Sözlerimi çekinmeden söylerim. Ama "bana ne kırılırsa kırılsın" demem. Çünkü Allah katında kimin daha iyi olduğunu bilemeyiz. Her zaman şöyle düşünürüm.. Ben o kişiyi kırmışsam "ya o Allah'ın c. c en sevdiği kullar arasındaysa".. Her daim böyle düşündüğüm için kırmaktan çekinirim.
Unutmayalım ki.. Kırmazsak kırılmayız.
Not; Bazı insanlar kırmaktan korkar, çünkü kırılmak ne demek iyi bilirler.
Kırmaktan korksam da kırdığım çok olmuştur. İnsanın üzerine fazla gelinince, ister istemez Kendisini koruma iç güdüsü devreye giriyor. Bir anlık sinirle kırıyoruz işte. :D
O kadar cok korkuyor o kadar cok titriyorum ki ustlerine ama nedense hep ben kiriorum onlari nasil oluor anlamiorum ama yinede onlardan cok benm canm acior
Evet. Büyük bir handikap benim için. Resimdeki gibi, kırmaktan korkuyorum kırılmanın ne demek olduğunu bildiğim için. Fakat kırmadıkça ben kırılıyorum. Yazık ki insanlar aynı ince düşünceye sahip değil...
Yoo herkese aynı hassasiyette değilim, olunmamalı da zaten. Çünkü insan etrafındaki herkesi aynı derecede sevmez, sevmeye kalkarsa da şaşırır sevgi görgüsüzlüğü yaşar.
korkmam acı bir dünyada yaşıyoruz. dost acı söyler mantığıyla çok kişiye yanlışlarını söyledim ve o an kırıldırlar. Fakat zaman geçince anladılar ve "adamsın!" dediler :)
Karşımdaki kim olursa olsun incitemem ki onu ben. Beni paramparça eden kızı bile hiç incitmedim. Yanlışlıkla bir şey dersem de acayip vicdan yaparım gider gönlünü alırım.
Önceden tüm insanları kırmaktan korkardım ama şimdi sadece sevdiklerimi haksız yere kırmaktan korkuyorum onun dışında kırar geçerim umurumda olmaz artık
Insanlari kirmayacagimi bildigim icin ve olduda kirsam bile hemen onaracagim için böyle bir korku yaşamam😊 duyarli olmak ve empati kurabilmek gereklidir.
insanına göre değişiyor. saygım varsa o insana kelimelerimi düzenli seçmeye dikkat ederim ama önemsemediğim biriyse yine belli bir nezaket çerçevesinde ağzıma geleni söyleyebilirim.
insan herzaman üslübunu bozmamalı kalp kırmak kabe yıkmak gibidir geldik gidiyoruz degmez. mesafeli olursun daha güzel insan önüne geleni kırıp dökmemeli..
Sevdiğim biriyse kırmam zaten ne yapar ne eder iletişim bilgimi konuşturur öperim onu, sevmediğim biriyse eşşeğin götüne* sokarım adamı, herkes akıllı olsun.
Artık korkmuyorum çünkü o kadar çok yüzsüzlük arsızlık karaktersizlik şerefsizlik maskeli insanlar o kadar çok çoğaldı ki kralı olsa bir haksızlık ve saydıklarımdan biri varsa lafımı sokar geçerim
en son 13 yaşındayken bu korkuyu çok derinden hissediyordum ama şimdi bakacak olursak umrumda değiller hiçbir konuda inancım yok korkum da yok ihtiyacım da yok !
bir adam beni kırdı canımı yaktı onun yüzünden bir kdını ben kırdım sırf canını açıtmak için onun yüzünden benliğim i kendimi kayıp ettim ben yapmam dediklerimi yaptım kahretsin ki yaptım bunu ama şimi olsa asla kimseyi kırmam
En İyi Cevaplar