Bulgaristan göçmeni erkekler nasıl olurlar?
Tip olarak
Davranış olarak? 👦🏻
Tip olarak
Davranış olarak? 👦🏻
Ailemin yarısı Bulgaristan göçmeni karakter olarak gittiği yerlerde bir değişiklik göstermemişse eğer dünyada ki en güvenilir sıcak kanlı şeytan tüyü barındar erkekler olabilirler aslında genellemeye her ne kadar karşı olsam da hiç bu özellikleri taşımayanını görmedim. Tip olarak kumral saç beyaz ten ve çok geç yaşlanan bir vücuda sahip oluyorlar ela göz çok yaygın bir de ✌
En sonki sevgilim bulgaristan göçmeniydi hayatımda gördüğüm en karaktersiz insandı. Kişiden kişiye değişir ama bilemem.
Allah cezasını versin hatırlayınca bile sinirleniyorum
Olmak mümkünmü benimle duygularımla oynadı ayrılırken güldü o kadar karaktersizdi
İçimi ferahlattın allah razı olsun
Bana başta çok farklı konuştu sonda çok farklı evlilik yolundaydık ve yarı yolda bırakıp gitti zamanımı çaldı onu Allaha havale ediyorum
Öyle pis bir memleket yok :D. İnsanlar avrupadan tr ye gelirken orada mola vermiyorlar bile. Tuvalet e bile durmazlar. İnsanları hırsız gaspcı tecavüzcü alkolik pislik adam öldürme vs vs işler ne ararsan var.
Türkiye de kötü insan sayısı 10000 de 1 ise orada 10 da 1 :D düzgünü çok nadir çıkar. Uzakdurmak gerekli sonra vay böbreğimi çalmışlar diye uyanırsın :D
Tip olarak solgun benizli olurlar, göçmek kolay iş değil.
Davranış olarak da yerinde duramazlar, hep bir göçme isteği hep bir taşınma telaşı. Bir kafeye otursanız ya şu karşı kafeye mi gitsekkk acaba ya çok güzel duruyor derler.
Macaristan göçmeni sorarsan ona da zevkle cevap veririm.
Onlar da aynı böyle oluyor, Sadece 75 kuruş farkla Yugoslavyalı gençlerden de bahsetmemi ister misin?
Cevap
18Cevap
bir ince zevkine düşkkün , alkolle arası iyi , karıya kızada düşkün , az birazcıkta geniştir gördüğüm kadarı :D
Bir yunan erkeği olarak yanıtlasam
Türk erkekleri kadar boş konuşmayız
Tamam dersek yaparız
Hayır dersek yapmayız
Kro maho değilizdir
Kadınların peşinden koşmayız
Onlar gelip bizi bulur
At gözlüğü ile yaşamayız objektifizdir
Vs vs.
İyi olurlar hanımlarını pek üzmezler😊. kumral ya da sarışın renkli gözlü olurlar genel olarak
Bulgar göçmenleri 😍 Karakter ve dış görünüş olarak oldukça hoş insanlardır dünyanın en güzel adamı dediğim kişi bulgar göçmeniydi :)
Erkekleri bilmem ama kızı tam karşında duruyor 😜😜
Şaka maka cok içten insanlar ve renkli gözlü insanlar dir
sanki alman kurdu ırkını sorar gi, bir sormuşsun insan bu şekili biçimi yok HAPİSHANEDELER hepsi kürt mü sanıyorsun TÜRK dolu elhamdillah diyen hırsız dolu o yüzden İNSANLARIN MİLLETİ IRKI CİNSİYETİ OLMAZ KURAN BÖYLE DER.
İnsanların karakterlerini ya da dış görünüşlerini nerede doğduklarına göre analiz edemiyorum ben siz nasıl yapıyorsunuz hayret
Iyisinide gorduk kotusune olduğumuz yerde zaten bolca var.
kırcaali doğumlu bulgaristan göçmeniyim hayırdır. d
sana ayarlıyım bitane. d
hee sokağa çıplak salıyolar :D
Evet hatta açmaya calisirlar seni
Çalışkan yardımsever çok içerler hayatı eğlenceye alırlar yani kasmazlar rahat insanlar bana denk gelen insan yalancı ydi göcmen mi bi daha tovbe
Ben bulgaristan göcmeniyim nolmus neyini merak ettin 😃
böyle birisini bulduysan kaçırma
Arkadaşım var Apaçi gibi
topraklarım ya hepisi 10 numara insandır
Genelleme yanlış olur
esmer oluyolar genelde
bizim yan sınıfta öyle bir erkek var taş gibi
insana benziyorlarmış.
kaynak: popom
Çevremde tanıdıklarım var gayet iyi insanlar
çok sikiici olurlar duyumlarıma göre
Sen nasil bisey ariyorsun onu soyle😄😃