Bıyıklarımın genetiği o şekilde bıyık bırakmayıda seviyorum hata bıyıklaeımın şeklinide seviyorum insanlar direk ülkücü olduğumu düşünüyor o yüzden sordum
Bana bu önyargıyla yaklaşan insanları hep şaşırtıyorumböyle bir düşünce oluyor insanlarda genelde ülkücü kro kalın kafalı maço ayı ırkçı faşist kababen bu önyargıları yıkmaya düzeni değiştirmeye bayılıyorum
Her türli fikre açık insan dostu ırkçı olmayan vatan sever dost canlısı bir ülkücüyüm ama bıyıklarımı özellikle yapmıyorum çıkışları o yönde pkk lı olmadığı sürece kürtte türkte birdir vatan haini olmasın başka bir kriterim yok
Üstelik hiçbir zaman ırkçılık yapmadım vatan hainliği söz konusu olmadıkça herkesin fikrine saygı duydum insanlara yardımcı olmayı seven biriyim ama kendini sosyalist olarak gören insanlar tarafından hep önyargılı yaklaşıldım sözde eşitlik diyen insanlar tarafından dışlandım ama herzaman hoşgörümle dövdüm onları affalladılar beklemedikleri bir tepki gördükleri için hindi gibi düşünen çok insan gördüm :)
Ben böyle bir insanım rol kestiğimi kendimi iyi göstermeye çalıştığımı ters psikoloji yaptığımı söyleyen bile oldu oysaki bu benim ve gerçek bir ülkücünün olması gereken budur teşekkür ederim beni mutlu ettin sende iyi bir insansınki bu düşünceleri değerli görüyorsun
En İyi Cevaplar