Tip olarak çekici birisiym , zengin bi kız bulma ihtimalim nedir , başka ek özellik neler gerekli ? yaşımda 26
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen buldum :D biraz zor oldu ama oldu,saolsun çok emegi var a dan z ye kadar topladı hayatımı maddi dururum arttıda nişanlımdır kendisi.şunlar gerekiyor öncelikle yakışıklılık biraz uzun ve dikik saçlar abartılı olmayacak şekilde kıyafet ayakkabı saat,vs. Dikkat ediceksin bir de gönlünü kapdırdımmı krallar gibi yaşa .
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ah be kardeşim çözemednmi türk kızlarını. şöyle kıçından düşen bi pantoln giycen elinde banko sigaran olcak kulagında küpen .Esrar hap vs ne ararsan çekicen bunları yap sana ölmiycek kız yok.Bu istatistiği çok düşünerek yaptım kızlar böyle tiplere öluyo nedense
112 Yorumla
Soran+1 yılo dediğin 20 yaş altı kızlar için geçerli olur
Soran+1 yılcebinde beş kuruş para yoksa istediğin kadar esrar çek hatta kokain çek para verirler belki üsütne
Soran+1 yılonlara sadece acıyorum ben
- +1 yıl
bak uygula bu dediğimi arkadaş ben çok analiz yaptım bu konu ile ilgili eğer üniyi bittirsem saçma olmazsa valla tez konusu olarak seçerdim bu konuyu:D bi apachi gibi giyin bak nasıl degişyosn:d bizim ülkede bana göre normal olan böyle misal üni okuyan, sigarası olmayan kültürlü,kenedenı her alanda geliştrmiş az cokda tip varsa tamamdr bu tasvir ettiiğim erkeğe kızların ölmesi gerek ama ne yazıkki bizim kızlar bölelrne mal ve inek gözyle bakıyolar:d
Soran+1 yılIsrarla diyorumki ona bakan kız yaş aralığı 20 altıdır , onun üstündekiler işine gücüne tipine parana bakar hatta tip olsun kariyerin olmasın suratına tükürmez , bende ormanda kurtlarla yaşamadım benim yaşımdaki kadınlarda yada üstündekiler eğer hiç kimseyi bulamamışsa penisi olan ve kısır olmayan herhangi bir erkeğe evet diyorlar evde kalmamak anne olabilmek için
Soran+1 yıldış görünüşün çekicilikteki etkisi yaz youtube a dediğimi anlarsın
Soran+1 yılhayır kadınların erkeklere bakış açısını söylüyorum son nesil böyle , kendileride okuyor meslek sahibi ediniyor karşındaki erkektede esrar çeksin saçları dik olsun diye bi özellik aramıyorlar iş güç ne alemde evlat diyorlar yani
zengin görün iyi giyim kandır kızları yalanlar syle çok zenginmiş gibi davran evin villan son model arabanla falan bulursun bulursun :P davul bile dengi dengine...
05 Yorumla
Soran+1 yılyalanlarla olmaz sonrasında foyam ortaya çıkar uzun süreli olsun isitoyrum
- +1 yıl
ben sana bişi diyim mi arkadaşımın eski sevgilisi tirilyonluktu kıza dedsinden miras kaldı kız istblun sahibi oldu çocuğuda alıp gitti dünya turuna snra kız bunu hep parasıyla eziyomuş baya baya ezmek bide bazen kız paramı mı yiyon diyomuş 5 kuruş vermiyomuş düşün elin ülkesinde ve hiç çlşmayan insana byle yapıyo bnce çok kötü bişi kız tarafından ezilmek şimdi o çocuk adam gibi çlşıyo soğukta, kızda evelnmiş ama hala geliyo yalvarmaya istnb bursaya kadar kafası güzel gelip bu soğukta çlşmaDiyo
Soran+1 yılben onları göze aldım yani kendime güveniyorum ezemez
Soran+1 yılbütün kadnları niye aynı kefeye koyursunuz orasını anlamadım tip çok öenmlidir böyle şeylerde ve sevgi
tip olarak cekiciymişsin ama karakter olarak sıfırmışsın..kız parası yemeyi düşünecek kadar da erkekmişsin..
518 Yorumla
Soran+1 yılne varki bunda paranın tek sahibi harcıyandır
Soran+1 yılhayır sadece parasın için değil tabi , parasını mantık olarak düşünüyorum hem bende ilerde paralı birisi olucağım
Soran+1 yılhikayem çok kararık yaşadıklarım o yüzden para olmadan ben bir hiç olarak ölücem , yani şimdi ölsem daha iyi
Soran+1 yıldemesi kolay siizn içi hayat güzel ilerliyor , bana adeletsiz bi hayat geldi önüme bütün duygularım alındı ,
Soran+1 yılböyle peşin cevap vermesi kolay , benim kadar tertemiz kalpli bir insana rastlamadım ama başıma gelen her türlü olay başkasının başına gelmedi , herkes istediğini sahip olduğu hayatı yaşar hayat hiçbir zaman ödülş sunmaz koparıcan zorla alıcan başka yolu yok , erkekler için söylüyorum bu arada
Soran+1 yılbunları düşünmeden önce öyleydim dedin ya herkes hakkettiği değeri yaşar , ben dürüst , iyimser , temiz kalpli olduğum süre içerisinde herkesten kötülük ve hayatın bir sürü çaresizliğine katlandım , yaniş bu saattern sonra öyle şeye böyle şey diyorum
Soran+1 yılbundan öncesini söylüyorum bak anlatamadım herhalde doğduğumda beri böyle düşünmüyorum , sonradan oluşan duygular bunlar bendeki
Soran+1 yılsize benim kadar kötü davranmadığına eminim o yüzden katil olmanıza gerek yok , ama benim hiç bir duygum kalmadı para için namus kavramı haricinde her şeyi yaparım bu kadar netim
Soran+1 yılkadnlar her zaman kazanır ve önceliği vardır erkeklerden ,ama bi erkekğin yükselişi sadece para ile olur , o yüzden gramını bile yaşamamışındır en ufak bi örneğini vereyim çok iyiydim diyorum ya çok iyiyim ama bütün türkiyede rdm diye b iasker çeşiti vardır onların olduğu bölüğe koydular beni esrarkeş , gaspçı , cinayet işlemiş , akıl hastalarının arasında askerliğe başladım sonra sürgüne cezaevine yolladılar orasını hiç anlatmıyayim türkiyedemi oluyor dersin bunlar .
- +1 yıl
Bencede parası önemli değil adam gibi sevsin yeter yani bence bide tipe önem vermesin şahsen yakışıklı diyor kızlar ama ben onlar yakışıklıyim die bana baktiklari için ben onlara bakmiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
19Cevap
Sonuç %100çıksa. Yani herkes bulursun dese . Ne değişir hayatın da.Sitenin birin de sordum bulursun dediler geldim mi diyeceksin ?
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim sorma amacım o değil yalnız yani bana bulursun yada bulamazsın demelerini beklemek için sormadım
sevdignden şüphe duyarım:S Benımkının yanında çalsa ailesi hariç kmse hoparlöru ble actırp konşturrm sesı duyarım hele zaten erkekse offfffffffffff
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlum cigomusun nesin. :) tööööbe töbe.. Allahım yarabbim ya...
Bu istediğini kadınlar ister, de bunu onlar bile sormaz yani.. Zengin erkek nerden bulunur demezler.07 Yorumla
Soran+1 yıljigoluluk olarak söylemedim
Cevap sahibi+1 yılAnladım o da dalga kısmı yani. :) Ama sana da çok tuhaf gelmiyomu sorun?
Soran+1 yılnesi tuhaf ben anlamıyorum yani erkeğin böyle bi talebi olamaz mı bu size niye tuhaf geliyor ?
Cevap sahibi+1 yılEvet çünkü parayı kazanacak taraf sensin. Sen ne yapacan kadın mal mülkünü.. Sen kendin kazanarak yap mal mülk.. Sende o güç varken niye hazırını istiyorsun.
Soran+1 yılo güç yok ilerde olucak ama yaş kemale erince gençliğim gidecek bi kere geliyom dünyaya niye kederli bi hayat yaşayayımki
Cevap sahibi+1 yılTam bi fırlamasın. :D sen her türlü bulursun :D
Soran+1 yılbana sessiz tren derler , herkes bana güvenir ama en son şüphenilecek kişiyimdir her zaman , herkes yok ezer yok olmaz diyorda nasıl yaklaşıcağımı bilmiyorlarki
Çok büyük şans lazim be :D ama yaşli 10 15 sene ölmesi garanti biriyle evlenip sonra mirasina konabilirsin bak :D
00 YorumlaSende zengin biri değilsen evlenince çok ezilirsin.Babam hep olmıycak hayaller kurma derdi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçok fazla gururum yok
+1 yılzengin bir kız bulmakla ne olacak? Kral mı olucaksın ..
111 Yorumla
Soran+1 yılhayatımı daha güzel idam edicem
- +1 yıl
ama kişiliğini ödünç veriyorsun para için ..
Soran+1 yılgurur karın doyurmuyor
- +1 yıl
yapmayın böyle.. özellikle erkeğe yakışmaz böyle haraketler ..
Soran+1 yılerkeklik öldü cenazesi morgta , erkeklik mi kaldı paranın hüküm sürdüğü devirdeyiz kendimizi kandırmayalım
- +1 yıl
yani kirli bir dünyayı bir de ben kirleterek berbat edeyim diyorsunuz.. Allahı düşünün en azından
Soran+1 yılöteki tarafı ben çoktan unutuum herkes gibi ,
- +1 yıl
yanlış yöndesiniz ...
Soran+1 yılvalla doğru yönde bana yaşamak pek bir anlamlı gelmiyor keder ve elemli bi hayatta ileliyemem
ABD'de yaşıyorum. Burada çok var o aradığın tipte hatun :)
10 Yorumla
+1 yılİstanbuldaysan eğer Sarıyer -Tarabya - İstinye taraflarında tur atmalısın :D
00 Yorumla
+1 yılZengin bir kızın boyunduruğu altında boynuna tasma takıp gezmek bir erkek için kolay olmasa gerek mutsuz bir gelecek olur uyarayım
10 Yorumla
+1 yılSite öyle denk geldi yazim bari bence parasi önemli değil yeterki adam gibi sevmeyi bilsin zengin fakir farketmez yeterki allah korkusu olsun terk etmesin aileside önemli fakir die kendilerini yüksek görecek kisi olacagina olmasin daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesela ne kadar geliri olsun ben de 26yim da ona gore yanasicam sana ama once foto isterik:)
05 Yorumla
Soran+1 yılsen açık yap ben foto yollarım
Cevap sahibi+1 yılOlmaz sen gorun once ha bu arada evim var ama araba yok o da yakinda olacak insallah:)
Soran+1 yılo zaman herkes gitsin sana haber veririm
Cevap sahibi+1 yılPeki bekliyorum ama umarim dedigin gibi cekicisindir
Soran+1 yılordamısın
+1 yılDoğru yoldasın sen kardeşim merak etme. burda yorum yazanlar senin ekmeğini suyunu vermiyor. benim sorularda göz at 😬
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzengin kızlar kendilerinden küçük erkekleri ister genelde daha çok zevk alabilmek için nasıl olsa para kaygısı geçim kaygısı yok xD
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzengin kız fakir erkek hmmm ihtimal düşük yaşam standartların yüksek olmalı o kız için
00 YorumlaSiz erkeklerdeki zengin kız bulma isteğini anlayamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılboy kilo ten rengi saç tipi göz rengi kirpik uzunluğu kas yapısı .
00 YorumlaBirisini bulamıyorsun sen daha, zengin olanını mı bulacan ?
00 Yorumlanye zengin arıyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yıldoğru dürüst yaşayayim diye
Kişilik & Karakter konusunda 630 cevap paylaştı. Allah soyunuzu kurutsun.
10 YorumlaNapıcan kız parası mı yıycen aferin böyle devam.
00 Yorumlakarakter edın kendıne
12 Yorumla
Soran+1 yılne gibi karakter edinecem allasen
bunların yanında Dil yoksa ıhtımal zayıf :D
03 Yorumla- +1 yıl
Bende 3 tane var yeter mi :P
- +1 yıl
wu:D
Zengin kızlarda ayırmış seni bekliyorlardı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılavın hayırlı olsun bulursan tabi
00 Yorumla Normal düzgünü budun artı zengin olacak :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de zengin erkek istiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılonu her kız istiyor yalnız değilsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlın size yaşı büyük olgun erkek ergen kızlar.
010 Yorumla- +1 yıl
ben gerçekten üzülüyorum böyle şeyler gördükçe.. insan yaşamak istemiyor böyle çirkinlikleri gördükçe..
Soran+1 yılben sizi anlamıyorum he yani böyle bi hakkım yok mu benim ?
Cevap sahibi+1 yılErkeklik düştü mü kadının parasına kadar ?
Soran+1 yıldüştü tabi , para olmadan yaşıyan insan tanıyon mu
Cevap sahibi+1 yılBir replik paylaşayım sen anla gerisini. ''sahip oldukların, sonunda sana sahip oluyorlar.''
Soran+1 yılbende sana şöyle söylim benim mutluluğum sadece para ile oluyor , olmayıncada ben mutsuz oluyom
Soran+1 yılbakarım tabi bana önermesinide yazarım
Cevap sahibi+1 yılFilmin değerlendirmesini buraya yaz sonra olur mu ?
Soran+1 yıltamam
helal olsun,ne istediğini biliosun :)
00 YorumlaPara parayi ceker.
Zengin olman lazim.
Jhgfbnf10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzengin mi olmasi lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılevet sadece o olsa yeter
Zengin kız da hemen yazdı :)
10 YorumlaArayan bulur :))))
00 Yorumla
+1 yılZengin olman gerek
00 Yorumla
+1 yılzengin misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ilerde olucak zenginlik ama bu halimlede bulmak istiyom böyle birisini
- +1 yıl
işin zor, zenginler genelde tek gecelik ilişki içinde olurlar
takıl bana:)
00 YorumlaSoruya gel.
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!