vardır. Karşısındaki insanı iyi anlar.
En önemliside daha edinmediği tecrübelerinden bile ders çıkarabilir olgun bir insan.
Kardeşim yanlış olduğuna kanaat getirdiğin her türlü konuda büyük veya küçüğüne yol göstermendir ve hayatın boyunca ne kadar çok erdemlik (cömert) olursan kazanırsın.
Cevap
5Cevap
Taklitçi değil özgün olur. Kesin çizgileri yoktur. Hayatta herşeyle karşılaşılabileceğini bilir. Hayattan beklentileri ve yaptıkları uyuşur. En zor zamanlarda bile özü değişmez, kişiliğinin en kıymetli varlığı olduğunu bilir.
Olgun insan bence olaylara aşırı tepki vermeyen ve olumsuz şeylerde olsa kolay kabullenip çözüm arayan insandır yaşadıkları acıları vs insanları olgunlastirir
bir insanı yaşadıkları olgunlaştırır ben 10 yaşında çocuk tanıdım ama ağırlığıyla 50 yaşında gibiydi
Doğrudur :)
Olgun nerde ne yapacağını bilen. Herşeyden ders çıkarıp öyle davranmak..
Bir olaya ilk önce kızmak yerine düşünmeye başlamışsa o kişi olgundur.
Olgun kişi nasil olur bilmem ama. Aci insani asiri olgunlastiriyor.
Tecrübeleri doğrultusunda hata bile yapmayı göze alabilen kişidir
Bir insan hayattane kadar acı çekerse okadar olgunlaşır
insanı acı olgunlaştırır bence
Fiziksel? Ruhsal?
15 hün daha bekleseydin 😂
Yaşadıkları, tecrübeleri olgunlaştırır insanı.
Dertler derya olmus
Benim olgun insan 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar