+1 yılKarnına masaj yap, patmak uçlaını içe doğru ara ara daldır ve ovamamaya devam et. Bağırsaklarını hareketlendirecektir. Mekik hareketi, dizleri içeri çekme gibi karın kaslarını direkt çalıştıracak egzersizler yap. 30 dk ya kalmaz sıçarsın. Tuvalete girmeden moku parçalara bölmek için yoksa bir aparat bul zira vedalaşma fazlı uzun olabilir. 1 aydır devam ediyorsa doktora görünmende fayda var. Aşırı strese dayalı olabileceği gibi sindirim sisteminde problem de olabilir. Sindirim sistemini etki altına alabilecek bir çok hastalık var ihmal etmek büyük hata olabilir.
120 Yorumla
En İyi Cevaplar
acil servise başvur o zaman tarif ettiğin tahta karın tabir edilen tıpta batın sıkıntısı
911 Yorumla
Soran+1 yılsu anda gidemem ama yarın sabah da cıkamazsam erkenden gidecemm ama ne diyim kii
Soran+1 yılne diyim ama
Soran+1 yılne diyim önceden bi kere gittigimde ilaç kullaqnıyorum felan dedim ama biz ne apalım dediler
Soran+1 yıldün lavaboya girdim afedersniz bir iki tane küçük geldi dah da vardı zaten sonrasındas cıkamdım ve bugun bu zamana kadar boyleee
Soran+1 yılyok sanırım bilmiyorum bu saatde olaz yarın hastaneye giitsem onlafr yaparlar mı lavmanı
- +1 yıl
Merhaba bende bundan 2 ay önce de aynı sorun olmuştu tuvalete gidiyorum büyük abdestim çok sert ve çıkmıyor küçük Bi parça çıkartabildim ve çok sertti zorlamak istemiyorum sürekli gaz çıkartıyorum bu 2. defa oluyor daha önce de böyle Bi sorun olmuştu abartmıyorum 2 hafta tuvaletimi yapamadım Bi bilginiz var mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeslenmen nasil? Ondan kaynakli olabilir? Az hamur turleri ye Bundan sonra meyvelerden muz ve elmadan uzak dur. Bol su Ic, Yogurt ye. Kuru fasulye ve nohut yemekleride iyi gelebilir. Ben bunlari yapiyodum yardimci oluyodu. Gecmis olsun
20 Yorumla
+1 yılNormalde iki kuru kayısı ama sen üç dört tane gece suya at sabah kayısıyı ye suyunu iç ya da kayısı çayı al bir de acı çehre var ama onu içip sürekli tuvalete gitmek yerine kabız kalmayı tercih ederim he bir de bol su iç
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
selam geçmiş olsun genel cerrahi bölümüne git barsaklarında sorun olabilir ve büyük abdeste çıkmazsan buna ileus hali denir gaz çıkışıda olmazsa sorun yaşarsın biran önce git enazından bir lavman türü bişeyle ilk etapta rahatlatırlar yoksa barsak içerisinde kurumuş gaita barsaklarda nekroza kadar gittiğini gördük geçmiş olsun biran evvel başvur
22 Yorumla
Soran+1 yıliyide gittim doktora ben gastroya urolojiyeee
+1 yılBu siteyi sewiyorum abi baksanıza doktorundan tutun prof genel ceraha bile taş çıkartacak olanlar war kızım derdin bir yana aciliksın buraya nasıl yapacağını soruyon ünw öğrencisisin kıwranıyon burda biz sancı cekiyoz herkes bir tüyo werme derdinde kaldır şu kıcınıda acile git kalkamıyorsan 112 i ara gelip alsınlar seni oda yok atla bir ticariye git cewap beli yok sabah gitçem
40 Yorumlaİlaç kullanmadan halletmek istiyorsan sulu yemekleri ara sıra tüket, sürekli katı yemekler yersen birde üstüne sana dokunan bir gıda tüketirsin bu hale getirir sonra, su ve çorba türü şeyleri ara ara kullanmaya bak bu tarz sıkıntılarla uğraşmazsın ama tek seferlik kullanım için fitil yada doktor tavsiyesiyle herhangi bir ilaç alır sorunu çözersin.
09 Yorumla
Soran+1 yılilac kullanıyorum zartennn doktor verdi ama nafileee
Soran+1 yılaynen ya off ne yapcagımı şasırdım bir arkta cok yemek ye dedi mecbur cıkarsınn
Soran+1 yılzate n sulu ıyorum ki nerdeyse hepppp
Soran+1 yılevettt
Belki hamile olabilirsiniz, bi' baktırmakta fayda var. Biraz ıkınmayı deneyin siz, eğer içerde bir şeyler dolanıyor gibi hissediyorsanız bağırsak kurdu da olabilir.
Sunset Sarsaparilla yapmayı deneyebilirsiniz evde, kurdu anında düşürür. Tarifi:
All by weights, not volume:
40 g. -or- 1.4 oz. Sassafras Root
15 g. -or- .5 oz. Sarsaparilla Root
5 g. -or- .2 oz. cinnamon stick
10 g. -or- .35 oz. licorice root
1 g. -or- .04 oz. gentian root
450 g. -or- 16 oz. demerara sugar
1000 g. -or- 35.26 oz. water
boil till water is dissolved
let steep 10-20 minutes
cool & strain & bottle00 Yorumlaacile git ve dr durumu anlat benı hemen tuvalete gonderecek bısey yap de snaa fitil benzeri bı beyaz bı sıvı verecek sırınga gıbı bıseyın ıcınde onu totona sokacak ve pacadan pacadan attıracaksın.. sıkıysa onu yedıkten sonra cıkmasın bakalım. bu dedıgımı yap tuvalettten cıkıncada bana dua et.
21 Yorumla
+1 yılBu durumda senin yapacağın en doğru hareket , anüsünü taharet borusuna dayayaıp içeriye su basmak. içerde ne var , ne yok , hepsi suyla beraber çıkıp gidecektir. Yalnız bunu yapmadan önce anüsü baby oil veya herhangi bir sıvı yağ ile parmaklayarak masajla , kaygan va gevşek hale getir çünkü dışkı birikimden dolayı sertleşmiş ve kalınlaşmıştır. bunları yap bak çabucak çıkıp seni rahatlatacaktır. Kolay , hızlı ve kesin çözüm. Şimdiden geçmiş olsun :)
10 Yorumlaya olaya bak bırı sıcamıyor bu saatte hepımız onu sıcırmaya calışıyoruz tövbe yarabbım yav
212 Yorumla- +1 yıl
Ben bu soruya nasıl geldim bilmiyorum da gece gece çok güldüm ya :)) hshsggd
+1 yılgeçmiş olsun. ne kadar işe yarar bilmiyorum ama türk kahvesi bağırsakları fena çalıştıryor. aynı şekilde süt de. kabız olana yarar mı bilmiyorum. suyu az iç bir de.
12 Yorumla
Soran+1 yılneden su az içeyim
- +1 yıl
ishale çok su kabıza az su derler. hiç denemedim ama eskiler öyle der
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Müsil almak aklına gelmedi mi toz olanlarıda vardı galiba 2 kaşık alsan bagırsaklarını temizler bu sefer WC den cıkamamaktan şikayetci olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılmüsil zaralı olmaz mııı
Soran+1 yılyarın da cıkamazsam öglene kadar alacammm
Hic bekleme acil eczaneye git fitil al. Fitil i yerlestiririm diyosan kendi kendine kesin cozum.10 dk sonr su gibi cikar tuvalete zor yetisirsin
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yıleucarbon ilaç derim tek geçerim link
00 Yorumla dediğimi yap ; BİR ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI İÇ büyük tuvaletini yaparsın, geçmiş olsun sanırım kabızsın...
20 YorumlaYarım çay bardağı zeytin yağını bir dikişte iç birşeyin kalmaz
10 Yorumla
+1 yılBosuna ikinma acile git lavman yapsinlar sende kurtul bizde kurtulalim 1 saattir ne yapiyorsun yalan dolan da soru paylaşmayin
20 YorumlaOhh be bende de aynı sorun vardı. 3 saat ıkındım, terledim gözlerimden yaş geldi pes etmedim. Karnımda bir guruldama hiseetim sonra bir yanma hissi oldu ishal gibi geldi birazı şimdi kalanı iöin zorluyorum pes etmek yok.
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bende öyle oldum sıçamıyordum sonra tuğalette ıkınırken miğdem bulandı kustum sonra da sı*tım A:SDA::SADA:SD çok kötü bi durum ya ölüyodum sandım :/
42 Yorumla- +1 yıl
önce kus sonra bida dene @soran :(((888
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=YHWVIelimVMaklıma nedense bu geldi :(( müshil al ?
11 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılbitki çaylardan bir kaçı ii geliyor ama isimleri aklıma gelmedi yarın bi gitsen aktarlara filan yardımcı olurlar
00 Yorumlaiki elinle makatın etrafını sık ve dışkını ezerek yumuşatmaya calış aynı anda ıkın ve dışkının cıkmasını sağla başka caren yok ılac bahane.
14 Yorumla- +1 yıl
KUSUCAM
- +1 yıl
Benim midem seninki kadar geniş değil ve üslup çerçevesine uygun olmadığını düşündüğüm bir konuya değinmiş hanfendi. Konunun uzmanlarına danışmaları en sağlıklısı olur. Ne o, siz pek bir dert etmişsiniz kendinize yoksa aynı sorunla mı karşı karşıyasınız?
+1 yılAzimle sıçan duvarı deler şimdi diceksiniz ki öyle değil o söz diye biliyoruz değil ama popona kuvvet doğum yaparmış gibi derin nefes al üf üf diye diye arttırarak ıkın ama çok da baktın olmuyor biraz bekle yırttırma sakın karın boşluğunu
00 Yorumla
+1 yılkatı sabundan makata girecek şekilde küçük ince uzun parçalar halinde kes ve yatar pozisyonda makattan dışkının içine doğru ittir
5 dk içinde rahatlatlarsın inşallah10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcile gidebilirsin. Orada kakanı yumuşatıp , tuvaletini yapman için bir ilaç verirler muhakkak
10 YorumlaKorku filmi gibisin ne diyim, birde çıktıgını düşünüyorumda neler çıkıca neler. :((
01 Yorumla
+1 yılsinemaki iç yada bekunis al kabızlık için çok etkili
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSade şekersiz ya da az şekerli Türk kahvesi 2 fincan iç işe yaramazsa burdayım gel
10 Yorumlao doktorlar neden okadar okudu ömürlerini çurutuler allah askına...
03 Yorumla
Soran+1 yıldoktora girtrim yazdım dikkatini cekerimm
strestendir eczaneden duphalac isimli şurubu al yarım saat sonra wcye koşarak gidersin:))
01 Yorumla
Soran+1 yılo var zaten hap kullanıyorum işe yaramıyorrr
Kesinlikle sıvı sıcak yiyecek ve içecekler tüket çorba çay tarzı midendekiler yumuşar müshil al müshil seni gün boyu tuvalete çıkartır yapıp rahatlarsın baktın olmadı acile gitmelisin geçmiş olsun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuru kayısı yersen hemen etki yapacaktır denenmiş ve onaylanmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnce bir çubuk gibi birşey sokup dışkıyı parçalayıp kendisi düşer zaten düştükçe arkadan gelmeye devam eder. Çok kötü bir durum 😞
00 Yorumla
+1 yılmüsil ya da gazlı içecek tavsiye ederim. En son ihtimal bira.
02 Yorumla- +1 yıl
ben senin avatarı tavsiye ederim :))
- +1 yıl
sdfşlksfkşlsd :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak bakem buraya bu şimdi fitil buda vazelin bunu böyleee yedir yanaklara sende 2 tane böyle koca koca yanak var normalde küçük ama sende böylee kocaman ondan sonra fitili...
00 Yorumlayarım çay bardağı zeytin yağ iç o seneninkini komple çıkarırsın
00 YorumlaBir. Kaseye. Yoğurt. Pul. Biber. Ve. Limonla. Karıştı. Ye. Bildiğim. Biri. Yapıyordu. Sabah. Doğru. Wc. Ye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZeytinyağa iç - Kavun ye - Katı gıdalar bir süre tüketme Rahatsiz etmistir bisey
00 Yorumla
+1 yılBence böbrek taşı olabilir aynısını bende yaşamıştım felaket..
00 Yorumla
+1 yıltriax die bir bitki ilacı var hazır satılan aktarlarda ondan günde 1 tane içersen yoluna girer
01 Yorumla- +1 yıl
Tilax
Açlık otu iç gotunu tutamazsin öyle diyim
10 Yorumlazeytinyağı iç bağırsaklarını yumuşatır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. müsil felan vardı dene istersen işe yarayabilir
00 Yorumlayap bi nescafe rahatlatır
04 Yorumla
Soran+1 yıliçtim olmadııı
Soran+1 yılyokk
her yolu denedim derken? :O
10 Yorumla
+1 yılkabız olmuş olabilirsin babydoll
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılefendim libalaks lavman diye bişey var, etkilidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi' fitil soktular mıydı hiç bi' şeyciin kalmayi
00 Yorumla
+1 yılbol bol bitki çayı iç
00 Yorumlakabız olabilirsin bi eczaneden fitil falan alsan
11 Yorumla- +1 yıl
benim bildiğim kadarı ile en kısa sürede etki eden şey fitil.
+1 yılgecmis olsun zorlıyacaksin yapcak bisey yok.
00 Yorumla
+1 yılbunları yazana kadar sıcardın
01 Yorumla- +1 yıl
sesli güldğm yazarken hala gülüyorum asd vcxfvwsad
Doktor a git lavman yaptir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu gece ks sana çalıştı :D
00 Yorumla
+1 yılAktarcilardan acı çehre al iç hiç biseyin kalmaz
00 Yorumla
+1 yılKayısı çayı iyi geliyor diye duydum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. Sana alternatif tıp uygulucam.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun... Leblebi yee faydasını görürsün...
05 Yorumla- +1 yıl
leblebi ishale iyi gelir daha beter etcen kızı :)
- +1 yıl
yooo bende tam tersi cırcır yapmişti... :)
- +1 yıl
senin bünyen tuhafmış :) leblebi ishali keser
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
var bu işte bi tuhaflıkk... :)
+1 yılSalatalık ye
10 Yorumla
+1 yılBasur olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılama kan yokkk
- +1 yıl
Tuvaletini yaparken bir dikkat et makat bölgesine, elle yokla, eğer şişkinlik varsa garanti basur.
+1 yılDoktora gitmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılparmakla ...
31 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım