- Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi para kazanmak amaçlı şikayet edeceksin kazanamazsın. Şikayetler benim bildiğim insaniyet namına yapılıyor. Özellikle bu tarz şeyleri kendine iş edinmiş vatandaşlar var ve şikayet ediyorlar. Benim bir tanıdık abim var serviste oturuyor. Emniyet şeridi kullan bütün araçların fotoğrafını çekip whatsapptan polislere yolluyor. Artık polisler onu tanıyorlar mesela ama para ödülü yok mesela. Sadece vatandaşlık görevi olarak yapıyor. Bilmem ne demek istediğimi anlata bildim mi :) Bazı şeyleri yaparken beklenti içinde olmamak gerekiyor :) :)
09 YorumlaBen senin ne demek istediğini anladım haklısın ama vergi kayıp ve kaçakçıları ihbar edene cezanın en az % 10 miktarını ihbar ikramiyesi olarak ihbar eden kişiye veriliyor:) googlede ihbar ikramiyesi alnlar diye bir araştır bak millet ne kadar vurgun yapmış bu konuda
Ses 1 --- 2
Hadi EİG seçecem
Ben bu kısmını bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum. Tabiki o zaman başta insanı görev olarak yapmak, bunu yaparken ekstra para kazanmak hiçte fena olmaz yani 😉😉😉😉
Peki benim bu düşünceme ne diyorsun... Ben hazır beton firmalarının kamyonlarını haddinden fazla ağır yük yüklemeleri gerekçesiyle şikayet edecem bulunduğum yerde Bu tarz firmalardan 10 tane var ve bu firmalar herbiri günde 50-100 kamyon inşaatlara hazır beton taşıyor, kamyonların belli bir ağırlığı aşmaması lazım aştığı taktirde 5-10 bin tl idari para cezası uygulanıyor, bizim burada bu konuda hiçbir denetleme yok ve bu kamyonlar haddinden çok daha fazla ağır yük taşıyor ben bu firmalara ait kamyonları şikayet etmeyi düşünüyorum eğer ben şikayet edersem günde 50 kamyona 5-10 bin tl ceza yazdırabilirim ama benim para kazanmam lazım... benim bu düşünceme ne diyorsunuz... ben öncelikle herhangi bir firmanın 2 ya da 3 kamyonu şikayet edeyim bu kamyonlara ceza yazılacak sonra bu firmaya bir şekilde bu şikayeti benim yaptığımı ve cep numaramı vereyim... onlar zaten beni arar neden böyle birşey yaptığımı sorarlar
bende yüz yüze konuşalım diyecem sonra görüşünce bana aylık bir para vermesini isteyecem (onu asla tehdit falan etmeyecem) ya da bizim bir bodrum katımız var biz orayı zaten kiraya vermeye çalışıyoruz ama alan yok. Derim bu katı sana kiraya verelim ve kirası 1000 tl dir ama o bize aylık 2000 tl vermesini isteyecem... benim mesleğim kantarcı=kamyonların ve tırların yük ve ağırlıklarını tartardım... Ara sıra polisler bana şüphelendikleri kamyonları getirirdi bende tartardım ve ceza kesilirdi... Bu kamyonların haddi böyledir...
örnek vereyim=bir kırkayak kamyonun ağırlığı 33,600 kğ olması lazım bu ruhsattada zaten belirtili kamyonun boş ağırlığı en az 14,000 kğ dir geriye kalan yük yüleme payıda 19,600 kğ kalıyor ama bu firmalar en az 30-40,000 kğ arası yük yüklüyor aradaki farka bir bak.
Sen bu konida ne düşünüyorsunBu haram para benim diyebileceğim birşey yok. Ben bu tarz işlere girmeni tavsiye etmem. Yapılan zaten haram. Üzerine sende ikinci haramı işliyorsun.
EİG için teşekkür ederim :) :)
https://i36.tinypic.com/11vs02f.jpg
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEkmek parası kazanan insanlarla derdin ne? Zaten her yer kantar dolu nasıl yakalatmayı planlıyorsun?
14 YorumlaHer yer kantar dolumu dedin nerede kantar var?
Hadi soruma cevap ver biraz bu konu ile ilgili konuşalım bilgiye ihtiyacım var lütfen
Hadi cevap ver sana planlarımı anlatayı
Şimdi kıştır işler durmuş yazın günde belki 200 kamyonuda yakalatabilirim
Önerilerin trafik ekipleri için çokta önemli değil. Zaten tonaj uygulamalarında belli bölgelerde uygulama yaparak 10-15 tane tonaj yapabiliyorlar. Asayiş konusundan ihbarların emniyet için daha faydalı olacaktır.
Tonaj yapan araçlar, kendilerini belli ediyor zaten :)16 YorumlaKendilerini belli ediyor ama denetim yapılmıyor
Diyarbakır bu konuda hiçbir denetim yok... Kamyoncular diyarbakır dan mersin (batıya) giden araçlar bu kurala uyuyor... Diyarbakır içi ve çevresi (urfa, antep, elazığ, bingöl) gibi illere yüksek tonajlı gidiyorlar ben kantarcıyım ben kamyonları tartıyordum bu konada bilgiliyim
İstanbul'da 5-6 tane ulaştırma bakanlığının ağırlık ve boyut kontrol noktası var diyarbakır da sadece 1 tane var ama oda çalışmıyor
Sana mesaj attım ordan cevap verebilirmisin
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tabiki polisin seni alması elinede telsiz vermesi lazım operasyonda alın bunları al al al al repliğinide senin yapman lazım öyle bişey yok gel beni al ihbarını yaparsın bitti gerisi onlara kalmış kahramanmı olmak istiyosun:/
12 Yorumla- +1 yıl
Off ya
- +1 yıl
Ben sadece polislere fazla tonajlı kamyonu gösterecem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Arkadaşım zaten belirli noktalarda bu tür tonaj fazlalığı ölçümü için kantarlar mevcut. Bu sürekli olan uygulama dışında keyfi olarak emniyet birimine uygulama yaptıramazsın. Bunun yerine neden gidip savcılığa şikayet dilekçesi vermiyorsun?
113 Yorumla- +1 yıl
Savcılığa dilekçe versem ne olacak abim
- +1 yıl
Ben daha 18 yaşındayım dilekçe versem ne yapacaklar
- +1 yıl
Benim amacım 3 ayrı firmayalara ait kamyonları yakalatmak her bir firmanın 3 kamyonunu yakalatsam benim için yeterli olacaktır abim sence bunu yapmak için en doğru yol hangi yoldur?
- +1 yıl
Abim sen bir bu videoyu izle https://m.youtube.com/watch?v=X0f4ncEChYw bu haber 10 gün önce kanal d şhov tv de ana haberde yayınlandı
- +1 yıl
Peki diyelim ben savcılığa şikayet dilekçesi gönderdim sanki sadece bu üç firmanın mı kamyonları mı denetlenecek
- +1 yıl
Diyarbakır da 7 tane hazır beton firması var ben ise 1 i hariç (bu hariç dediğim de fazla tonaj atıyor) 6 tane firmanın denetlenmesini istiyorum
- +1 yıl
Ve ben denetlemenin sürekli olmasını istemiyorum
- +1 yıl
Mesaj attım ordan konuşalım
Bende kamyoncuyum ve sana şunu söyleyeyim eline ne geçecek başkasının rızkına göz dikerek anca 3ün 1 i geçer ve bu iş ten kazancın ne olursa olsun başına öyle bir dert gelir ki dünyan Şaşar
Ben derim ki milletin rızkına ne el nede dil uzat!!!16 YorumlaBende kantarcıyım kantarın ne olduğunu biliyorsundur... Benim ihbar edeceğim kamyonlar hazır beton firmalarının kamyonlarıdır yani zenginlerin... Yanlış anladın ben kamyonunu kiraya verenleri ihbar etmiyorum sadece firmaların kamyonlarını ihbar edecem
Cevap verebilirmisin
Benim buğday pazarında kantarım var ben 3 yıl işlettim şimdi 3 yılda ortağım işletecek ben işletirken polisler ara sıra bana şüphelendikleri kamyonları getirirdi ben tartardım ve 8 bin tl ye kadar ceza yazarlardı... Ben bir ara fazla tonajlı bir tırı basar ağırlık olarak 42,220 kğ olarak fiş bastım o tıra ceza yazılmadı sonra ben gittim tırı başka bir yerde durdurdum dedim ben seni cezadan kurtardım bana birşey ver dedim bana 50 tl verdi ben 1000 tl falan vereceğini bekliyordum.. Bu konuda bilgim var... Ben şimdi işsizim ve işte yo bulunduğum ilde 26 gündür sokağa çıkma yasağı olduğundan işler çoğunlukla durmuş... Peki ben bu şikayetten nasıl çıkar elde edebilirim?
Çıkar elde edemezsin bu ülkede mesela bana tonajdan dolayi ceza kesildi cezayı ödeyebilmek için tonaj i arttırdım yapacak bişey yok ama söyle diyim sana
bu kazanç kandırmaya yönelik olursa polisi kandırırsan yarar getirmez sana
Haramın binası olmaz diye boşuna dememiş ler
Ha ama bunun için seni ödüllendireçek olsa polisler helaldir paşa paşa ye o parayı helal sonuçta
Ama ülkemizde böyle bir uygulama olamazVergi kayıp ve kaçakçıları ihbar edene cezanın %10 veriliyor... Teröristleri, uyuşturucu, elektrik kaçağını da ihbar edenlere para ile ödüllendiriliyor ama malesef benim kinde ödül yok
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen bu işe fena kafayı taktın ama bu işten gelir elde edemezsin. Bırak artık bu düşünceyi
16 Yorumla- +1 yıl
Soruda gelir etmek istediğim nerde yazıyor?
- +1 yıl
Ama bu soruda öyle birşey yazmıyor sen bu soruyla ilgili ne diyorsun?
- +1 yıl
Ama gereken yapılmıyor
- +1 yıl
Ama geren hiçbirşey yapılmıyor
İl içinde yapıyolarsa polisi il doşındaysa ilçe polis yoksa jandarmayı ara sen polise söylesen bile onlar halleder hertürlü
12 YorumlaBen ihbarı böyle planladım:ben polisi arayacam bu konuda ihbarda bulunacağımı, polisın gelip ben alıp gidecez yolda giden kamyonu durdurup kantara çekip fazla tojajı varsa (var eminim) ceza yazılacak plan böyle işliyecek
Ben bu ihbarı yaparsam kimlik vermek zorundamıyım?Abim ben bugün 155 i aradım ihbarı anlattım dedim bir ekip gelip beni alsın gidelim fazla tonajlı kamyonu durdurup kantara çekip fazla tonaj varsa ceza yazarsınız operatör dedi hayır böyle gelip seni alamayız dedi senin ihbar ettiğini bilseler seni döverler (nasıl benim ihbar ettiğimi bilecekler allah aşkına) sen polislik mi yapmak istiyorsun dedi sen güzergahı ve plakayı ver ben güzergahı verdim ya plakalarını bilmiyorum dedim dedi tamam gereken yapılacak ama ben eminim ki gereken yapılmayacak bu operatör neden böyle dedi ben başka nasıl yapabilirim?
Para kazanmakmi sadece sorun baska yollarida var bosver sikayet etme kimseyi. anketorluk yap ne bileyim git pazara limon sat. daha etik olurdu. sikayet filan yapma.
10 Yorumlasana ne zararları var.. bizde 45 47 ton atıyoruz git bölge trafiğe
18 YorumlaNe ne yük taşıyorsun
Sen galiba kamyon sahibisin kiraya veriyorsun
Abim ya neden mesajına cevap vermiyorsun bir konuşalım tartışalım
Abim konuşabilirmisin
Halla halla konuşmak istemiyorum de istersen abim
Sanmıyorum devletın bısı yapacagını ama kamyonculardan rüsvet alabilirsin kanks :)
122 YorumlaKanks sen tam benliksin (bilgi Konusunda) müsait misin sana bu konuda düşüncemi ayrıntılı anlatayım?
Ben hazır beton firmalarının kamyonlarını haddinden fazla ağır yük yüklemeleri gerekçesiyle şikayet edecem bulunduğum yerde Bu tarz firmalardan 10 tane var ve bu firmalar herbiri günde 50-100 kamyon inşaatlara hazır beton taşıyor, kamyonların belli bir ağırlığı aşmaması lazım aştığı taktirde 5-10 bin tl idari para cezası uygulanıyor, bizim burada bu konuda hiçbir denetleme yok ve bu kamyonlar haddinden çok daha fazla ağır yük taşıyor ben bu firmalara ait kamyonları şikayet etmeyi düşünüyorum eğer ben şikayet edersem günde 50 kamyona 5-10 bin tl ceza yazdırabilirim ama benim para kazanmam lazım... benim bu düşünceme ne diyorsunuz... ben öncelikle herhangi bir firmanın 2 ya da 3 kamyonu şikayet edeyim bu kamyonlara ceza yazılacak sonra bu firmaya bir şekilde bu şikayeti benim yaptığımı ve cep numaramı vereyim... onlar zaten beni arar neden böyle birşey yaptığımı sorarlar
bende yüz yüze konuşalım diyecem sonra görüşünce bana aylık bir para vermesini isteyecem (onu asla tehdit falan etmeyecem) ya da bizim bir bodrum katımız var biz orayı zaten kiraya vermeye çalışıyoruz ama alan yok. Derim bu katı sana kiraya verelim ve kirası 1000 tl dir ama o bize aylık 2000 tl vermesini isteyecem... benim mesleğim kantarcı=kamyonların ve tırların yük ve ağırlıklarını tartardım... Ara sıra polisler bana şüphelendikleri kamyonları getirirdi bende tartardım ve ceza kesilirdi... Bu kamyonların haddi böyledir...
örnek vereyim=bir kırkayak kamyonun ağırlığı 33,600 kğ olması lazım bu ruhsattada zaten belirtili kamyonun boş ağırlığı en az 14,000 kğ dir geriye kalan yük yüleme payıda 19,600 kğ kalıyor ama bu firmalar en az 30-40,000 kğ arası yük yüklüyor aradaki farka bir bak.
Sen bu konida ne düşünüyorsunKanks Ben bakkallardaki köntörlü telefonla firnayı arayıp diyecem ven bu şikayeti yapan kişiyi biliyorum size numarasını veryim diyecem numarayı verecem sinra beni arayacaklar ve ben patronla yüz yüze görüşüp böyle birşey yapmanız kanuna aykırıdır hepimizin parasıyla yapılan bu yolları sizin bozuyorsunuz buna hakkınız yok diyeceğim patron ne diyecek ki patronda bana ne yapalım diyecek vende para vererek anlaşabiliriz diyecem birşekilde anlaşacağız olay bu benim riskim sadece beni tehdit şantaj yaptığım gerekçesiyle şikayet ederler ama ellerinde ne kanıt var ne de birşey böyle birşeyi yapmaya kalkışmazlar zaten ne düşünüyorsun abim
Ben 1 yıldır işsizim zatem bunun için böyle düşünüyorum kanks
Ben çıkıyyorum sonra görüşürüz kanks
Kanks merhaba sen dün akşam haberlerinde "belediye başkanı ile jandarma arasındaki tartışma" haberini izledin mi izlemediysen youtube de araştır videoyu izle. Bu baher benim sana yazdığım bu iş ile ilgilidir. Benim yapacağım ihbarın aynısıdır. Bu ihbar belediye başkanını bile ne duruma sokuyormuş izle ve gör... Videoda sadece tartışma var ama sonuç olarak belediye ait kamyonunu kantara çekip fazla tonajdan 8640 tl para cezası yazıldı bu haberi izlerken nasıl kalbim atıyordu bir bilsen kanks :):)
Kanks bak burada senle yazışmıştık
Var var olmaz olurmu https://m.youtube.com/watch?v=j1vOOhsP9jc
Onların bagsettiği başka kamyona 8860 tl ceza kesmişler ama bu kamyonun sonucu videoda yok sbu kamyonun sonucu kamyon kantara çekilmiş ve 8 bni küsür tl ceza vermişler kanks valla ben daha bu fikrimi sadece bu sitede paylaşmışım şimdilik tekim destekçim yok abime desem kesin diyecek yok o zaten herşeye soğuk bakıyor beni bir iki kişi destekleseker yapacam ama şimdilik sadece benim biraz çekiniyorum başına iş alırım diye korkuyorum ben şantaj yapmayacam bu konuda sıkıntı yok patron jendisi para teklifinde bulunur duye düşünüyorum sen ne diyorsun yapayım mı böyle birşey
Böyle hergün 30-50 kamyon sefer atan 5 tane firma var ve hepside herbir firma en az 2 ya da 3 kişi ortaktır... Artık patronlar nasıl burileridir bende bilmiyorum... Sadece bur firmayı biliyorum o firma 3 kardeş ortaktı... Ben zaten sanmıyorum beni şikayet edeceklerinden ama yinede en kötü durumu da düşünüyorum
Bennimle bereber hareket eden kişiler olması gerektiğini düşünüyorum
Hiçbir yatırım yapmadan para kazanmak bu ol olsa gerek bunun için elimizi taşın altına koymalıyız... Allah razı olsun bana moral verdin abim gelişme olursa sana burdan yazarım kanks
Güzel fikir ama böyle zenginler genelde mafyayla ic icedir bir aksam eve giderken kafana sikarlar bir evin temelini yaparkende betonla seni karistirip gömerler benden söylemesi
10 Yorumla
+1 yılBak sana soyle soylim benim sayim ticaret adami ve baya zengin bir ara birisi baslarina bela olmustu sana para teklif edeceklerine seri katile daha az verir seni ortadan kaldirir yani sana olmus bir hikayeden esinlenerek anlattim ;)
17 YorumlaKardeşim seri katil nerde var ne kadar parayla kiralaniyor
ben sana bulurum mardınlı cok var
Ne kadara kiralanıyor
10 dan 20ye falan adamına gore degısıyo oldurcegı kısının A:SD
Benim babamın bir sürü borcu vardı bazıları 20 bin tl borcu bazılar8 110 bin tlye kadar ayrı ayrı borcu vardı o zaman herkes kendine seri katil tutarak adamı öldürüp 100 bin tl vereceğine 10 bin tl ya da 20 bin tl verir
vicdan var bazılarında ısterse tutarlar ama vıcdan azabı cekmıceklerse senın o fırmanın sahıbını bılemem
oliver queen olup eline bir okla kafana kapşon takıp şehri kurtarsan gene ödüllendirmezler ;)
01 YorumlaSana mesaj atıyorum ordan konuşalım
ahhh hacım ahhh yine sen ve yine aynı soruların hiç mi vazgeçmeyecen :D :D
010 YorumlaValla hacım bana olumlu geliyor ondan bu kadar takmışım
Dalgamı geçiyorsun
Bu devirde kiralık katil mi var sen çok filim izliyorun galiba
Ne yani sence kiralık katil varmıdır varsa bir insanı ne kadara öldürürler
yav hacım uğraşma şunlarla bak onlar taşaklı adamlar tonla para kaldırır onlar... belki mafyayla da bağlantıları vardır nereden bilecen.. sana para yedirirler mi... üstelik bu yaptığın yasal da değil.. adamlar seni öldürtmese bile polise enseletir.. sonra kendi adamlarına bile seni öldürtebilirler kim vurduya gidersin sonra.. öldürmeseler bile seni bir köşeye çekerler bir temiz döverler kolunu bacağını kırarlar.. sonra tekrar şikayet edecek cesareti gösterebilecen mi
Sen adamları tanımadan taşaklı diyorsun normal insanlar sen işi tamda filimlere benzettin ben adam ile sadece bir defa o da büyük bir avm de son katta görüşecem adamı tehdit falanda etmiyecem ben diyecem kimse kanuna aykırı davranarak yolları bozarak haksız kazanc elde etmesinin hakkı yoktur diyecem ve kendisi bana yalvaracak para teklifi edecek olay bu beni nasıl polise enseletecek? Ve benim bir çete olarak bu işi yapmadığımı nerden bilecek
senin yaptığın iş kanunlara aykırı değil mi? senin kazanacağın para haksız kazanca girmeyecek mi? senin akıllanacağın yok hadi git şikayet et.. sen illa postunu deldirecen yoksa akıllanacağın filan yok :D taşaklı adam sana mı yalvaracak :D ne diyecek nolursun beni şikayet etme al sana şu kadar para mı diyecek senin hiç aklın alıyor mu :D
Bak bu video daki ihbar aynı benim yapacağım ihbar ve gör bu ihbar velediye başkanını bile ne duruma sokuyor izle ve gör https://m.youtube.com/watch?v=j1vOOhsP9jc
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvladım sen kaç yaşındasın?
22 Yorumla- +1 yıl
18 yaşındayım abim
- +1 yıl
Cevap ver hadi seni bekliyorum
Polise ihbar etmelisin.
18 YorumlaAbim ben bugün 155 i aradım ihbarı anlattım dedim bir ekip gelip beni alsın gidelim fazla tonajlı kamyonu durdurup kantara çekip fazla tonaj varsa ceza yazarsınız operatör dedi hayır böyle gelip seni alamayız dedi senin ihbar ettiğini bilseler seni döverler (nasıl benim ihbar ettiğimi bilecekler allah aşkına) sen polislik mi yapmak istiyorsun dedi sen güzergahı ve plakayı ver ben güzergahı verdim ya plakalarını bilmiyorum dedim dedi tamam gereken yapılacak ama ben eminim ki gereken yapılmayacak bu operatör neden böyle dedi ben başka nasıl yapabilirim?
Tamam bana saldırırlar ama nerden bilecekler... Benim dediğim gibide olabilir
Ben plakalarını öğrenirim ama bu kamyonlar hergün sefer atıyorlar bunlara hergün mü yoksa sadece 1 sefer mi ceza yazacaklar? Benim amacım 3 ayrı firmanın 3 adet kamyonunu yakalatıp ceza yazdırmak ama sadece her bir firmanın 3 kamyonunu
Abi yalvarıyorum cevap ver
Benim amacım 3 tane ayrı ayrı firma var benbu firmaların herbirinin sadece 3 kamyonunu yakalatmak anlatabiliyormuyum
+1 yılZaten girevin bunu bildirmek niye odullendirsin
12 YorumlaNiye benim görevim
Vatandas degil misin :) yasal olmayan biseyi bildirmek vatamdaslik gorevidir
+1 yıl20x8=160 000 TL dir 😉
13 Yorumla20x8000 olacakti
Aynen :) peki be diyorsun ben para alırmıyım
bilemiyorum
istersen arastir
+1 yılHerseyi biliyon unumu bilmiyon ya
14 YorumlaNe demek istiyorsun tam olarak anlamadım abim
Cevap verebilirmisin?
Heyyy
Hadi EİG seçecem
+1 yılİnşallah kazanamazsın...
118 YorumlaYanlış anladın abim Bu kamyonlar hazır beton firmalarının kamyonları olacak fakir fukara ne bunuda belirteyim
Sesin çıkmadı?
Sesim çıkmadı çünkü sabah akşam sitede değilim yeni gördüm yorumunu.
Tamam peki ne düşünüyorsun bu konuda
Duymuştum trafik ihlalleri yapan kişileri yakalatanlara ödül veriliyor diye ama ne derece doğru bilmiyorum. Bir de senin dediğin o şirketler polise hediye vererek ceza ödemekten kurtulmayı çoktan garantilemiş olabilirler...
Ben polisleri alıyorum gidiyoruz yolda hareket eden kamyonu durdurup ağırlığını tartmak için kantara çekiyoruz ve ceza kesiliyor bende polislerle beraber olacam ve bu işin takipçisi olacam sen ne zaman duydun ödül verdiklerini
Geçen hafta derste duymuştum hoca demişti.
Tamam sen benim bu düşünceme ne diyorsun?
İlk başta normal kamyoncular zannettim saçma buldum ama zengin şirketlerse şikayet et gitsin...
Ben hazır beton firmalarının kamyonlarını haddinden fazla ağır yük yüklemeleri gerekçesiyle şikayet edecem bulunduğum yerde Bu tarz firmalardan 10 tane var ve bu firmalar herbiri günde 50-100 kamyon inşaatlara hazır beton taşıyor, kamyonların belli bir ağırlığı aşmaması lazım aştığı taktirde 5-10 bin tl idari para cezası uygulanıyor, bizim burada bu konuda hiçbir denetleme yok ve bu kamyonlar haddinden çok daha fazla ağır yük taşıyor ben bu firmalara ait kamyonları şikayet etmeyi düşünüyorum eğer ben şikayet edersem günde 50 kamyona 5-10 bin tl ceza yazdırabilirim ama benim para kazanmam lazım... benim bu düşünceme ne diyorsunuz... ben öncelikle herhangi bir firmanın 2 ya da 3 kamyonu şikayet edeyim bu kamyonlara ceza yazılacak sonra bu firmaya bir şekilde bu şikayeti benim yaptığımı ve cep numaramı vereyim... onlar zaten beni arar neden böyle birşey yaptığımı sorarlar
Sen bu konida ne düşünüyorsunKamyoncular senin şikayet ettiğini öğrenirse seni hoplatırlar. Kamyoncular tehlikeli insanlardır dikkatli ol
Sen bu yazdıklarımı okusun mu 3 ayrı ayrı yazmışım
Aynen okudum. Kardeş herkes fazla yükluyor. Yakıttan tasarruf etmek için babam kamyoncu o da fazla yüklüyor ceza almayı göze alarak... Şikayet edip etmemek da sizlere kalmış siz bilirsiniz...
Şimdi benim düşüncem önce 1 kamyonu şikayet edep sonra bu firma sahibiyle görüşüp daha fazla kamyonlarını şikayet etmemek içinpara talebinde bulunacağım senin düşüncelerin neler
Kardeşim sen bildiğin adamları tehdit ediyorsun. Boyun eğeceklerini sanmam ama hayırlısı
Abin dün akşam haberlerinde "belediye başkanı ile jandarma arasındaki tartışma" haberini izledin mi izlemediysen youtube de araştır videoyu izle. Bu baher benim sana yazdığım bu iş ile ilgilidir. Benim yapacağım ihbarın aynısıdır. Bu ihbar belediye başkanını bile ne duruma sokuyormuş izle ve gör... Videoda sadece tartışma var ama sonuç olarak belediye ait kamyonunu kantara çekip fazla tonajdan 8640 tl para cezası yazıldı
+1 yılÇok saçma bir istekte bulunmuşsun gelin banı alın gidelim nedir
03 Yorumla- +1 yıl
Peki nasıl olması lazım abim
- +1 yıl
Arat suçu bildirirsin o kadar, ciddi hayatş bir durum varsa seninle giderler
- +1 yıl
Fazla tonaj demek frenlerin patlaması demek fren mesafesinin uzun olması demek buda hayati bir durumdur
Eger sehirnici ise polis bakiyor
13 YorumlaÇevre yolu
Abim ben bugün 155 i aradım ihbarı anlattım dedim bir ekip gelip beni alsın gidelim fazla tonajlı kamyonu durdurup kantara çekip fazla tonaj varsa ceza yazarsınız operatör dedi hayır böyle gelip seni alamayız dedi senin ihbar ettiğini bilseler seni döverler (nasıl benim ihbar ettiğimi bilecekler allah aşkına) sen polislik mi yapmak istiyorsun dedi sen güzergahı ve plakayı ver ben güzergahı verdim ya plakalarını bilmiyorum dedim dedi tamam gereken yapılacak ama ben eminim ki gereken yapılmayacak bu operatör neden böyle dedi ben başka nasıl yapabilirim?
+1 yılHaklıyken haksız duruma düşecek şantaj yapacaksın ha :) o kadar kolay değil onları yutmak 2 tane şahit bulur hemen kodese koyar seni saçma şeylere girme
06 YorumlaYa sen durumu bilmiyorsun... beni nasıl içeri atabilir... Bende onun bana rüşvet teklif ettiğini söylerim... ceza almak iki şahitle mi oluyor
Zenginleri adaletle yenemezsin caydıramazsın hertürlü çözer olan sana olur bide haksızsın şantaj yapıyosun
Şantaj yaptığıma dair ne var elinde
Tamam kardeş yaşayarak öğren sen iyi akşamlar
İstersen sana durumu ayrıntılı yazayım?
Yazayım mı?
Polislerin umurunda olmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani gelmezler mi?
- +1 yıl
Aradım dediğin gibi umurunda olmadı
+1 yılmiiletin ekmegiyle oynama
13 YorumlaBen firmalara ait olan kamyonları ihbar edecem
Ben ihbarı böyle planladım:ben polisi arayacam bu konuda ihbarda bulunacağımı, polisın gelip ben alıp gidecez yolda giden kamyonu durdurup kantara çekip fazla tojajı varsa (var eminim) ceza yazılacak plan böyle işliyecek
Ben bu ihbarı yaparsam kimlik vermek zorundamıyım?insallah etigini cekersin
+1 yılAma o kamyoncular seni bilmeden yap
13 YorumlaKamyoncuların haberi olmasın mı demek istedin galiba?
Aynen öyle
Peki ödül verirler mi
Bimeri 150 yi ara anlat
14 Yorumla- +1 yıl
Sence arasam gelip beni alırlar mı?
- +1 yıl
Sen beni anlamadın benim isteğim böyle : polis gelsin beni alsın gidelim fazla tonajlı kamyonu durdurup kantara çekip gerekenin yapılması dır
- +1 yıl
Birşey söyle abim
Hiç birine etme gereksiz.
10 Yorumlababanı özledin galiba
14 YorumlaNiye ne yapabilirlerki benim riskim burna ne?
Firma düzgün bir firma benim bahsettiğim cezayı herkes işliyor ama hiçbir denetim olmadığı için herkes fazla tonaj atarak takıttan tasarruf ediyor... Firma düzgün firma ama sadece benim bahsettiğim şeyden açığı var bunuda (kanunu) kimse bilmiyor
Bak sen bu videoyu izle gör benim yapacağım ihbar belediye başkanını bile ne duruma sokuyor https://m.youtube.com/watch?v=j1vOOhsP9jc ya gördün mü sana dediğim gibi herkes bu konuda yasadışı iş yapıyor... Bu videoda sonuç yo sonuç:kamyon kantara çekiliyor ve 8 bin küsür tl ceza yazılıyor
+1 yılsanane be dayı milletin canı sıkılıyor
07 Yorumla- +1 yıl
hı hııı
- +1 yıl
özledin mi sen beni bakıyım
- +1 yıl
Sanane benimde canım sıkılıyor
- +1 yıl
ben ara ara gidip gelirim beni sakın özleme emi ayyyy yidim seni
+1 yıltaşradaysa jandarma
merkezlerdeyse polis05 YorumlaÇevre yolu şehir merkezinin 5 km uzaklıkta
bölge trafiği ara kardeşim
Ben ihbarı böyle planladım:ben polisi arayacam bu konuda ihbarda bulunacağımı, polisın gelip ben alıp gidecez yolda giden kamyonu durdurup kantara çekip fazla tojajı varsa (var eminim) ceza yazılacak
Ben bu ihbarı yaparsam kimlik vermek zorundamıyım?
Ben bugün 155 i aradım ihbarı anlattım dedim bir ekip gelip beni alsın gidelim fazla tonajlı kamyonu durdurup kantara çekip fazla tonaj varsa ceza yazarsınız operatör dedi hayır böyle gelip seni alamayız dedi senin ihbar ettiğini bilseler seni döverler (nasıl benim ihbar ettiğimi bilecekler allah aşkına) sen polislik mi yapmak istiyorsun dedi sen güzergahı ve plakayı ver ben güzergahı verdim ya plakalarını bilmiyorum dedim dedi tamam gereken yapılacak ama ben eminim ki gereken yapılmayacak bu operatör neden böyle dedi ben başka nasıl yapabilirim?
Sen mal mısın be
23 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka?
- +1 yıl
Niye bana öyle dedin ki ablacım
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılolabilirr
15 YorumlaPeki nasıl
Bu kamyonlar hazır beton firmalarının kamyonları olacak bunuda belirteyim
Nereye başvurmam lazım
Hafi ama neden cevap vermiyorsun ki?
Hadi EİG seçecem
+1 yılBence seni direkt indirirler koçumm
01 YorumlaBence hiçbirşey yapamazlar nasıl indirecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne anlarsın polis in işinden
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl olması lazım
+1 yılÇalışıp kazanmak çok mu zor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİspiyoncu :D
13 Yorumla:) zenginleri ispiyon edecem
Cevap sahibiTrafiği tehlikeye sokuyorlar ihbar et tabii
Ödül verirse tabi
+1 yılBilniyorum ben
10 Yorumla
+1 yılHayır edemezsin.
04 YorumlaOff yaaa
https://m.youtube.com/watch?v=j1vOOhsP9jc bu video benim ihbarımın aynısı izle gör benim yapacağım ihbar belediye başkanını bile ne duruma sokuyor
Sadece terör örgütü mensuplarını ve vergi kaçakçılığını ihbar edip kanıtladığın taktirde para ödülü elde edersin. Onun dışında ne ihbar edersen et boş. Kendine çıkar sağlayamazsın.
Ben sana bu konuyla ilgili mesaj attım fikrimi yazdım bana ordan düşünceni yaz
Hic bulasma
00 Yorumla
+1 yılZor olmali😞
01 YorumlaValla bana kolay geliyor şimdi ne yapabilirler ki benim riskim ne
+1 yılKardeş ağır işsizmisin iş bulalım sana :)
01 Yorumla- +1 yıl
Bul
Aşırı çocukca 😄😄
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım