Bir insana sürekli nazar değer mi arkadaşlar
bunun sürekli olmasının sebebi nedir ?
ne gibi önlem alabiliriz ?
bunun sürekli olmasının sebebi nedir ?
ne gibi önlem alabiliriz ?
namaz, dua, boncuk gibi hatta kurşun döktürme var
bilimsel olarak kanıtlanmış bir konu...
ama çok nazar değiyor bana diyorsan bil ki kıskanan çekemeyen kişi çok
aynaya çok fazla bakan insanların da kendi kendine nazar değdirrebileceği söylenir
Kurşun döktürmek dinimizde haram.
Önlem.. 3 ihlas 3 felak 3 nas suresi okunup bütün bedeninizi sıvazlayın bu nazar ve hasedden cin taifesinden ve başkaları sizin zihninizi okumasından korur sabah kalkınca uygulana bilir abdest kalkan olduğu için kalkansız zaten olmaz. 2. İşlem su dolu Bir surahinin içine 19 defa fatiha, ihlas, felak, nas, ayetelkürsi, lev enzelna ve inşirah suresileri okunur her 19 defa okuma bitiminde suya üflenir bu suyu bir damacanın içine boşaltın aileniz o sudan içsin suyun bir tas kadarını ivinizin köşelerine serpin tuvalet bonya hariç.
3. banyoya girdiğinizde 1 veya 2 ltre sirke bir pakette tuzu karıştırın bir kova suyun içinde olabilir o suyla duş alın ardından normal suylada yıkanablrsnz.. kaya tuzu olursa iyi olur yemeklerdede bunu kullanın çok faydalı..
Vallahi bana sürekli degiyor annem beni okuya okuya evliyaya bagladı artık. Bende sıkıldım nazar degince hissediyorum üzerimde bi agırlık oluyor hos birsey degil sıkıldım bende
Sen bir özel mesajını bir açarmısın bana değdiğinde neler hissettiğini söyle
bütün duygularını bakalım aynımı ?
Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh.
Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım
bunu ooku bol bol
Deger herhalde
Ben baktim bir yere giderken güzel olmusum kendimi aynada begenmisim hemen bi nazar duasi okurum tükürürüm kendime sonra cikarim disariya :D
dur hele anlatırım sana özelden açık olsun
Cevap
6Cevap
Önlem.. 3 ihlas 3 felak 3 nas suresi okunup bütün bedeninizi sıvazlayın bu nazar ve hasedden cin taifesinden ve başkaları sizin zihninizi okumasından korur sabah kalkınca uygulana bilir abdest kalkan olduğu için kalkansız zaten olmaz. 2. İşlem su dolu Bir surahinin içine 19 defa fatiha, ihlas, felak, nas, ayetelkürsi, lev enzelna ve inşirah suresileri okunur her 19 defa okuma bitiminde suya üflenir bu suyu bir damacanın içine boşaltın aileniz o sudan içsin suyun bir tas kadarını ivinizin köşelerine serpin tuvalet bonya hariç.
3. banyoya girdiğinizde 1 veya 2 ltre sirke bir pakette tuzu karıştırın bir kova suyun içinde olabilir o suyla duş alın ardından normal suylada yıkanablrsnz.. kaya tuzu olursa iyi olur yemeklerdede bunu kullanın çok faydalı.
Nazar edenlerde dünyanın gelip geçici olduğunu birilerinin sahip olduğu şeylerin elbet son bulacağını düşünsünler. Son olarak birilerine kin nefret veya düşmanlık besliyorsanız belki ailenize karşıda farkında olmadan birikmiş olabilir o kişiler için dua edin bu çok önemli hayanınızın sonuna kadar işe yarar. Kalbinizden o kişiye olan nefretin gittiğini görüceksiniz.
bende de değdirme var bir şeyi beğendiğimi aklımda düşüneyim kesinlikle başına bir şey geliyor.. şaka maka ciddi şeyler oluyor.. çevremdekiler lütfen beğendiğini söyleme diyorlar.. =)) siz bence buna çare bulun.. masanın üstünde borcam vardı annem bunu ne zaman aldı güzelmiş falan diye düşünüyordum 5 dk geçmedi bir ses borcam çatlayarak kırılmış .. toka ,küpe vs takılar kopuyo düşüyor.. arkadaşım telefondan şarkı açmıştı sesi nasıl güzel çıkıyor dedim birden telefon durduk yere düştü batarya falan dağıldı.. geçende bir arkadaşa bana su almadın diye kızdım 2 dk sonra pet şişe yere düştü su patladı arkadaşım bağırıyor ki suyu içemeden döküldüsenin yüzünden diye =)))
nazar çok enteresan bir konu bazen insanın kendisine nazarı bile değiyor...çevrendekilere "maşallah" demeyi alışkanlık haline getirmelerini öğütle.bolca nazar duası oku...
Felak-nas oku sürekli. Ayrıca kendini hiçbir insana övdürme, farkında olmadan öven olursa da "maşaallah" demelerini söyle. Geçmiş olsun...
etrafında çok kötü insanlar var demek ki, muska yapın siz.
Etrafımda kötü insanlar yok genelde yürüdüğüm bir cadde var orası beni bitircek birgün :S
bunu sürekli düşünüyor ve umursuyor olman olabilir belki. Bir arkadaşım başından bela eksik olmadığını söyler ve her seferinde öyle olacağını düşünür. Düşündükleride gerçekleşir
Bana da değer karşındaki sana iltifat ederken o maşallah demezse sen içinden de tedbir al bildiğin ayetleri oku.
yıldızın düşük derler. kurşun döktür.
Nazar duası var. 2 satırcık.
Nazar diye birşey yoktur..Kötü enerji vardır..
Fizikte biz manyetik alan diyoruz. Her varlık bi manyetik alan yayıyor. Kimisininki daha yüksek oluyor.
Banada değiyor sürekli.Bıktım bende.
'deysin ne var bunda' demek gerekli.
nazar duasi var
Çok göze batma
cenabet gezerim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar