Aşk sorunları . . . Çıkmazdayım yardm edin lütfen.

Ölene kadar seveceğim birine aşığım . 45 gündür birlikteyiz . Üşenmedim 500 km yol kat ettim 2 hafta yanında kaldım . Lakin çok sevdiğimi ondan ayrı hiçbirzaman olmuyacağını her sefer de dile getirdim . Onu asla bırakmıyacağımı i inanıp güveneceğimi söyledim . İlk günlerde beni kaybetmekden korkarken şimdilerde umursamıyor . Aşırı kıskanç biri yanındayken canıma okurdu oraya bakma bu kız sana nie bakıyor diye . Şimdi ise hergün kavga ediyoruz . Ve hakkında pek birşey bilmiyorum cocukken çıkmıştık 1 yıl kadar aradan 10 sene geçti ilk aşıklarız biz . Ama sorun şu ki sürekli bir kavga doğuyor benim ya da onun yüzünden . Sorunu olduğu halde anlatmıyor içine atıyor söylemiyor ne kadar ısrar edersem edeyim nafile . Bügün de işte bunun yüzünden kavga ettik biraz sorguladım güvenmiyorsun sen bana dedi . Baya bir tartıştık ara verelim bir süre dedik . Lazımdı . Lakin anlamıyorum niye anlatmıyor insan sevdigiyle hem dost hem arkadaş hem sırdaş hem dert ortagı olamaz mı . Aynısını söylüyorum benim yapım bu anlatamam öyle diyor . :S Bende güvenemiyorum haliyle bişi olduğu zaman doğruyu mu söylüyor bilemiyorum :S . Bu yüzden hergün neredeyse kavga ediyoruz 45 gün sürmesi bile mucizeydi ama kesin olarak bişi varsa ben onu seviyorum o beni seviyorum bir bunu bilip inanıp güveniyorum ama işte çıkmazdayım . Benim yerimde olsanız napardınız . Onu öyle mi kabul etmeli değiştirmeye mi calişmalıyım anlamıyorum . . .
Aşk sorunları . . . Çıkmazdayım yardm edin lütfen.