Seni çözemiyorum. Tam tanıdım tamam diyorum sonra bir bakıyorum ki yanılmışım.
Bu cümleyi ve benzerlerini defalarca kez duydum..
Size de söylerler mi böyle
Bu cümleyi ve benzerlerini defalarca kez duydum..
Size de söylerler mi böyle
Öyle bir kelime algısı olamaz seviye meselesi bu. Seni çözemiyorum demek senin dikkat ettiklerine ben dikkat etmedim demek. Uzun zaman bir insana vakit ayırırsın ögrendiği sadece senin ne sevdiğin ne içtiğin ne giyidiğin vede tek noktalı olarak tanıması olur. O cümle kullanıyorsa eğer davrandığın şekilde karakrerini tanıyamamasındandır.
söylerler! ben çok duyuyorum. maalesef herkese güvenemediğim için herkese karşı laçka olamıyorum. hep bazı huylarımı saklıyorum. demelerine göre bu beni gizemli çözülemez biri yapıyormuş. ama elimden gelen bir şey yok herkese açamam hemen kalbimi!
Sanırım çok ketumsunuz ya da değişken bir yapınız var, bu yüzden karşı taraf kişiliğinizi çözemiyor olabilir.
Sanırım öyle
Net insan olmak lazim. Karışık olmak istemem ve flu birine de yanasmakta cekimser kalirim 😊
Cevap
11Cevap
Sen bile kendini tanımıyorsun demektir.. Anlamı budur :)
Doğrudur 😊
:))
dengesiz bir ruh haline sahip bir yaptığı diğer yaptığına uymayan insanlar için söylenir genelde
Doğru söylüyorlar o zaman
Insanlari kirmaktan cekinmiyorsundur, veya kendini kullandirmiyosundur en azindan bunu diyen kisi senin onun hakkinda ne dusundugunu onemsiyor ve anlamak istiyor
Aynen ben kız arkadaşlarımdan duyarım çok dengesizsin diye eleştiriler aldım sanırım seninkiyle aynı naptığımız belli değil
david lynch filmi izle 1 tane mesela kayıp otoman anlarsın ne demek olduğunu herkez o filmi sonuna kadar bitiremez ;)
bana söylemez çünkü pişman olacağım ya da insanların güvenini sarsacağım şeyler yapmam sonuçta kalp kırmak aldatmak veya iki yüzlülük gibi şeyler bu söze yol açar
İçine kapanık olan. Her ortamda sessiz olan. Hiç konuşmayan. Hıyar tipler işte.
Ben bu söylediklerinin tersi bir kişiliğe sahibim bununla alakalı olduğunu sanmıyorum
Örneğin.. k. kilicdaroglu.. bir dedigi bir dedigini tutmaz.
Aynı şey mi
söylerler ama garipsemiyorum alıştım :)
Oldu yani çözememişdi
Yakinlar söylüyorlar ama salliyoar
karakterı oturmamıs ınsandır bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar