Bir Kiz Erkegin gözünde nasil degerli olur?
Detaylarrrrrrrrrrrrrrrrr
Detaylarrrrrrrrrrrrrrrrr
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diğerlerinden farklı olduğunu göstermen lazım canım, mesela adın farklı olabilir, farklı bir hobin olabilir, farklı bir giyim tarzın olabilir, çok hanım hanımcık olabilirsin veya çok iyi bir espiri anlayışın olabilir. Görüştüğün kişiye diğerleri gibi olmadığını kanıtlaman lazım bir yerde (: ama bunu "ben senin bildiğin kızlardan değilim" diyerek yapmacaksın elbette.
Kız umursamazsa erkek daha çok uğraşır. Sen onu değerli hissettirsen bu sefer seni elde ettim gibisinden eskisine göre ilgiyi keser. Bu yüzden insanlara değerinden fazla önemseme.
Evde kalmadım :D 19 yaşındayım ne evde kalması :D
benim için kızın en değerlisi bol espri yapan nokta atışlı tespitlerde bulunan kızlar değerlidir. hee bide her kızla aşkım bebeğim böceğim diye konuşmayan kızlar değerlidir abi onlar 100 adım öne çıksınlar lütfen :D
Ricaa
güzel, anlayışlı, akıllı, sempatik ve tatlıysa benim gözümde her türlü değerlidir :)
Cevap
22Cevap
Nasilmi cok basit yalan soylemicek samimi olucak bir erkegin gozune girmek istiyosa sosyal cevresine dikkat edicek erkek arkadas sayiai ve onlarla konusma sekline ozen gosterecek :) ddahada yazardim ama usendim :)
karşındaki insana o farklılığı göstererek herhangi biri olmaktan çıkıp onun gözünde sıradışı ve yansıttığı kişiliği ile.. olur
rica ederim...
Erkegi sikmadan bunaltmadan hal hatir sormasi, onu kiskanmasi (abartmadan), dertlerini dinlemesi bunun gibi seyler kizi degerli yapar
karekter ahlak namus = vafa bu 4 u som altından kıymetlıdır benim için canımdan dahı !
neden teşekkur ettın? kı
sivaslımısn
anladım.
değerli olduğunu karşısındakine hissettirdiği zaman...
@Gizemli92 bana göre giyim olarak mini, dekolte, tayt ve tayt türü olan daracık kotlar pantolonlar şortlar eşofmanlar giymeyecek dışarıda. Kişilik olarak da cesur ve dürüst olmalı.
Rica ederim
Hal ve hareketleriyle ince ve nazik davranışlarıyla
Gevşek olmasın, bir durusu olsun kendinden taviz vermesin ve kendim icin konusuyorum oyle her erkege bos yere is atan kızlar bana cok itici geliyo oturmasını kalkmasını bilicek :)
Olduğu gibi davranmalı. Eyer karşı taraf ilgi duyuyorsa. Zaten değerli olur
Arz talep meselesi... Saka saka
Yalan soylemeyecek ve durust olacak birde sevdigini belli edecek
Erkegin kalbine giden yol migdesinden gecer ordan yuruyun :D
Sadakati ile. Yetmez mi?
Sevme ilk önce sevmeyeceksin.
Azıma sıçarsa kıymetli olur.
Benim bildiğim değerli bir şey ismidir.
Düzgün davranırsa hal harekelteri
Karakter ahlak namus
Sana değer vermştm ama bunu anlamamıştn zalim
Sadıksa özeldir.