ksBence'nin sonucu koç burcu çıktı :D
Bakalım sizinki ne çıkacak?
Bakalım sizinki ne çıkacak?
Ben Balık burcuyum ama Yengeç çıktı testte. Olsun o da su gurubu ve aynı derecede ağlak :)
Siz aslında bir Yengeç burcusunuz! Çevrenizdeki insanlara her zaman iyi niyetli ve sıcakkanlı davranırsınız. Evinize çok düşkünsünüz ve aileniz sizin için her şeyden önce gelir. Duygusal ve hassas yapınız sizi zaman zaman yorsa da birini dost olarak kabul ettiğinizde asla vazgeçmezsiniz. Sevgilinize karşı oldukça romantik ve sadıksınız. Onun için her şeyi yapmaya hazırsınızdır ama bir yandan da oldukça kıskançsınızdır.
Sevimli canavar , oğlun, hangi burç :))
Oğlak burcuysa yaşadı :D :D
Balık burçlar iyi oluyor da fazla takıyorsunuz bazı şeyleri kafaya cidden duygusallığı bırakın eğlence dünyasına giriş yapın artık :D :D
Bu yaşta sevgilisi mi var :/// Çapknnnn 😮😧😦
Uslu dursun ya :) Bu yaşta mı aşık olmaya başladı 😂😂😛
İkizler burcuydum, yine ikizler çıktı. Burcumdan memnunum zaten :)
''Siz aslında bir İkizler burcusunuz! Enerjik, neşeli ve hareketli kişiliğiniz nedeniyle yerinde duramayan birisisiniz. Sık sık fikrinizi değiştirir ve bazen kendinizi siz bile anlayamazsınız. Farklılıktan hoşlandığınız için sık sık seyahate çıkarsınız. Hayattan keyif almayı ve çevrenizden ilgi görmeyi seversiniz. Hayalperestiniz ve çoğu zaman hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışmaktan çekinmiyorsunuz. İyi ve fedakar bir partnersiniz''
Aslan burcuyum, yine aslan çıktım:
Siz aslında bir Aslan burcusunuz! Dürüstlük ve cesaret sizin vazgeçilmezleriniz. Kendinize güvenirsiniz ve bunu dışarıya göstermekten de çekinmezsiniz. İnsanlar çoğu zaman o farklı enerjinize kapılır giderler. Sıcakkanlı bir insan olduğunuz için birçok insanla arkadaş olursunuz ama dostlarınızı dikkatli seçersiniz. Özgürlüğünüze düşkünsünüz ve her zaman çalışarak kendi ayaklarınız üzerinde durmaya gayret edersiniz.
Ama ne var ki burçlara inanmıyorum...
Siz aslında bir Koç burcusunuz! Konuşkan, girişken ve esprili kişiliğinizle çevrenizde aranan bir insansınız. İş hayatında oldukça hırslı ve idealistsiniz. Kafanıza koyduğunuz bir şeyi yapmamanız imkansız. Bazen eleştiriye kapalı olabiliyorsunuz ama her zaman elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığınız için başkaları size söyleyecek laf bulamıyor. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi, doğa sporlarıyla uğraşmayı çok seviyorsunuz.
Ama aslında Teraziyim :)
Banada koc ckti:( boga burcuyum halbuki
@sessizcesevdik bu testten sonra koç burcunun özelliğini taşıdığımın da farkına vardım :)
Ben anlamadm neden dolayi koc dedigini 😕
@sessizcesevdik işte yukarıda yazan nedenlerden dolayı böyle söyledim. Her terazi burcu böyle değildir yani. Mesela kararsızlık çok olur bizde :) Ama testte kararlısınız diyor :)
Aynisi banada cikti ama ben disa kapaliyimdir alistiktan sonra girisken olurum yani tanidiklrm yaninda neyse iyi geceler
@sessizcesevdik iyi geceler
Aslan burcuyum yine aslan çıktı güzel paylaşım :)
@maxiventus :) :)
Cevap
203Cevap
Balık burcuyum ve Terazi çıktı. Yükselenim terazi zaten. :D
Birde:
Siz aslında bir Terazi burcusunuz! "Ve Tanri kadını yarattı." sözü tam sizin için söylenmiş. Hayatta her zaman güzellik ararsınız. İyi niyetli, hoşsohbet, neşeli ve zekisinizdir. Zorluğa katlanamazsınız, o yüzden sanata yönelirsiniz. Dışarıya belli etmeseniz bile hassas ve duygusal bir yapınız var. Özgürlüğünüze oldukça düşkünsünüz. Karşı konulamaz cazibeniz yüzünden erkekler sizinle birlikte olmak için can atarlar. İlgi görmeyi seversiniz.
Dedi :D
Gerçekte yengeç burcuyum. burada da yengeç çıktım. Tamamen beni yansıtıyor bu burç.
Siz aslında bir Yengeç burcusunuz! Çevrenizdeki insanlara her zaman iyi niyetli ve sıcakkanlı davranırsınız. Evinize çok düşkünsünüz ve aileniz sizin için her şeyden önce gelir. Duygusal ve hassas yapınız sizi zaman zaman yorsa da birini dost olarak kabul ettiğinizde asla vazgeçmezsiniz. Sevgilinize karşı oldukça romantik ve sadıksınız. Onun için her şeyi yapmaya hazırsınızdır ama bir yandan da oldukça kıskançsınızdır.
ben tam bır yay kadınıyım ama teraı ıçınde bunları soyler yanlışta degıl hanı:)
Siz aslında bir Terazi burcusunuz! "Ve Tanri kadını yarattı." sözü tam sizin için söylenmiş. Hayatta her zaman güzellik ararsınız. İyi niyetli, hoşsohbet, neşeli ve zekisinizdir. Zorluğa katlanamazsınız, o yüzden sanata yönelirsiniz. Dışarıya belli etmeseniz bile hassas ve duygusal bir yapınız var. Özgürlüğünüze oldukça düşkünsünüz. Karşı konulamaz cazibeniz yüzünden erkekler sizinle birlikte olmak için can atarlar. İlgi görmeyi seversiniz.
Ve tanrı kadını yarattı sözü tam sizin için söylenmiş kısmı olmamış yalnız sayın test. :D neyse sakinim. :(
Siz aslında bir Aslan burcusunuz! Dürüstlük ve cesaret sizin vazgeçilmezleriniz. Kendinize güvenirsiniz ve bunu dışarıya göstermekten de çekinmezsiniz. İnsanlar çoğu zaman o farklı enerjinize kapılır giderler. Sıcakkanlı bir insan olduğunuz için birçok insanla arkadaş olursunuz ama dostlarınızı dikkatli seçersiniz. Özgürlüğünüze düşkünsünüz ve her zaman çalışarak kendi ayaklarınız üzerinde durmaya gayret edersiniz.
Koç burcuyum ikisi de ateş grubu birbirine yakın zaten😄Sadece sıcakkanlı kısmı tutmadı😁
Yay burcu çıktım omg :o @karanlıklarbenim
"Siz aslında bir Yay burcusunuz! Alımlı, kültürlü, esprili ve akıllı birisiniz. Kırılgan bir yapınız vardır. Birden fazla konu ile aynı anda ilgilenirsiniz ve aslında her şeyden biraz bilirsiniz; ancak her şeyden de çabuk sıkılırsınız. Huzursuzluğa gelemezsiniz ve her zaman çevrenize neşe saçmaya çalışırsınız. Seyahat etmekten asla bıkmazsınız ve sırf bu zevkiniz için paraya önem verirsiniz. Özgürlüğünüze oldukça düşkünsünüz."
Yazı haklı, sende tatlışsın yani mantıklı çıkmış :D
Tişikkür ederim <3 @karanlıklarbenim ama ben yine de Başak olarak kalayım ☺
Başak ve balık cici burçlar :D
Aslında boğa burcuyum.. ama teste göre ikizler çıktım.
Siz aslında bir İkizler burcusunuz! Enerjik, neşeli ve hareketli kişiliğiniz nedeniyle yerinde duramayan birisisiniz. Sık sık fikrinizi değiştirir ve bazen kendinizi siz bile anlayamazsınız. Farklılıktan hoşlandığınız için sık sık seyahate çıkarsınız. Hayattan keyif almayı ve çevrenizden ilgi görmeyi seversiniz. Hayalperestiniz ve çoğu zaman hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışmaktan çekinmiyorsunuz. İyi ve fedakar bir partnersiniz.
İkizlerim, aslında terazi olmam gerekiyormuş arkadaşın dediğine göre. Bana göre de kendisini parçalamam gerekiyor. Kadın mıyım ben ahmak şey! Başlarken cinsiyet sor bari.
https://i.hizliresim.com/XLElOD.png
Siz aslında bir Aslan burcusunuz! Dürüstlük ve cesaret sizin vazgeçilmezleriniz. Kendinize güvenirsiniz ve bunu dışarıya göstermekten de çekinmezsiniz. İnsanlar çoğu zaman o farklı enerjinize kapılır giderler. Sıcakkanlı bir insan olduğunuz için birçok insanla arkadaş olursunuz ama dostlarınızı dikkatli seçersiniz. Özgürlüğünüze düşkünsünüz ve her zaman çalışarak kendi ayaklarınız üzerinde durmaya gayret edersiniz. ASLAN <3
Koç burcuyum ve yine Koç çıktı...
Konuşkan, girişken ve esprili kişiliğinizle çevrenizde aranan bir insansınız. İş hayatında oldukça hırslı ve idealistsiniz. Kafanıza koyduğunuz bir şeyi yapmamanız imkansız. Bazen eleştiriye kapalı olabiliyorsunuz ama her zaman elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığınız için başkaları size söyleyecek laf bulamıyor. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi, doğa sporlarıyla uğraşmayı çok seviyorsunuz. :)
teraziyim :)
Siz aslında bir Koç burcusunuz! Konuşkan, girişken ve esprili kişiliğinizle çevrenizde aranan bir insansınız. İş hayatında oldukça hırslı ve idealistsiniz. Kafanıza koyduğunuz bir şeyi yapmamanız imkansız. Bazen eleştiriye kapalı olabiliyorsunuz ama her zaman elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığınız için başkaları size söyleyecek laf bulamıyor. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi, doğa sporlarıyla uğraşmayı çok seviyorsunuz.
Siz aslında bir İkizler burcusunuz! Enerjik, neşeli ve hareketli kişiliğiniz nedeniyle yerinde duramayan birisisiniz. Sık sık fikrinizi değiştirir ve bazen kendinizi siz bile anlayamazsınız. Farklılıktan hoşlandığınız için sık sık seyahate çıkarsınız. Hayattan keyif almayı ve çevrenizden ilgi görmeyi seversiniz. Hayalperestiniz ve çoğu zaman hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışmaktan çekinmiyorsunuz. İyi ve fedakar bir partnersiniz.
Bir ikizler burcu kadını için sonuç güzel bence :)
Ben akrebim ama terazi cikti.
Siz aslında bir Akrep burcusunuz! Zekanız ve hırsınız nedeniyle çok tehlikeli bir kadınsınız. Tutkulu bir aşıksınız, sevdiğinizde gözünüz başka hiçbir şeyi görmez fakat bu yüzden aşırı kıskançsınız. Hırslı ve gururlu bir yapınız var. Değerlerinizden asla taviz vermezsiniz. Yalan sizin için affedilemezdir. Sevdiğiniz kişi için yapmadığınız şey olmaz, karşılığında ise sadece sevgi ve saygı beklersiniz.,
Kadınısnız ne demek lan ya.
Terazi çıktı.
"
Siz aslında bir Terazi burcusunuz! "Ve Tanri kadını yarattı." sözü tam sizin için söylenmiş. Hayatta her zaman güzellik ararsınız. İyi niyetli, hoşsohbet, neşeli ve zekisinizdir. Zorluğa katlanamazsınız, o yüzden sanata yönelirsiniz. Dışarıya belli etmeseniz bile hassas ve duygusal bir yapınız var. Özgürlüğünüze oldukça düşkünsünüz. Karşı konulamaz cazibeniz yüzünden erkekler sizinle birlikte olmak için can atarlar. İlgi görmeyi seversiniz."
Terazi olmalıymışım
Siz aslında bir Terazi burcusunuz! "Ve Tanri kadını yarattı." sözü tam sizin için söylenmiş. Hayatta her zaman güzellik ararsınız. İyi niyetli, hoşsohbet, neşeli ve zekisinizdir. Zorluğa katlanamazsınız, o yüzden sanata yönelirsiniz. Dışarıya belli etmeseniz bile hassas ve duygusal bir yapınız var. Özgürlüğünüze oldukça düşkünsünüz. Karşı konulamaz cazibeniz yüzünden erkekler sizinle birlikte olmak için can atarlar. İlgi görmeyi
Yay burcu olurum :))
Külliyen yalan, saf bir Akrep kadınıyım ben. Bu testte terazi çıktı.
"Ve Tanri kadını yarattı." sözü tam sizin için söylenmiş. Hayatta her zaman güzellik ararsınız. İyi niyetli, hoşsohbet, neşeli ve zekisinizdir. Zorluğa katlanamazsınız, o yüzden sanata yönelirsiniz. Dışarıya belli etmeseniz bile hassas ve duygusal bir yapınız var. Özgürlüğünüze oldukça düşkünsünüz. Karşı konulamaz cazibeniz yüzünden erkekler sizinle birlikte olmak için can atarlar. İlgi görmeyi seversiniz.
La ikizlerim meğer aslanmışım ya
"Siz aslında bir Aslan burcusunuz! Dürüstlük ve cesaret sizin vazgeçilmezleriniz. Kendinize güvenirsiniz ve bunu dışarıya göstermekten de çekinmezsiniz. İnsanlar çoğu zaman o farklı enerjinize kapılır giderler. Sıcakkanlı bir insan olduğunuz için birçok insanla arkadaş olursunuz ama dostlarınızı dikkatli seçersiniz. Özgürlüğünüze düşkünsünüz ve her zaman çalışarak kendi ayaklarınız üzerinde durmaya gayret edersiniz."
İkizler! Siz aslında bir İkizler burcusunuz! Enerjik, neşeli ve hareketli kişiliğiniz nedeniyle yerinde duramayan birisisiniz. Sık sık fikrinizi değiştirir ve bazen kendinizi siz bile anlayamazsınız. Farklılıktan hoşlandığınız için sık sık seyahate çıkarsınız. Hayattan keyif almayı ve çevrenizden ilgi görmeyi seversiniz. Hayalperestiniz ve çoğu zaman hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışmaktan çekinmiyorsunuz. İyi ve fedakar bir partnersiniz.
:) <3
ıyı de , karşı konulmaz cazıbenız yüzünden erkekler sızınle bırlıkte olmak ısteyecek dıyor ((: be zaten erkekim düzeltin bunu
terazı burcu çıktı bu arada , kendım hariç hiç kımsenın hangı burç olduğunu bılmıyorum kı ((: ama koç burcuyum oyle de kalsın !!!
yay burcuyum bu çıktı
bana kadın demeyeydi iyiydi, Akrepten memnunum ben ya :)
Yay burcuyum zaten, yay çıktı..
Siz aslında bir Yay burcusunuz! Alımlı, kültürlü, esprili ve akıllı birisiniz. Kırılgan bir yapınız vardır. Birden fazla konu ile aynı anda ilgilenirsiniz ve aslında her şeyden biraz bilirsiniz; ancak her şeyden de çabuk sıkılırsınız. Huzursuzluğa gelemezsiniz ve her zaman çevrenize neşe saçmaya çalışırsınız. Seyahat etmekten asla bıkmazsınız ve sırf bu zevkiniz için paraya önem verirsiniz. Özgürlüğünüze oldukça düşkünsünüz.
Yengeç burcuyum, ya da yengeç burcu tam olarak ben :)
Kız arkadaşım balık burcu olmayaydı iyiydi ama nasip zaten şimdi hepten yok gitti.
Belki o da bir çözüm yolu olarak değerlendirilebilir ( peace )
Terazi çıktı. Ve "erkekler benimle görüşmek için can atar" mış tövbe estağfurullah 😱😱😱
Siz aslında bir Oğlak burcusunuz! Hırslı ve çalışkan kişiliğinizle her işin altından başarıyla kalkmasını biliyorsunuz. Olaylara mantıklı yaklaştığınız için arkadaşlarınız sorunlarını size açar ve sizden çözüm beklerler. Aşkta dürüstlük onun için her şeydir. Oğlak kadını olarak her türlü zorluğa katlanırsınız ama birisinin yalanını yakalarsanız hiçbir şey eskisi gibi olmaz. İyi ve sadık bir eş olursunuz ama otoriter bir tavrınız her zaman olacak.
''Siz aslında bir İkizler burcusunuz! Enerjik, neşeli ve hareketli kişiliğiniz nedeniyle yerinde duramayan birisisiniz. Sık sık fikrinizi değiştirir ve bazen kendinizi siz bile anlayamazsınız. Farklılıktan hoşlandığınız için sık sık seyahate çıkarsınız. Hayattan keyif almayı ve çevrenizden ilgi görmeyi seversiniz. Hayalperestiniz ve çoğu zaman hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışmaktan çekinmiyorsunuz. İyi ve fedakar bir partnersiniz
Ben zaten ikizlerim, demek ki tam burcumdayım :D
Benimki de Koç çıktı.
https://i.hizliresim.com/gZWY92.jpg
Ama ben Terazi burcuyum, iyi böyle. :D
ikizler doğru cevap ;)
Terazi burcuyum Koç çıktı :/
Başak burcuyum ve özelliklerini taşıyorum ama testte aslan çıktı. Sanırım yükselenim aslan olduğu için.
Terazi cikti. Ve tanri kadini yaratti sozu benim icinmis ve karsi konulamaz cazibem varms 😂😂😂 dogrumu bildi ne 😜
Siz aslında bir Terazi burcusunuz! "Ve Tanri kadını yarattı." sözü tam sizin için söylenmiş. Hayatta her zaman güzellik ararsınız. İyi niyetli, hoşsohbet, neşeli ve zekisinizdir. Zorluğa katlanamazsınız, o yüzden sanata yönelirsiniz. Dışarıya belli etmeseniz bile hassas ve duygusal bir yapınız var. Özgürlüğünüze oldukça düşkünsünüz. Karşı konulamaz cazibeniz yüzünden erkekler sizinle birlikte olmak için can atarlar. İlgi görmeyi seversiniz. kızlar diyecekti heralde :D
vay link tıklamadan direk testi yapmak hoş olmuş :) ama test tutturamadı beni :D
olmalıydınız nasıl oluyorsa. değiştirememki burcumu. doğdum bir kere boğa olmaktanda şikayetçi değilim. yükselenedimde koç galiba :):)
Bana terazi çıktı ama bayan değilimki ben erkekler sizinle birlikte olmak için can atarlar diyor
Yoksa ben homoseksüelim de benim mi haberim yok 😳😳 bence kızlar için bu 😬😂
Burcum Aslan ama bu testteki soruların cevapları anlık düşünceye göre değişebilir.
Yengeç çıktı, yarın yapsam farklı bir şey çıkacaktı.
Akrep burcuyum ama koc çıktı istediğim bazi cevaplar yoktu sorularda.
20 Mart günü doğdum balık Burcum ama sonuç Koç çıktı ve 21 Mart koç oluyor. :D
12 kendınden habersız burcun ınsanların karakterı yonettıgıne sekıl verdıgıne ınanmak neyın kafasıdır? dunyada yaklasık 7 mılyar ınsan var.
Aslan burcuyum ikizler çıktım :) ne tesadüf ki bir ikizim var😀😀
ben balığım bana ıkızler dedı.. ben o burçla zerre anlasabılen ınsan degılım.. bozuk bu:))
Bu ne la terazi kadını çıktım 😂😂😂😂😂😂😃😃😠😠😠😠😠😠
Yay burcuyum ve hiiiic sevmedigim ikizler cikti bozuk bu :-/
başak burcuyum ama terazi çıktı. çok da ilginç bir sonuç çıkmadı :)
yengeç im ikizler çıktı ikisinin özellikleride hemen hemen aynıdır anlamsız !!
Ben burçlara fazla ilgi göstermiyor ama Allah neyi Murad ediyorsa olur bize de bunu Biz de bunu yaşıyoruz ala külli hal halimize şükürler olsun
Teraziyim terazi olmaliymisim ☺
Güzelmiş eğlenceli 😊
benim terazi çıktı alakam yok aslında bn dik ve kararlı koç kadınıyımm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar